Vaihtoläjästä

Vaihtokasa

Aina kun on tiedossa kauneusbloggaajien isompi kokoontuminen, alkaa jo hyvissä ajoin kysely ”Onks vaihtoläjää?!” Vaihtoläjä tai vaihtokasa tai vaihtotori on siis se kosmetiikkapurnukkamäärä, joka kertyy, kun halukkaat tuovat itselleen väärän sävyisiä tai muuten tarpeettomia kosmetiikkatuotteita jakoon. Tässä kännykkäkuvalla napattu todiste viikko sitten tapahtuneesta läjämeiningistä:

vaihtokasa

”Toisen roska on toisen aarre” pitää paikkansa näissä vaihtotoreissa! Kosmetiikat siis vaihtavat omistajaansa hyvin vikkelästi, kun ne on laitettu samaan kasaan. Mä itse aina innokkaasti vien edes jotain näihin vaihtoläjiin, mutta pyrin kotiuttamaan mahdollisimman vähän. Siis normaalisti. Näissä viime lauantaisissa Wasting Lifestyle -Emman tupareissa jotain tapahtui ja olen ihan jopa nolostunut tästä määrästä kosmetiikkaa, jonka sieltä kotiin kannoin. Onneksi myös vein jonkin verran ja kaikki kelpasivat, joten ihan rosvoksi en itseäni halua sanoa. Oli vaan niin kivoja juttuja jaossa!

Vaihtokasa

Tämä Essencen Love & Sound -poskipuna ei oikeastaan ollut vaihtokasassa, vaan sain sen Eyeshadow and Flame -Ilonalta suoraan. Kauan haikailin Essencen liukuväriposkipunan perään, mutta niiden valmistushan sitten lopetettiin kokonaan ja ihana Ilona ilahdutti mua tällä saman sarjan hieman erisävyisellä poskipunalla. Tästä tuli heti mun yks lemppariposkipunista, ja oon nyt käyttänyt tätä viikon päivät putkeen. Kiitos Ilona!!!

The Body Shopin tuollaisen hieman ainakin testatun Honey Bronze korostusväripuikon (sävy 01) nappasin kasasta myös, kuka lie tämän hyljännyt. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, tää ainakin tuoksuu kivalta! En ole ihan hirveästi näiden ei-puuteristen korostusjuttujen perään, mutta nyt haluan kokeilla.

The Body Shopin Honeymania -vartalovoi on ihanaksi todettu jo aiemminkin, joten kyllä kelpasi tänne. Kiitos nam.

Vaihtoläjä

Sephoran Honey maskin otin, vaikka en olekaan näistä niin superinnostunut enkä shoppaillut näitä kesällä Palman Sephorassakaan. Kaikki kuitenkin hehkuttavat näitä ja hunaja on ihanaa. Taidan kokeilla! Mikäs muuten on, kun ei hunajajutut muille kelpaa? Höh.

OPI:n Nail Envy -kynnenvahvistaja tulee kyllä tarpeeseen. En muista, oonko käyttänyt tätä aiemmin, mutta tällä hetkellä kynnet ainakin todella huutavat tällaista.

Vaihtokasa

En tiedä, kuka hullu laittoi tän Soap&Gloryn Glam-A-Lotin kasaan, mutta nappasin tän riemusta kiljahtaen (tai no oikeasti se oli varmaan sellainen tukahtunut ngggghhh-ääni, kun väkisin yritin kurkotella tän itselleni). Ihan sairaan hyvän tuoksuinen vartalosuihke! Taidan oikeasti tykätä Soap&Glorysta todella paljon, pitäis päästä ihan ostamaan jonnekin!

Garnierin Nutrisse Truly Blonde -hoitoaineen otin ihan mielenkiinnosta, vaikka Glitz&Glamin Minna totesi, että tämä tuskin kauheasti taittaa väriä vaaleampaan. Tää ei ole joo mitenkään kauhean sinistä. En ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta toivon tän olevan edes riittävän hoitava!

Vaihtokasa

The Body Shopin mangon tuoksuista vartalosuihketta en jaksa edes perustella sen kummemmin, koska The Body Shop. Ja mango. Jota ennen vihasin, koska en vaan tajunnut.

Paesen väritön riisipuuteri oli vähän sellainen, että mietin jälkeenpäin, miksi mun nyt tää piti edes ottaa, olisko jollakulla ollut tälle enemmän käyttöä. Noh, jos en saa tätä korkattua, voin viedä seuraavaan kasaan. Mulla on näitä irtopuutereita jemmassa ja kuluvat todella hitaasti, mutta tää Paesen versio jotenkin kiinnostaa kuitenkin.

Nivean kookos-huulivoide on ihana!!! Mulla on tällainen nyt käytössä ja on toki hyvä olla yks jemmassa, sillä olen huulivoiteiden suurkuluttaja. Kookos on ihanaa!

Joku hullu oli myös hylännyt Benefitin ThePorefessionalin?! Rakastan Benefitiä ja tää on ihan hyvä! Mulla on vielä ihan vähän jäljellä sitä viime vuoden joulukalenterista tullutta, sillä täähän on todella riittoisaa.

Vaihtoläjä

Kiitos kaikille, joiden ihania juttuja itselleni nappasin! Ensi kerralla lupaan taas rajoittaa. Jos mua enää edes tän postauksen jälkeen mihinkään kutsutaan, krhm.

Oliko tässä mitään sellaista, johon te olisitte tarttuneet? Kiinnostaisiko lukea jostain näistä tarkempaa postausta?

18 Comment

 1. Emma says: Vastaa

  Okei mä todellakin saavuin apajille liian myöhään, koska jos oisin nähnyt Porefessionalin, Soap & Gloryn ja Mangosuihkeen, olisin tapellut sun kanssa niistä 😀 Tuo essencen poskipuna on muuten multa Ilonalle kulkeutunut!

  1. Tappelu ois kyllä kruunannut illan! :’D Kas vain, kiitos siis vaan sullekin poskipunasta. 😀 Mutta MIKSI siitä luovuit???

   1. Salla says: Vastaa

    Buhahaaaaa!! Soap & Glory ja TBS oli multa 😀 Ei vaan tuu käytettyä noita mistejä :/

    1. 😮

   2. Emma says: Vastaa

    no mulla tuli joku poskipunapsykoosi kun noita samansävyisiä oli miljoona ja ne ei mahtunu mihinkään 😀

    1. Hyvä vaan! 😀

  2. Ilona says: Vastaa

   HAA, se oli SULTA! En muistanut enää ihan satavarmasti :’D

 2. Linda says: Vastaa

  Mä sain onneksi yhden hoitoaineen sieltä kaapattua, koska mulla ei ole yhtään (??) hoitoainetta jemmassa. :’D Sen jälkeen oli luovutettava, koska rinki sen kasan ympärillä oli niin tiivis ja pitkäkestoinen, ettei sinne päässyt tutkimaan, haha. :’D

  1. Ääääää, eikä! Sit pitää sanoo kovaan ääneen että HALUAN KANS. Tai tunkea väkisin. 😀 Minäkin taisin hieman viinispäissäni tönäistä jotakuta lähellä olevaa, pahoitteluni. :’D

   1. Linda says: Vastaa

    Eikun se meni just niinkuin pitikin, tavoitteena oli jättää enemmän kuin ottaa mukaan!! 🙂 🙂

    1. Taisin ottaa enemmän ku jätin. 🙁

 3. Voi mitä ihanuuksia! Multa löytyy tuo Essencen poskipuna. Se on tosi kaunis, mutta mun makuun ehkä liian hento pigmentiltään 🙂

  1. Ei oo hento!??! Mä taas saan usein häivytellä tota, kun on niin voimakas. 😀

 4. Myy says: Vastaa

  Hetki piti tihrustella, että mitä hittoa teen tossa kuvassa. Mutta HA, siinähän se järjestelyhysteerikko kerää niitä kynsitikkuja kasan seasta. 😀

  1. :DD

 5. Paula says: Vastaa

  Mä käytän tota Body Shopin Honey Bronzea korostustuotteena. Ei se oikeastaan ole ollenkaan voidemainen, jos sitä mietit. Se on hassu tuote, sipaisen sitä suoraan tosta rasiasta poskipäille ja häivyttelen vähän sormin. Tosin mietin, että kai sitä voisi häivytellä vähän siveltimelläkin =)
  Nivean huulirasva on muttakin käytössä, mutta muuten oli tuntemattomampia tuotteita. Mitä tuo Benefitin ThePorefessional on?

  1. Aijaa! Mä en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta kuulostaa nyt paremmalta. 🙂 ThePorefessional on siis tuollainen ihohuokosten ”piilottaja”, tuo mattapintaisuutta meikin alle. 🙂

   1. Eli siis meikinpohjustusvoide. 😀 Väritön!

Vastaa