Hengenahdistusta ja selkätatuointi

On jotain tapahtunutkin tässä samalla vanhetessani:

-Olen ollut kipeä. Tosi ihmeellinen hengenahdistuskurkkukipu, kuumeilua, ihan HILLITÖN väsymys. Töissä olen silti urheasti käynyt, mutta jumpista ja muusta kivasta on joutunut hetkeksi väkisinkin taukoilemaan. Mitään perusflunssaa tuo ei ollut, vaan jotain tosi kummallista. Onneksi meni jo ohi ja olen palannut taas normaalieloon.

 -Työkaverit yllättivät mut synttäripäivänäni täysin: sain kukkia, lahjoja, kakkua ja haleja. Vaikka ovatkin aina olleet tosi hyviä tyyppejä, en odottanut yhtään mitään. Olin tosi otettu ja onnellinen. Lisäksi te blogini ihanat lukijat onnittelitte minua sankoin joukoin, KIITOS.

-Harkitsen banaanikärpästen kasvattamista. Miehestä on tullut tässä banaanikärpäshelvetin keskellä
siivoushullu ja siitähän minä tykkään. Ne ovat kyllä vähentyneet, mutta onnekseni eivät tarpeeksi.

-Sain samaiselta mieheltä lahjaksi (piperrysruuan lisäksi) lupauksen maksaa seuraava tatuointini. Suunnitelmat menevät siis radikaalisti uusiksi. Taidankin nilkan sijasta ottaa koko selän peittävän tatskan? Jonot ovat pitkät, joten eipä tässä ihan heti piikin alla olla.

-Haluan uudet bootsit. Biker-tyyliset, nahkaiset, mustat. Mutta vain, jos löydän ne täydelliset. Toisaalta rahatilanteeni on kerrankin edes jokseenkin siedettävällä tasolla, joten saatan hyvinkin heittäytyä pihiksi.

-Käytiin katsomassa Now You See Me. Ihan kiva, mutta ei sen enempää. Tosin Isla Fisher on aivan ihana. Seuraavaksi katsomaan Elysium. Voi että rakastan elokuvissa käymistä, siitä voisi tehdä ihan joka viikonloppuisen jutun. Noh, sellainen se on kyllä nyt viime aikoina ollutkin.

-Olen viimeinkin saanut kasvini voimaan hyvin. Arabian kauppakeskuksen pätevä kukkakauppiastyttö kertoi minulle oikeat kasteluohjeet, olin nimittäin kastellut rehujani ihan väärin. Kohta Arska yltää niihin taas ja kuolevat viimeistään sitten.

-Ei ne mansikat ole kaupoista mihinkään kadonneet, ostan niitä edelleenkin päivittäin. Kalliita ovat, mutta olen hyväksynyt olevani pahimmanlaatuinen mansikkaholisti, enkä ainakaan vielä halua mihinkään vieroitukseen.

Onko teillä kivat bootsit? Oletteko nähneet viime aikoina hyviä leffoja? Ostatteko vielä mansikoita?

Kuvat: Instagram / @kissisheini

24 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Kysymys 1: Kyllä!
  Kysymys 2: Now You See Me oli hyvä! Enkä usko vieläkään että arvasit sen loppuratkaisun 😀
  Kysymys 3: Ööh, yhtään rasiaa en oo koko kesänä ostanu… 🙁

  1. Niinno sul onki kivat 🙁 Mul ei. Vielä. Tai no on mulla ne Jeffreyt, mutta ne on niin talvibootsit.

   Ja ARVASINPA. 😀

 2. Petri says: Vastaa

  Kävin myös tällä viikolla katsomassa Now You See Me:n. Oli tosiaan ihan jees, mutta odotin parempaa Maailman Parhaan Isoveikan hehkutuksen perusteella. Näissä leffoissa, joissa yllätysloppu nähdään, on jälkikäteen ajateltuna epäloogista kyseisen henkilön käytös/toimenpiteet siihen asti.

  1. Joo, mäki odotin vähän parempaa.

  2. Te Amelie-fanit ette vaan yksinkertaisesti ymmärrä hyvän päälle. Now you see me oli mestariteos kaikessa yksinkertaisuudessaan sekoittaen silmänkääntötemppuja sekä maagista fiktiota ilman että soppa menee pelkäksi CGI-kikkailuksi.

   Eikä Kissis voinut MITENKÄÄN arvata loppuratkaisua. Sitä en usko.

 3. 1. Kyllä vain, viime kesän alennuksesta sain maailman hienoimmat Ted Bakerit hyvään hintaan.

  2. Eilen vuokrasin Makuunista ruotsalaisen Call Girlin ja se oli kyllä hyvä. Pari viikkoa takaperin näin Almodovarin uusimman ja se oli ihan jees, muttei ollenkaan kyseisen ohjaajan parhaimpia. Sunnuntaina olisi sitten luvassa Rakkautta ennen keskiyötä

  3. Jos kaupassa olisi kelvollisen näköisiä mansikoita niin ostaisin kyllä. Viimeiset kauppareissut ovat olleet melko avomaankurkkupainotteisia.

  1. Joo tossa oli vähän huonompi mansikkakausi mut lähi-K-marketista saa taas ihan hyviä!

   En pidä Almodovarin pätkistä YHTÄÄN!

  2. Ne onkin sellaisia love it or hate it-pätkiä.
   Mun mielestä ne vanhat hauskat farssit on just viihdyttäviä. Nämä viimeisimmät ovat olleet vähän creepympää settiä.

   Mun täytyy varmaan lounastauolla käydä Arabian K-kaupassa kun se kuitenkin on tässä aikas lähellä.

  3. S-kaupassa käyn yleensä, halvempi, K-kaupasta pitää käydä ostamassa pepsi max-tölkkejä ja mansikoita ja joskus sitä uuniomena-skyriä 😛

  4. Outnetissä on nyt saapaskamppis, eli designersaappaita edullisesti!

  5. Mikäää missäää?

  6. http://www.theoutnet.com/

   Ja tuossa etusivulla tuo Boot Camp

   Myyvät viimeisiä kappaleita designerjutskia. Olen tehnyt monta hyvää löytöä tuolta! 🙂

  7. Rikollista antaa tämmöisiä linkkejä! 😀

   Himoitsen työkaverin Frye-merkkisiä saappaita, mutta en tiedä, haluanko maksaa tullimaksuja…

  8. I’m sorry, mutta tämä on ihan englantilainen kauppa eikä näistä siis mene tullimaksuja…

  9. Joo, toi onkin, mut se toinen…

 4. Nana says: Vastaa

  Mun kommentti mennee nyt ihan ohi aiheen, vaan sama kai tuo :D. Eli ko kerroit edellisessa postauksessa että Tokio ja kivat tarrat yms. kiinnostaa, niin täällä: http://www.blippo.com , on kaikkia hauskaa. Tai no ainaki mun mielestä kaikkia kivaa. Niin ja Blippo ettii vieläki bloggaajia yhteistyöhön arvostelemaan tuotteitaan (vink vink ;)).

  1. Juu Blippo on tuttu! Kampin kauppakeskuksessa oli, mietinkin tossa yks päivä et mihin se katos 😮 Mut Japanissa myydään silti paljon parempia!

  2. Nana says: Vastaa

   Joo se siirty ihan nettiin vaan, ja ne lähetteleepi Kiinasta nykyään noi tavarat. Sais kyllä olla Suomessaki myymälä jos multa kysytään! 🙂 Japanissa voipi olla pää hieman pyörällä kun pääsee sinne shoppaileen, pitää varmaan ottaa tyhjä matkalaukku vaan mukaan ja ostella kaikki vaatteet jne sieltä sitten 😀

  3. No niinpä. Kalliiks tulis 🙁

 5. Mullakin nilkkuribootsit haussa. Kävin keväällä Barcelonassa ja siellä oli kaikilla ja tosi kivoja. Mut aina kun olisin ehtinyt kauppaan, ne oli kii 🙁

  Viikonloppuna ohjelmassa Kick Ass 2! Ykkönen ainakin oli hauska.

  1. En oo nähny ees ekaa, vaikuttaa liian hölmöltä 😛

  2. Just siks se on hyvä 😉

 6. Arja says: Vastaa

  Mansikoita tuli ostettua vain 3-4 kertaa, ne ei maistuneet tänä kesänä hyviltä, mut herneitä ostetaan kaks kertaa viikossa 🙂
  Jos sulla on banaanikärpäsiä, meillä oli yks päivä 14 raatokärpästä !!!!
  Oli ne tietty helpompi tappaa kuin banaanikärpäset, mut kammottavan paljon niitä ilmestyi. Epäilen syyksi avointa parvekkeen ovea ja elukoille tarjoamiani broilerin sydämiä, jotka ei ihan heti tulleet syötyä.

  1. Maistuivatpas! Okei, ei kyllä ihan kaikki. Ja menin jotenkin ihan sekaisin kaikista lajikkeista torilla käydessäni, en edes aiemmin tiennyt, että on muutakin kuin polkaa ja honeyta…

   Kärpäsiä on vielki.

Vastaa