Mitä mulle kuuluu

vappu 2017

vappu 2017

Vappu! Mikä ihana syy syödä paaaljon munkkeja ja muita herkkuja! Kohta itse asiassa lähden hakemaan tilaamaani ihanaa kakkua, sillä meille saapuu mm. Joensuusta asti vieraita. Sää toki voisi olla aurinkoisempi, mutta vappu tulee vietettyä todennäköisesti hyvin pitkälti sisätiloissa muutenkin. Ajattelin nyt listata vähän kuulumisia, kun en ole pitkään aikaan oikein kertonut juttujani täällä.

-Ensin se kamalin: MUN IHO ON IHAN JÄÄTÄVÄN HUONOSSA KUNNOSSA. Siis ei ole vuosiin ollut näin katastrofaalinen tilanne. Palaan tähän aiheeseen myöhemmin, mutta olen jo pari kuukautta miettinyt, että ois parempi kulkea joku pussi päässä. Iho on täynnä näppylää ja tosi epätasaisen värinen, rasvainen mutta paikoitellen rutikuiva.

-Pidin ylläripitkän tauon kampaajalla käynnistä (2 kk!!!), joten juurikasvu pääsi todellakin kasvamaan. Samalla kuitenkin huomasin, että voin ihan hyvin pidentää sitä käymisväliä, sillä en mitenkään pahasti edes tukkakriiseillyt! Mutta joo, kyllä sen eron huomas ja toki rakastan tätä tukkaa enemmän ilman sitä juurikasvua ja tällasena viileän vaaleena. Mun luottokampaaja on edelleenkin Studio Playn Mari (eikä oo maksettu mainos). Kauan täydelliset blondit hiukset osaavaa kampaajaa etsittyäni olen vaan tosi tyytyväinen.

-Liikuntahommat on ihan retuperällä. Törmäsin just Polhemin pr-päivillä salilta tuttuun tyyppiin ja tokas että ”eipä oo sua näkyny hetkeen.” No eipä ole joo. Ainoa liikunta-aktiviteettini on ollut satunnaiset iltakävelyt, sillä juokseminenkin on tuntunut liian ylivoimaiselta. Ensi viikolla mun on PAKKO ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa ainakin kotijumppailut. Kotoa löytyy tanko, renkaat ja kahvakuulia eikä ainuttakaan syytä olla tarttumatta niihin. Jemmassa polttelee myös lahjakortti hot joogaan.

-Mulla on ihan hirveesti blogijuttuja, jotka pitäis saada ulos! Viime aikoina illat työpäivien jälkeen ovat kuitenkin kuluneet mieluummin sohvalla maaten ja telkkua tuijottaen (mm. Viettelysten saari Suomi, Unelmien poikamies Suomi, Isänmaan puolesta ja Netflixistä Iron Fist) ja läppärin avaaminen on tuntunut mahdottomalta tehtävältä. Noh, pr/blogitapahtumia on nyt ollut jonkin verran iltaisin ja niissä on kyllä aina kovin mukava käydä.

-Ollaan hommattu kotiin vähän jotain uutta: uudet sairaan kalliit patjat (ja kyllä kannatti, nukun paljon paremmin!), uusia pellavalakanoita, uusi matto olkkariin ja viimeinkin sain ostettua myös uuden lipaston rikki menneen ikivanhan tilalle. Okei, kaksi viimeisintä on Ikeasta, mutta ihan sama. Uusi raapimispuu pitäisi varmaan seuraavaksi hommata tai sitten sisalnaruremontoida vanha.

-Mulla on kivoja juttuja joita odottaa: Rockfest ja Tukholman reissu kesällä ainaski! Haaveilen myös piipahduksesta esim. Barcelonaan, mutta mulla ei oo kovin paljon kesälomaa ja palkatonta en haluaisi ottaa. Pitää miettiä.

Muun muassa tällaista kuuluu tänne! Nyt mun pitää mennä vähän siivoilemaan, että kehtaa ottaa illalla vieraita vastaan. Mitä teidän vappuun kuuluu? Mitä kuuluu noin muuten?

13 Comment

 1. LauraL says: Vastaa

  Nyt vappuna saa vähän hengähtää ja syödä munkkeja! Muuten onkin tehty töitä aamusta iltaan, vähäisenä vapaa-aikana ei juuri ole jaksanut mitään tehdä. Kotikahvakuulailun lisäksi pitäisi tsempata joogailussa, se pitäis paikat vähän vetreempinä.
  Herkullista vappua! 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo nää pitkät viikonloput on olleet nyt kyllä ihania! <3 Jospa sitä sais tähän johonkin munkkiähkyn väliin tehtyä jotain kuulatreeniä. 😛

 2. Mari says: Vastaa

  Jos huomenna on samanlainen keli ku tänään (miesten futismatsi keskeytettiin lumen takia), en todellakaan lähe ainakaan ulos! Sit vaan kotona skumppaa ??

  1. Kissis says: Vastaa

   Oikein! 😀 Siis tää sää…en ees jaksa alottaa.

 3. Marsa says: Vastaa

  Tutustu Korealaiseen kosmetiikkaan! Varsinkin etanavoiteisiin, niistä on moni saanut apua iho-ongelmiin 🙂 itselläkin voi iho paremmin kun olen siirtynyt käyttämään korealaista ihonhoito rutiinia. Liity vaikka facebookissa k-beuty suomi -ryhmään. Se on aivan loistava! Paljon vinkkejä ja kuvia yms ihanaa!

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä lykkäsin etanat aina äidille 😀 Tähän iho-ongelmaan en nyt kyllä usko saavani apua ulkoisista jutuista 🙁

 4. Marsa says: Vastaa

  *K-beauty ?

  1. Marsa says: Vastaa

   http://tarunmaailmassa.blogspot.fi/2017/04/testissa-etanavoide.html?m=1 tsekkaa kuiteski tää linkki? Kyllä nuissa aikamoista ”taikaa” saa aikaseksi. Tosi ammattimaisia vinkkejä saa ryhmässä??

   1. Kissis says: Vastaa

    Oho, no okei! Mulla on niin vanhoja nää aknearvet, että niihin nyt ei enää mikään tehoakaan…

 5. Kiva kuulla että mitä sulle kuuluu! Meidän vappuaatto kuluu parhaillaan kotona köllöttelemällä, mutta huomenna mennään käymään perinteisellä Tampereen YO-talon vappukeikalla katsomassa Martti Servoa ja Napanderia 😛 Se alkaa jo klo 13 (päivähilpeät) ja sen jälkeen – jos sää vaan on luvattua aurinkoa ja +10 – mennään syömään, terassille, kääntymään vapputorilla ja varmaan vähän katsomaan, kun teekkareita kastetaan Tammerkoskeen :))

  Ja munkkeja on ehdottomasti jostain saatava!

  1. Kissis says: Vastaa

   Mun piti heti mennä kattomaan huomisen säätiedote, apua, voiko muka olla noin lämmin?! Tulin just ulkoolta talvitakki päällä :’D

 6. RuuRuu says: Vastaa

  Ei yhtään munkkeja, sokeriton jatkuu vieläkin, -10kg tammikuusta tähän päivään motivoi jatkamaan ruokavaliomuutosta, no muutaman oluen join, mut muuten en tehny koko vapun aikana yhtäänmitään erikoisempaa kunmuutenkaan 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Oho, vau! Kyllähän noi ruokavaliomuutokset kannattaa aina, itekin on otettava nyt niskasta itteään kii.

Vastaa