Paremmin pois

Treat Collection

Mä en ole positiivisen raskaustestin jälkeen käyttänyt kertaakaan kynsilakkaa (ja tää on mulla pisin yhtäjaksoinen aika ilman kynsilakkaa todella, TODELLA pitkään aikaan), mutta nyt taas uskaltaudun lakkailemaan ja tästä lisää ihan lähiaikoina. Seychelleillä kuitenkin vielä kynsilakkaa käytin ja otin matkalle mukaan just sopivasti testiin saamiani, Treat Collectionin soijapohjaisia kynsilakanpoistoliinoja, koska ovathan eri käteviä ihan erityisesti matkalla – ei tarvitse kuljetella mitään litkuja. Mulla nimittäin aina joku nestemäinen levii matkalaukussa, vaikka miten hyvin yritän pakata ja se kyllä ärsyttää aina suunnattomasti. Joten tällä kertaa se ei ainakaan ollut kynsilakanpoistoaine (…vaan shampoo).

Treat collection

Vähän kyllä mietitytti/pelotti, että olis pitänyt testata nää etukäteen kotona, sillä mun aiemmat kokemukset tällaisista vastaavista kynsilakanpoistoliinoista ovat kyllä aika huonoja: yhtä kynttä saa hinkata pienen ikuisuuden ja siinä se liina sit olikin jo käytetty. Treat Collectionin kynsilakanpoistoliina lupaa kuitenkin poistaa lakan kaikista 20 kynnestä eli siis lyhyellä matikalla laskettuna ei vain sormista vaan myös varpaista! Mitään muuta poistoainetta en uskaliaasti mukaan ottanut, joten näillä piti pärjätä.

Ja hyvin pärjäsikin! Liinat todella yllättivät: kynsilakka irtosi nopeasti ja tehokkaasti ja myös erittäin kynsiystävällisesti, kiitos arganöljyn ja A, C ja E -vitskujen! Kynsistä tuli paitsi kynsilakoista puhtaat, myös mukavan kosteutetut. Ja kyllä, yksi liina riitti kaikkiin kynsiin, huhhuh!!! Suosittelen pitämään liinaa hetken tiiviisti kynnen päällä ja sen jälkeen hinkkaamaan – lakka irtoaa nopeasti! Mihinkään glitterlakkoihin en näitä testannut, mutta ainakin normikynsilakka irtoaa ilman mitään tuskailuja.

Treat Collection

Ja nyt jatkossakin käytän näitä mielelläni, koska ovat näin raskausaikanakin asetonia parempi vaihtoehto. 25 kpl liinoja maksaa n. 34,90 e. Ostopaikat löydät täältä. Vegaaneillekin sopivaa Treat Collectionin soijapohjaista kynsilakanpoistoainetta on saatavilla myös 236 ml:n pullossa (29,90 e) ja tuo on varmasti kotioloissa näitä liinoja edullisempi vaihtoehto.

Mitä kynsilakanpoistoainetta te käytätte?? Onko kynsilakkaa aina kynsissä vai pidättekö pitkiäkin taukoja?

7 Comment

 1. Mulla on Treatin kynsilakanpoistoainetta pullona sekä näinä pyyhkeinä. Kädet kannattaa pyyhkäistä vaikka vauvanpeppupyyhkeisiin koska tästähän jää kädet tahmaisiksi ja mihinkään ei voi koskea ;D

  1. Kissis says: Vastaa

   Ei näistä liinoista jää!? Mulla ainakaan!

 2. eekku says: Vastaa

  Nyt menny pitkä väli ilman lakkaa kun ei vaan ehdi tai jaksa lakata.Taapero menee kaiken edelle.Enköhän taas jossain vaiheessa elvytä kynsiharrastuksen

 3. nea says: Vastaa

  Oo kiva ja kätsänoloinen tuote! Nimim. Uusin juuri passini vuotta ennen voimassaolon umpeutumista koska se oli sulanut ja haljennut (koska laukussa oli kynsilakanpoistoaine auennut)

  1. Kissis says: Vastaa

   Jaiks!

 4. Kuulostaa kyllä näppäriltä, mutta toi hinta kieltämättä hirvittää. 😀 Just ostin tänään tarjouksesta sally hansenin ison pullon, 3,70e ja oli ehkä yksi parhaimpia lakanpoistoaineta, joita oon testannut! Asetonittomuudesta en kyllä mene takuuseen.

  Ja hei, onneksi olkoon. 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, hinta näissä onkin hirvittävä. Mutta reissussa kaikista eniten just pelkään sitä kynsilakkapullon avautumista matkalaukussa…joten sikäli nää on turvallinen vaihtoehto!

   Ja kiitos! 🙂

Vastaa