Kevään kiinnostavimpia

Taas tuntuu, että on putkahtanut ulos ihan kamalasti kaikkea tosi kiinnostavaa kosmetiikkaa! Mä innostun helposti kaikesta uudesta ja etenkin M.A.C.ille on mennyt viime aikoina euro jos toinenkin… Mutta huomaan myös käyttäväni koko ajan enemmän luonnonkosmetiikkaa, joukosta löytyy paljon helmiä. Ajattelin esitellä muutamia mun mielestä tän kevään kiinnostavimpia juttuja ihonhoidossa ja meikeissä!

mac

Aloitetaan siitä M.A.C.ista! Merkille tulee jatkuvasti kaikenlaista uutta, enkä ihan kaikesta (onneksi) jaksa innostua, mutta nyt tosiaan on pitänyt käydä tiskillä pariinkin otteeseen. Vähän yllättäen hurahdin taas huulikiiltoihin, vaikka nykyään käytän kyllä lähes pelkästään vaan huulipunia (etenkin mattaa) tai sit ihan vaan huulirasvaa. Mutta jotenkin tuntui kivalta pitkästä aikaa ostaa huulikiilto! Nää uudet Crystal Glaze Glossit tuovat huulille hempeän sävyn, omani on nimeltään Love Your Body. Ei muuten hirveesti tahmaa! Olin kuitenkin vähän pettynyt, ettei nää tuoksu miltään, oikeestaan vaan vähän muoviselta ainakin tää omani. Kivaa vaihtelua kuitenkin. Sävyjä on useampi ja ymmärtääkseni nää on ihan pysyvää valikoimaa.

mac lip scrub

Huultenkuorinnan ostin, koska niin teki moni muukin! Näissä uusissa huultenkuorinnoissa koukuttaa tuoksut, aivan ÄLYTTÖMÄN hyviä! Näitäkin siis on saatavilla useampia, omani on Candied Nectar, jonka ties kuinka pitkän harkinnan päätteeksi totesin parhaimmaksi kaikista, vaikka kaikki olivat ihan hirveen hyviä. Mutta tää on myös paras huultenkuorinta jota oon koskaan kokeillut, huulet on hetkessä sileät ja pehmeät. Ja siis tuoksu….aaaahhh. Nytkin vaan nuuhkin tätä täällä. Tästä omasta nektarista tulee mieleen joku lapsuuden karkki. Nämäkin ovat kai M.A.C.in pysyvässä valikoimassa, käykää ihmeessä nuuhkimassa läpi.

Madara and Mossa

Luonnonkaunis-messuilta sain mukaani kiinnostavia uutuuksia, muun muassa nämä Mádaran ja MOSSAn purtilot. Super-raikkaan tuoksuinen vartalo- ja käsisaippua Mádaralta ja aivan ihanan pehmeä, kosteuttava Multi Moisture -vartalovoide MOSSAlta. Tää voide suorastaan sulaa iholle ja jättää ihastuttavan karviaisen tuoksun. Tää on oikeesti ihan kuin jugurttia, ja imeytyy ihan sekunneissa! MOSSAsta olen kirjoitellut blogissani aiemminkin, mutta se on siis Mádaran pikkusisko ja todella edullinen sellainen, tää 200 ml:n tuubi maksaa noin 13-14 euroa. Oon ihan koukussa tän tuoksuun, hitsi kun voisin välittää sen teille! Käykääpä nuuhkailemassa.

Urtekram

Pakko on mainita myös Urtekramin uusi apteekkisarja Eco Morning Haze. Mua ihan huvittaa, miten jengi on tähän rakastunut, ja siis ihan erityisesti tän tuoksuun! Mutta myös tehoon – oon tykännyt näistä tuotteista ihan hurjan paljon. Pakko sanoa, etten aiemmin ollut niin innoissani Urtekramista, se oli musta jotenkin vähän, noh, tylsä. Mutta nää ihanat pakkaukset ja upea sisältö – suosittelen tutustumaan! Tätä sarjaa tosiaan myydään apteekeissa.

essence

Essencen uutuusmeikit ovat kyllä pyörineet jo vähän jokaisessa blogissa ja itsekin niistä jo Instagramissa intoilin ja intoilen täällä nyt vähän lisää, sillä todella harvassa on päivät, jolloin en meikissäni käyttäisi Essencen meikkejä. Essencen ripsivärit ovat ihan parhaita ja luomivärit todella hyviä, pigmenttisiä ja pysyviä. Ja miten mieletön on toi Prismatic Rainbow -highlighter! Tää uusi Volume stylist -ripsiväri ei ole mun lemppari Essenceltä, koska mä haluan ripsiini enemmänkin paksuutta kuin pituutta, mutta Essence kyllä osaa ripsarit, nyt käytössä pari muuta ripsaria tältä merkiltä. Essencen meikithän ovat ihan todella edullisia, hinta-laatu -suhde näissä on vaan aivan törkeän hyvä. Ja hei mites ne uudet Little Beauty Angels -meikit! LIIAN SÖPÖJÄ!

vita liberata

Kävin muutama viikko takaperin Vita Liberatan uutuustuotteiden lanseeraustapahtumassa, vaikka en ole käyttänyt itseruskettavaa vartalollani, öö, no kolmeen vuoteen ainakaan. Nyt taidan innostua taas kokeilemaan, sillä rusketus 10 minuutissa kuulostaa aikas lupaavalta ja näihin NKD SKIN -tuotteisiin olen halunnut tutustua jo pitkään. Sarja on siis Vita Liberataa edullisempi, hieman nuoremmalle kohderyhmälle suunnattu. En ole näitä vielä testannut, mutta tilaisuuden vetäjät esittelivät aika vakuuttavan näköisiä tuloksia omalla hipiällään.

vita liberata

Samassa tilaisuudessa esiteltiin Vita Liberatalta odotettu uutuus: Trystal itseruskettava KIINTEÄ aurinkopuuteri! Jesss! Täällä kirjoitin samasta puuterista jauhemuodossa, ja se on mulla edelleenkin käytössä. Tykkään kovasti sen sävystä ja puuteri levittyy tosi pehmeästi ja nätisti. Olipa siis ihana uutinen, että nyt tätä on myös kiinteässä olomuodossa. Sävyt ovat tässä samat kuin jauhemuodossa olevassa, tuossa kuvassa on vaaleampi, Sunkissed, mutta mä kyllä tarttisin tällä hetkellä ainakin sen tummemman, Bronzen.

ekopharma

Luonnonkaunis -messuilla tutustuin myös mulle aiemmin tuntemattomaan, suomalaiseen Ekopharmaan ja sain testiin pari mun iholle sopivaa tuotetta: öljyttömän kasvovoiteen ja puhdistusgeelin, molemmat Karpalo -sarjasta. Ekopharmalla on siis tosiaan erilaisten ihojen tarpeisiin sopivia tuotelinjoja. Otin nää molemmat käyttöön heti ja olen tykännyt aivan hirveästi! Puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti ja kasvovoide tekee ihosta mattapintaisen mutta ei silti kiristä! Tää Karpalo-sarja on tosiaan ihoa tasapainottava ja tarkoitettu öljyiselle ja sekaiholle, sopii tällaiselle finninaamalle. Käytän voidetta päivittäin meikin alla ja toimii. Ekopharman kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa ja ovat siis luonnonkosmetiikkaa. Tuotteita myy kosmetologit ja kampaajat, tästä voi halutessaan vilkuilla oman paikkakunnan jälleenmyyjien listaa.

clarins

Clarinsin uutuudet ilahduttavat minua kovasti, nimittäin nää supersöpöt Skin Illusion Blushit! Lähtökohtaisesti epäilen tämmösiä tuotteita, joiden korkissa on kaikki väri, ovat niin hankalia tai jopa mahdottomia käyttää, mutta nää punat oikeastikin toimivat. Sävyjä on kolme: 01 luminous pink, 02 luminous coral ja 03 golden havana. Mun lemppariksi ylläripylläri näistä tuli tuo koralli. Sävyä tosiaan on helppo saada sieneen (vähän ”napauttaa” korkkia vasten) ja siinä on pigmenttiä! Tosi helppokäyttöinen ja nopea poskipuna ja iisi ottaa myös mukaan.

Mitäs mietitte näistä kevät-uutuuksista? Kiinnostiko joku erityisesti?

Osa postauksen tuotteista saatu blogiin.

12 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  Essencen uutuudet ainoista mitä oon kokeillu, niitä kun on tossa ihan käden ulottuvilla saatavilla, ainut et Tikuttaa ihan raivona aina siin pistellä, kun ihmiset ei kunnioita niit myyntikappaleita yhtään, viimekskin oli meikkivoiteet tursutettu korkkeihin, ja muutenkin vähän klähmästy sieltä ja raapasttu täältä, miten on et ihan ostaisit ja sit vasta kokeilisit, nimimerkillä, meni se yks eyeliner suoraan roskiin kun vasta kotona huomasin et harja olikin ihan järsitty, eikä iskemätön tuote…. Kiitos ja anteeksi 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No voi plää! Ei tos lähi-Tokmannis oo onneks tommosta meininkiä, sieltä oon Essencee ostanu.

 2. Tuuli ? says: Vastaa

  Kaikki uutuudet on aina ihania ? Mulla menee Macit aina totaalisen ohi, koska tääl pohjoses ei pääse hypisteleen niitä, ärsyttävää ? Niillä hinnoilla on pakko saada hypistellä ? Clarinsin poskipunat on jo niiiiin ihania ja söpöjä, et pian on pakko saada kotiuttaa ainakin yks- se korallinen ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo se koralli on ihana, tänäänkin poskilla! Tosi ihana sävy! ❤

 3. Mossan vartalovoide alkoi houkuttamaan, karviaisen tuoksu kuulostaa niin hyvältä!. Olisinpa päässyt messuille, mutta täältä pohjoisesta ei ihan heti lähdetä kaikkiin ihaniin tapahtumiin vaikka kutsu tulisi 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Toi tuoksu on oikeesti karviainen ja kunnolla! Ja niin hyväntuntunen iholla! Oon ihan koukussa. 😀

 4. hanneh says: Vastaa

  Olen ehtinyt jo yhden NKD SKN Pre-Shower tan tuubin kuluttelemaan 🙂 Ihan paras tähän asti käyttämistäni vartalon itseruskettavista. Ei sitä pahaa hajua ja helppo käyttää muutenkin, eikä tule ikäviä rajoja. Tasainen asteittainen päivetys kun käyttää useampana päivänä peräkkäin.

  Ja kiitos muuten vinkistä; taisin ensimmäisen kerran lukea juuri täältä Eco by Sonya Face Tan Waterista! Talvella sellaisen hankin ja on kyllä ihan huippu käytössä. Saa tosi luonnollisen sävyn. Ja on muuten riittoisaa tavaraa, vaikka hinta aluksi vähän kirpaisi.

  Toi Essencen sateenkaari alkoi kiinnostelemaan, täytyypä mennä tutkimaan tarkemmin. Samaten aika tyylikkäitä noi UrteKramin valko/kultaset pullot.

  1. Kissis says: Vastaa

   Jee kiva kuulla! 🙂 Joo se Face Tan Water on kyllä ihan super-riittoisaa, että sikäli raaskii maksaa, mullakin pullosta vielä jäljellä vaik kuinka 🙂 eikä oo kasvoille mitään parempaakaan.

 5. Anna says: Vastaa

  Saako udella miltä Urtekramin Morning Hazet tuoksuu? En ole näihin päässyt vielä tutustumaan, mutta jos tuoksu vaan natsaa niin testaan varmasti.

  Iso peukku täältä EkoPharman tuotteille. Oma herkkä ja kenkkuileva iho on tykännyt kovasti. Eniten olen käyttänyt Herukka- linjan tuotteita. Nyt kevääksi ajattelin hankkia Vadelmaseerumin, se on superkosteuttava ja sopii pintakuivalle iholle loistavasti.

  1. Kissis says: Vastaa

   Heh, mä en oikeen ees osaa kuvailla tuoksua! Ehkä se on hilla ja aloe vera, jotka näissä tuoksuu, mutta kevyesti ja kivasti. Näissähän ei oo synteettisiä hajuaineita.

 6. Helkky says: Vastaa

  Onpa kivoja juttuja, erityisesti kiinnostaa tuo Mossan vartalovoide kun kesää kohden voi ruumisrasvan koostumusta keventää! Onko tuo Clarinsin puna siis jauhemainen vai voidemainen?

  1. Kissis says: Vastaa

   Jauhemainen on, mutta tosi kiinteä! Ei paljon siis pölyä! Näistä on tullu niin lemppareita, niin sairaan nopeita käyttääki!

Vastaa