Natural Love

Natural Love

Too Faced Natural Love

No välillä toki jotain muutakin kuin raskaushöpinää! Mä yritän nyt kovasti olla ostelematta mitään meikkejä ja keskittyä piakkoin niiden vauvajuttujen hankkimiseen. Mutta tän yhden luomiväripaletin, Too Facedin uuden Natural Loven, mä nyt kuitenkin halusin ostaa, koska niin kauan tätä olen miettinyt! Mun piti ostaa tää vasta elokuussa Tukholman reissulta, mutta se on kuulemma loppuunmyyty Tukholman Sephorasta eikä lisää oo tulossa. Niinpä kun HennaV  hihkui Puolan Sephoran 20 prosentin alennuskoodista ja sieltä tätä palettia vielä löytyi, me likat päätettiin tehdä yhteistilaus. Postarit tuolla Puolan Sepon nettikaupassa on sen kaameat 20 euroa, joten kimppatilaus on erittäin fiksua (ja eipä tosiaan tässä nyt sit säästänyt kun ne postarit kokonaisuudessaan tuon alennuksen jälkeen).

Tää on kaunis niin ulkoa kuin sisältäkin! Paletin kannen tekstit ja kukkaset ovat hauskasti mattapintaisia! Ja nää sävyt, ah:

Too Faced Natural Eyes

Mä hieman kyllä jännitin näiden laatua, pigmenttiä. Too Facedilla on kyllä ainakin viime aikoina kaikki ollut tosi hyvää ja persikkapaletissa on paras laatu, mitä olen luomiväreissä ikinä nähnyt. Siksipä uskalsin tämänkin tilata. Kuvassa nää sävyt eivät kyllä näytä YHTÄÄN niin kivoilta kuin livenä, tää oli nyt jotenkin tosi hankala kuvattava muutenkin. Mutta olen ihan onnessani tätä nyt käyttänyt. Pigmenttiä riittää, ei ihan persikkapaletin tasoista kuitenkaan, mutta erittäin hyvä paletti tämä on, olen tosi tyytyväinen että ostin tän kokoelmaani. Too Facedin luomivärit ovat tosiaan se mun heikko kohtani, muiden merkkien kokoelmista en yleensä ole niin pähkinöinä.

Innostun erityisesti sävyistä Poodle, Kittens, Pink Cheeks, Satin Sheets ja ja Push-Up, tämmöisiä mulla ei ennestään ollutkaan. Honeymoon ja Moonbeam on myös ihana ja nuo kaikki ruskeat sävyt nyt toimivat ihan aina. Todella käyttökelpoinen paletti!

Too Faced Natural Love

Se mikä hieman harmittaa, on tuo oikean alakulman Stiletto, joka matkalla oli levähtänyt. Itse napissa ei ole vikaa, mutta kuten monessa muussakin, on luomiväriä hieman yli napin reunojen, ja tietenkin just tämä musta sitten levinnyt. Mutta nää on aina näitä tilaamisen iloja… en kuitenkaan jaksa asiasta valittaa, kun itse väri on kunnossa.

Innostaako tää paletti teitä?

Tulevina viikkoina ajattelin kirjoitella täällä mm. hiusjuttuja, työmatkapyöräilystäni, tän kuun nähdyistä leffoista tietty sekä hieman mietteitä tulevasta äitiydestä. Ja sit vähän myös jotain askartelujuttuja ajattelin jakaa kanssanne. Ja pieni kesäarvontakin vois olla ihan paikallaan!

20 Comment

 1. Natural Love on kyllä upea paletti. Shaaanxo teki joskus keväällä hienon meikin sillä, ja se ikään kuin avasi silmät paletin sävyjen vivahteikkuudelle 😉 Jos olisi mahdollisuus voisin tuohon satsata roposiani, mutta luomivärinostolakko estää semmoiset aikeet;)

  1. Kissis says: Vastaa

   Arggh mikä ärsyttävä lakko! 😀 Mut mulla on sama, ainaki sinne elokuun Sephoraan asti!!

 2. Tää on ihan älyttömän kaunis paletti. Tubettajilla on kamalan ristiriitaisia arvosteluja tästä, joten on jäänyt vähän pohdituttamaan, vaikka tän sävyt olisi kyllä just sellaisia, mitä itseni tulisi käytettyä. 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Aijaa! Mä en sit kauheesti arvosteluja ees lukenu, nää sävyt vaan kolahti ja kyllä voin suositella!

 3. On se kyllä kaunis, onneksi nyt lopultakin sait sen. Ethän sä ehtinyt kuin vähän yli kuukauden siitä aina välillä kysellä 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No nii-i! 😀

 4. Tätä tuli pyöriteltyä kädessä New Yorkissa Sephorassa useampaan otteeseen, mutta koska multa löytyy ainakin neljä Too Facedin luomiväripalettia (jep, myöskin heikko kohtani), niin kauppaan jäi. Tää on kyllä niin ihana! <3 Ja totta turiset, Too Facedin luomivärit on aivan loistavia, just etenkin persikkapaletti!

  Niin ja onnea tulevasta babysta! <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Montakohan TF:n palettia multa löytyy, hmm, jokunen…. 😛 ja se White Chip Chocolate vielä huutelis mun nimeä! 😀

   Kiitos! <3

 5. Kuorotipu says: Vastaa

  Aika ihana ?
  Mulla on Too Faced Naked Eye -paletti, missä oli kolme samaa sävyä kun tossa isossa, Satin Sheet, Stiletto ja Pink Cheeks. Satin sheet on ihan mun lemppari ja just tänään silmissä 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Mullaki!!! :))

 6. Tuuli ? says: Vastaa

  Törkeen kaunis palettihan tuo on, ois ihana omistaa ?❤️ Sen kanssa kävis vaan niin, et käyttäisin sitä pari kertaa ja palaisin sitten arkimeikkiin eli pelkkiin kissarajauksiin, ja sit se unohtuis meikkilaatikkoon muiden palettien kanssa. Joskus tuntuu vaan ärsyttävän ylitsepääsemättömän vaikealta (ja kalliilta) saada esimerkiksi Too Facedin tuotteita, fiilis on ku 80-luvun lopussa ku venäläiset jonotti satoja metrejä ja tunteja esimerkiksi makkarakauppaan…

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, joo! Nyt on sentään ees muutama nettikauppa jotka tänne sitä toimittaa mut noi postarit! ??

 7. RuuRuu says: Vastaa

  Oi jumalat miten täydellisen näköinen paletti! Ehkä pakko metsästää jostain itselle !

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, tää on kyl täykky. 🙂

 8. RainDrop says: Vastaa

  No niin, multa oli menny tää ihan ohi aiemmin, mutta on kyllä niin ihanan näköinen paletti että pitää laittaa ainakin harkintaan, tosi kivan näköisiä sävyjä, tulis varmaan käytettyä 🙂 eikä mulla oo vasta kun yks Too Facedin paletti ennestään, se suklaajuttu.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo tässä ei kyl montaa sävyä oo, joita ei tulis käytettyä – harvinaista sinänsä kun on kuitenkin näin isosta paletista kyse!

 9. Satu says: Vastaa

  Oi on kyllä niin käytännöllisen näkönen paletti, tarvisin jotain tuommosta. 🙂

 10. Hannatic says: Vastaa

  Mä just tein inventaariota mun meikkeihin kun järjestin niitä ja voin kertoa että EN TARTTE ehkä ikinä enää yhtäkään luomiväriä varsinkaan tällä mun jumppahousukääntäjä/kuntosalityöntekijä-kombolla kun ei varsinaisesti tuu töihin meikattua 😀 Mutta hitto kun on just mun näkönen paletti. Murretut violetit on niin mun juttu, ja sit noi kullertavat ja pronssihtavat kaverina… mutta joo, en tarvii. Onneksi ei oo just Sephoraa näköpiirissä.

 11. Oi mitä sävyjä! ♡♡♡

 12. Jnita says: Vastaa

  Tää on todella hieno! En kestä! En edes käytä melkein koskaan luomivärejä, mutta jos tää olisi jotenkin helpommin saatavilla niin ostaisin silti. 😀

Vastaa