Smells like peaches!

Too Faced Sweet Peach

Oli pakko tulla heti näyttämään teille, mitä mä tänään sain! Tai siis tilasin, kun bloggaajakollegani, ihana Henna kävi työmatkalla Puolassa ja onnekseni samalla myös Sephorassa. Tätä Too Facedin Sweet Peach -kokoelmaa kuolasin jo reippaasti ennen kuin tuli edes myyntiin. Olisin muuten kovasti halunnut kuvausrekvisiitaksi persikoita, mutta ei kuulemma ole nyt persikka-aika, sanoi läheisen S-Marketin myyjä. HÖH! No onneks mulla tuoksuu nyt persikka luomivärin muodossa!

Too Faced Sweet Peach

Joo siis mulla todellakin on pieni pakkomielle Too Facedin luomiväripaletteja kohtaan, oon sen täällä useesti jo myöntänytkin. Nää on vaan niin ihania!!! Ja tämä Sweet Peach -paletti tosiaan tuoksuu persikalta! Kuulin tän tuoksusta etukäteen vähän huonojakin kommentteja, mutta mä tykkään kovasti, ei ole mitenkään överi, vaan ihan mukava, makea persikka. Hirveen persikkaisia sävyjä tässä paletissa ei tosin kovin montaa ole, oikeastaan vaan nuo kaksi, olis ehkä voinut olla enemmänkin! En omista mitään persikkasävyistä luomiväriä ennestään.

Too Faced Sweet Peach

Too Faced Sweet Peach

Kaikki sävyt ovat tosi käyttiksiä! Mutta luin huonoa myös näiden pigmentistä ja valitettavasti tossa pikaisesti swatchailtuani se epäilyttää mua hieman. Yleensä näissä Too Facedin luomiväreissä on huippuhyvä pigmentti, mutta tässä jäi etenkin nää persikkasävyt aika haaleiksi, sai ihan jynssätä siveltimeen:

Too Faced Sweet Peach

Mutta olen silti ikionnellinen tästä paletista! Ja haluan muuten tästä kokoelmasta vielä ainakin sen kuultotuotteen ja poskipunan! Kokoelmaa pääsee tsiigailemaan Too Facedin omilta sivuilta. Suomeen ei sieltä tilattua saa, eli Sephora on lähin osoite näille. Vielä ei tosin jokaisessa Sephorassa ole kaikkea tästä kokoelmasta, mutta pitääpä tehdä kesällä joku reissu jonnekin josta Seppo löytyy! Tai tilata Puolan Sephoran nettikaupasta, jos sinne joskus tulevat (tätä luomiväripalettia sieltä jo saa).

Eikö oo ihana?! Onko tuoksu luomivärissä hyvä vai huono asia?

EDIT: Tää paletti ON IHANA! Pigmenttiä löytyy, värit toimii, helppo levittää ja häivyttää! Ja ihanat sävyt! Tästä tuli mun lempparipaletti heti! Ei tuoksu luomilla omaan nenään lainkaan, eli sopii kyllä hajuherkillekin. Laitoin Instaan yhden kuvan tästä luomilla (vaikka livenä on kyllä niiiin paljon parempi)!

16 Comment

 1. Tuuli ? says: Vastaa

  Josko ois ollu nektariinin tai aprikoosin aika? Eikö ne ole aikas lookalikeja? ? Ihailin tätä(kin) palettia eräässä toisessa blogissa ja mielelläni näkisin näistä tehdyn meikin sulla. Onneksi on niin vaikeasti saatavissa, että en helposti pääse haksahtamaan tähän ? Tosi kaunis ?

  1. Kissis says: Vastaa

   No MIETIN, että oisko hämänny mut en sit viitsinyt. 😀

   Mä yritän toteuttaa jotain tällä, oon huono näissä meikkikuvissa. Just otin taas yhet silmämeikkikuvat (eri paletti) ja tokasin että roskiin vaan, en osaa. 😀 (siis ne kuvat, ei paletti! :D)

 2. Arvaa haluanko tämän? Arvaa! Maaliskuussa menossa Tukholmaan, joten suuntana Sephora ja tämä on jo ostoslistalla. Niin pakko saada. Ihania sävyjä! <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, siis mun kaikki epäilykset katos tänä aamuna kun kokeilin tätä luomille ekaa kertaa! Tästä tuli mun lempparipaletti!!! <3

  2. -klaudia says: Vastaa

   Ehm…en tiedä saako sieltä Stuukhilmasta Anastasia Beverlyhillsiä mut jospa saa, niin kurkkaapa Modern Renaissance -palettia. Tulipa tilattua ja aika herkkuvärit + laatu. 😉 Tätä persikkaakin tullut kyyläiltyä mutta mua on epäilyttänyt nuo kommentit huonommasta laadusta. :/

   1. Kissis says: Vastaa

    Mä yritän nyt olla kehittämättä mitään himoa mihinkään uusiin luomiväreihin, VAIKKA Too Facedin se uus White Chocolate Chip on IHANA. Mutta siis, ei ole YHTÄÄN huonolaatuinen tämä!

    1. -klaudia says: Vastaa

     Mitäää?! En ees tienny tollasesta valkosesta suklaasta! 😀 Nyt kyllä….

     1. Kissis says: Vastaa

      Älä! Aivan superihana. 😀

 3. Yllätyin, että tässä on niin vähän persikkasävyjä. Mutta eipä se haittaa, koska paletti on kuitenkin nätti 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, sama! Mutta nää sävyt on aivan mielettömiä. <3 Ei anna nyt nää kuvat kyllä oikeutta.

 4. RuuRuu says: Vastaa

  Jäin kans kattomaan noita sävyjä, jotenkin ois nimestä oottanu enemmänkin noita persikkaisia sävyjä, mut oikein käytettävän oloinen paletti!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, onhan tossa noita vähän vaaleampiakin ”persikkaan päin”, mutta jep, sama…

 5. No aika jep paletti, vois sopia mulle! Koitan muistaa tän kun seuraavan kerran oon jossain Sephora-kaupungissa!

  1. Kissis says: Vastaa

   No ehdottomasti! Tää on ihan huippu!!!

 6. Hanna says: Vastaa

  Tää on ihan paras! Kaikki sävyt ovat käyttökelpoisia ja sopivat yhteen. Paras palettini, koska se on ehdottomasti monikäyttöisin!

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä, munkin tän hetken lempparein. <3

Vastaa