Pärjäisin toki ilmankin

Teen aika harvoin kosmetiikkaan liittyviä heräteostoksia. Yleensä kaikenlaisista uutuuksista ja kokoelmista tiedän aika hyvin, mitä haluan ja usein luen blogipostauksia, kyyläilen swatcheja ja HARKITSEN ennen ostamista. Joskus kuitenkin nettikaupoissa tulee klikattua ostoskoriin jotain outoa hetken mielijohteesta (okei, silloinkin kyllä aina googletan tuotteesta lisää tietoa ja kuvia).

Mutta noniin, seliseli. Nyt mulla oli iso tarve ostaa Anastasian Brow Wiz -kynä (tästä lisää myöhemmin!), ja eksyin tylsänä, heikkona hetkenä Beautybayssa tsekkailemaan myös Too Facedin tarjontaa. En ole huuliasioiden intohimoisin käyttäjä, joten yllätin itseni himoitsemasta tällaista huulipunakynää. Color Bomb! on siis tällainen melko hillitysti väriä antava kiiltopuna, joka sisältää sitä huulilla kihelmöivää, hieman pullistavaa ainesosaa (joku ehkä sen nimenkin tietää, saa kertoa). Ja mä tykkään siitä kivasta tunteesta huulilla, enkä saa mitään allergiaoireita (ellei se sitten kihelmöinti jo itsessään ole allergiaoire, heh).

Sävyvaihtoehtoja ei ollut jäljellä kuin muutama, mutta en ois mitään muuta halunnutkaan kuin tän Never Enough Nuden. Nudepunat ovat ehdottomasti mun juttu, koska oon edelleen sitä mieltä, että mulle ei huulipunat yleisesti ottaen sovi. Nude on mukavan kesy valinta. Kunhan se ei ole sellainen liian vaalea teininude. Tämä ei ole sellainen.

Ja niin, vaikka tämä 16,60 puntaa maksanut heräteostokseni oli varmaan jokseenkin turha ostos, mulla kun on hyviä nudepunia jo valmiiksi useampia, olen käyttänyt tätä sen saapumisesta asti todella ahkerasti ja tämä on tällä hetkellä ainoa huulituote käsiveskassani. Tykkään tän tuoksusta, koostumuksesta ja todellakin siitä kihelmöinnistä. Ei pysy huulilla mitenkään järkyttävän hyvin, eli lisäillä saa, mutta tätä on helppo sipaista huulille ilman peiliäkin.

Ei siis harmita, että ostin!

Mikä on teidän suhde nudepuniin? Oletteko kokeilleet tällaisia huulia pullistavia punia?

2 Comment

  1. Vaikuttaa just hyvän sävyiseltä nudepunalta! Mäkin kartan niitä liian vaaleita nudepunia, jotka ei sovi mulle sitten yhtään. Tätä voisin harkitakin! Too Facedilta mun lemppari on ehdottomasti Better Than Sex Mascara, joka kuuluu mun ripsivärien TOP3:een 😉

    1. Siitä oon kuullut kaikilta tosi paljon hyvää. 🙂 Kokeilisin itsekin, jos ei olis näitä pidennyksiä… Jään paitsi kaikesta ripsivärihuvista!

Vastaa