Kysymyksiä ihonhoidosta?

hmmm??

Pahoitteluni, että heräsin tähän vähän myöhään, mutta: olen huomenna menossa tutustumaan Lumenen kevät(jep!)uutuuksiin ja kuuntelemaan Lumenen ihonhoidon tuotekehityksen johtajaa, Josefin Backmania. Hän kertoo lanseerattavista tuotteista ja meillä tilaisuuteen osallistujilla on myös mahdollisuus kysellä häneltä ihonhoitoon liittyvistä asioista. Ongelmaihoisena mulla on muutamia kysymyksiä mielessä, mutta ajattelin kysyä että olisko teilläkin? Mitä haluaisitte tietää ihonhoidosta tai tuotekehittelystä?

Laitelkaa kysymyksiä tänään kommenttiboksiin alle, niin otan ne huomenna mukaani! 🙂

7 Comment

 1. Tipi says: Vastaa

  Itselläni on rasvainen iho, mutta silti pintakuiva. Olisi kiva tietää, kuinka usein rasvaista, pintakuivaa ihoa voi kuoria. Itse kuorin kerran viikossa.

 2. ellu. says: Vastaa

  Mä haluaisin tietää, onko mitään mahdollisuuksia saada hormonitoiminnan sekoittamaa ihoa kuntoon? Nimimerkillä nenä ja nenän sivut on rasvaiset, mutta samalla niin kuivat, että hilseilee. Suupielten ja leuan iho taas on herkästi pientä nyppylää täynnä.

 3. Miten sekaihoa tulisi hoitaa? Itselläni nenä hilseilee älyttömästi ja se näyttää meikin kanssa rumalta, mutta samalla leuka ja kulmien väli on rasvainen ja meikki tahtoo ¨sulaa¨. Mitä tuotteita pitäisi käyttää ja miten? Entä mitä herkkäihoisen ja atoopikon pitäisi käyttää, esim käsivoide?

 4. Pari tuotekehittelyyn liittyvää kysymystä olisi tarjolla. Mistä kokoelman tai uuden tuotteen tarina alkaa? Kuinka paljon ennen lanseeraamista kausikokoelmien suunnittelu aloitetaan ja milloin sävyt ja tuotteet lyödään lukkoon?

 5. Liisa says: Vastaa

  En tiedä oonko jo myöhässä, mutta kysy miten ihonhoidolla voisi suojautua pakkasta vastaan! Pitääkö vesipitoisia voiteita vältellä vai ei? 🙂

  1. Et oo myöhässä! 🙂

 6. RipRap says: Vastaa

  Haluaisin tietää miksi kuivalle akneiholle on niin vähän tuotteita?

Vastaa