Huhtikuun leffat

TAAS sain tän 3 leffaa katsottua huhtikuullekin! Ja niistä yllättäen vaan yksi leffateatterissa katsottuna. Säälittävän vähän tullut nyt leffaan ehdittyä.

The Accountant – Katsoin tästä leffasta n. 20 minuuttia Seychelleiltä tullessani lentokoneessa ja päätin, että haluan nähdä tän ihan kunnolla, silleen että kuuliskin jotain lentokoneen huminalta. Kaverin ollessa kylässä vuokrattiin tää Elisa Viihteestä ja no, en mä nyt niin paljon tykännyt kuin ehdin toivoa/luulla. Meni ehkä vähän jotenkin yli ja överiksi koko Christian Wolff (Ben Affleck). Anna Kendrick on pitkään ollut yks mun inhokkinäyttelijätär, mutta tässä kuitenkin jotenkin jopa vähän pidin. Leffa oli vain ihan OK.

Ghost in the Shell 3D – Ajattelin ensin tän trailerin nähtyäni, että joo ei. Hesarin arvostelun perusteella kuitenkin vähän kiinnostuin, ehkä tää ei ookaan niin peruspaska? Ja eihän se ollutkaan, ihan oli hyvä. Sairaalla tavalla tykkäsin tästä maailmasta, jota olis voinut näyttää enemmänkin, näitä erikoisen näköisiä roboihmisiä. Samalla mietin, että tähänkö maailma on lopulta menossa. Yllättävän vähän oli 3D:ta tässä osattu hyödyntää, ihan vasta lopussa tajusin, että niin, mullahan oli tosiaan nää lasitkin päässä. Odotin tästä enemmän sellaista miesten makuun -leffaa, koska Scarlett ja sen tissit, mutta ei tässä kyllä oikeen ollut mitään kauhean seksuaalissävytteistä (tai sit en vaan tajunnut).

Captain Fantastic – Siis aivan tosi ihana ja hauska leffa! Elisa Viihde sai taas rahaa, kun tää sieltä illan ratoksi vuokrattiin. Hyvät näyttelijät (mm. Viggo Mortensen!) ja erilainen juoni, leffa toimi sujuvasti alusta loppuun. Tämmönen ekohippeilyhomma on kyllä tavallaan aika kiehtovaa, heh. Suosittelen leffaa kaikille!

Haluisin nähdä Kaunottaren ja hirviön, mutta pelkään, onko liian lapsellinen? Guardians of the Galaxy 2 tulee toukokuun katsottuihin leffoihin, mutta tuleeko sieltä sitten pitkään aikaan oikeen mitään kiinnostavaa? Pöh.

Kuvat Googlen kuvahaulla.

4 Comment

 1. moonangel says: Vastaa

  Itse tykkäsin Kaunottaresta ja Hirviöstä vaikken musikaaleista muuten tykkää, hyvin oli toteutettu.
  Guardians of the Galaxy 2 tuli myös käytyä katsomassa, tästäkin tykkäsin ja huumoriakin oli kivasti mukana. Jossain vaiheessa ehkä tuli hieman pitkäveteinen olo, mutta loppua kohti taas parani 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Samaa mieltä Guardiansista… läppä ei kyl ollu niin hyvää ku ekassa 🙁

 2. Miima says: Vastaa

  Tuo Captain Fantastic on kyllä mahtava elokuva! Olin jo unohtanut elokuvan olemassaolon, ennen kuin muistutit siitä.
  Kaunotar ja Hirviö on katsomisen arvoinen. Itse pidin musikaaliversioista paljon (addiktoiduin musiikkeihin), joten suosittelen katsomaan. Ei ole yhtään lapsellinen!

  1. Kissis says: Vastaa

   No ehkä se Kaunotar ja Hirviö pitää sit mennä vilkuilemaan 🙂

Vastaa