Nami nami karkkii

Höh, jotenkin oudosti vähän jopa myöhässä sain kuulla Tigi Bed Headin uudesta hiussarjasta nimeltänsä Candy Fixations. Ihan vitun täydellistä. Olen aina ihan fiiliksissä, kun Tigiltä tulee jotain uutta ulos ja tässä tapauksessa ihan extrasuperfiiliksissä, sillä tämä sarja kuulostaa todella hyvältä. Mulla on kylppäri täynnä Tigiä, ja kohta on lisää, haha!

En kyllä tiedä, onko Mega Whip -hiusrakennevoide pitkille hiuksille sopiva (wow mikä korkki!), mutta Sugar Dust -tyvipuuteri KYLLÄ KIITOS, Totally Baked -hiusmarenki KYLLÄ KIITOS, Glaze Haze -seerumi KYLLÄ KIITOS, Sugar Shock -sokerisuihke KYLLÄ KYLLÄ KIITOS! Sokerisuihke on kuulemma uusi kuivasampoo! Voisiko se olla mahdollisesti parempi? Ja tuota tyvipuuteria mainostetaan erittäin näkymättömänä, eli tummahiuksiselle voisi olla aika unelma?

Kärsimätön ihminen kun olen, laitoin jo feeluniquelle kyselyä, että koska nämä tulevat myyntiin tahtoo heti ja vastasivat, että pian! Suomessahan näistä saa taas maksaa ainakin tuplahinnan ellei enemmänkin, joten pitänee odotella…grrh.

Onko joku jo testannut näitä? Kokemuksia heti kiitos!

5 Comment

  1. Tuo tyvipuuteri ja sokerisuihke kuulostaisivat aika mielenkiintoisille :D.
    Tosin kaikki kuulostaa tosi kivoille, ihana olisi testata :). Ja vähänkö tosiaan on herkullisen näköinen tuo Mega Whipin korkki 😀

  2. Joo Tigin putelit on aina tosi herkullisen näköisiä. Ja jotkut kyllä vähän turhankin ällön tuoksuisia…nämäkin varmaan 😀 Ei haittaa 😀

  3. LauraL says: Vastaa

    Okei nää lähtis kyllä tilaukseen ihan vaan vaikka purkkien ja putelien takia. Ihania! Onkos noi muuten kaikki sellasia että pystyy tilaan suomeen eli ei aerosoleja?

  4. Jaa-a, hyvä kysymys…tuo sokerisuihke saattaa olla aerosolipullo 🙁 Mutta en ole varma. Nuo muut ainakin näyttävät ei-aerosoleilta. Yritin löytää tietoa, mutta en löytänyt.

  5. Niin, eli eivät ole aerosoleja! Olisivat kyllä melkeen kivemman näkösiä aerosoleina 🙂

Vastaa