Mitä laukkuni lieneekään (rehellisesti) syönyt

Hassua. Tuossa n. kuukausi takaperin keksin hauskan postausidean blogiini, jota kuitenkin lykkäsin ja taas lykkäsin ja eikös viime viikolla näitä ollut sitten joka blogissa. Tämä on kuulemma jo vanha ja hyväksi koettu bloggausaihe, mutta myönnän olevani niin uusi näissä blogihommissa. 🙁 Päätin siis hyljätä tämän, kunnes tutustuin tarkemmin tyttöjen laukkujen sisältöihin. Ja hämmästyin. Siis laukuistahan (LV tietty!) on selkeästi valittu kivoimmat ja tyylikkäimmät esineet ja sitten kuvattu ja esitelty vain ne. On kokonaan unohdettu varmasti jokaisen naisen laukusta löytyvät liiskaantuneet pastillit, tamponit, särkylääkkeet ja nenäliinat! Huijausta!

Minäpä se kaadoin reilusti koko laukkuni sisällön tänään töistä kotiin tultuani eteisen paskaiselle matolle ja kuvassa näette tuloksen. En nyt lähde näitä sen kummemmin enää tekstin avulla esittelemään, sillä vaikka kuva ei olekaan eteisen huonon valaistuksen takia se maailman parhain, näette kuitenkin ehkä tarpeeksi selkeästi, mitä kaikkea laukustani löytyi.

Ja pliis, tytöt, jatkossa sitten vain rehellisiä laukkuni sisältö -postauksia! 😉

9 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Tuon kivoimpien esineiden valitsemisen on pakko olla totta. Minun laukkuni sisältö ei ole _koskaan_ niin elegantti kuin niissä esittelyissä 😀 Missä ovat (tamponien ja nenäliinojen lisäksi) epämääräiset kuittiröykkiöt, muut roskat, paperit tai puhelimen laturi? Näitä minun veskoissani yleensä pyörii 😛

 2. Erkki says: Vastaa

  Asiaa! Normaalisti pidän noita laukkuni sisältö -postauksia niiiin turhina, juurikin koska onhan ne nyt ihan pakosti pikkasen paljon feikattuja… onhan? 😀 Ei mun laukkuni sisältö vaan koskaan näytä siltä miltä ne.

  Mutta tämä sun idea on melkein pakko toteuttaa itsekin, nimenomaan rehelliseltä pohjalta 😀

 3. Jep. Kuittiröykkiöt nyt puuttuivat laukustani ihan siitä syystä, että juuri alkuviikosta heitin niitä urakalla roskiin. 😛 Nyt löytyi vain tuollainen alennuskuponki Esprit-liikkeeseen. Eli tämäkin tulos multa yllättävän siisti.

  No, tietenkin noin visuaaliselta kannalta näyttää kivemmalta, kun poimii vain muutamia laukkunsa siistejä esineitä kuvaan, mutta huijausta se silti on, mur!

 4. Pitäisi itsekin jaksaa tehä tämä sama postaus :). Tosin itseltäni ei ihan oikeasti isoja määriä löydy laukusta (tai töissä mulla on käytössä reppu), kuititkin tungen aina lompakkoon, ja sieltä sitten löytyykin niitä ihan parin vuoden takaa :D. Meikit ja lääkkeet kulkee meikkilaukussa eli toki jos siitä kaataa kaikki näkyviin, niin varmasti saa yhtä rehellisen kuvan kuin tuo sun 😀

 5. Mulla ei oo siis mitään meikkipussia, tuossa keskellä näkyvässä Ted Bakerin pussukassa kuljetan kameraa (jolla siis otin tuon kuvan :D). Puuteri, peitepuikko, kajal ja huulikiillot lojuvat aina jossain laukun pohjalla…enkä noista käytä yleensä kuin puuteria.

 6. Nata says: Vastaa

  täh! mäki oon tehny tän, eikä mun laukussa kyllä ihan rehellisesti ja valehtelematta pyöri yhden ainuttakaan tamponia tai kuittia. nenäliinoja en ole koskaan edes omistanut. mä oon puolestaan aina ihmetellyt niitä naisia jotka roudaavat mukanaan kaiken mahdollisen kynsisaksista pinneihin ja meikkipussiin ja mustekyniin yms.

 7. Hahah! Toi muuten ei oo meikkipussi, vaan tän hetkinen kameralaukku 😀 ! Meikit seilaa laukussa omia teitään. Mut joo, paljon turhaa tulee roudattuu mukana päivittäin, myönnän.

 8. Juuri näin, olen itse mielenkiinnolla aukonut ”käsiveskan syömiset” postauksia ja pettynyt kun sitten muutama selektiivinen kosmetiikkarasia, lompakko, kännykkä ja avainnippu on kuvassa…
  Oma veska on hiukkasen törkysempää sisältöäkin täynnä..ja olen pohtinut kehtaisko sitä läväyttää ihan raakasti lattialle ja kuvata, ja taidanpa sen todellakin tehdä.
  Toki onhan eri asia mitä esim parikymppinen lapseton naiseläjä kantaa kassissaan kun tämmönen keski-ikää kolisuttava perheenäiti, mutta tää on vaan elämää ja sen erilaisuuksien hämmästelyä.

  1. Toki olen kateellinen näiden muiden laukkujen siisteille sisällöille, oma kun muistuttaa hävityksen kauhistusta…siis jos uskoisin niihin postauksiin/kuviin. >:D

Vastaa