Uudet Tangle Teezerit!

Tangle Teezer

Niin minä kuin Almakin ollaan vannoutuneita Tangle Teezerin käyttäjiä. Käytössä on kuitenkin aiemmin ollut lähinnä se ”perusmalli” ja myös matkaversio, mutta siitä perusmallista tykkään ehdottomasti enemmän. Jo jokin aika sitten sain testiini vähän erilaisempia Tangle Teezereitä: pinkin The Ultimate finishing brushin ja kaksi eri kokoista Blow-Styling round toolia. Eikä nää nyt siis oikeastaan enää mitään kovin UUSIA ole (kuten otsikossa väitän), mä olen vaan ollut laiska näistä raportoimaan…eli hyvän aikaa ovat jo olleet kaupoissa.

Tangle Teezer blow-styling

Näitä nimenomaan föönaukseen tarkoitettuja pyöröharjoja on saatavilla kahdessa eri koossa: small ja large. Pienempi on tarkoitettu ylläripylläri lyhyille ja keskilyhyille ja isompi keskipitkille ja pitkille hiuksille. Mulla on pitkät hiukset, mutta tykästyin ehdottomasti enemmän tähän pienempään harjaan, sillä iso on yksinkertaisesti liian iso, kova ja kömpelö. Eli isoa suosittelisin enemmänkin todella paksuille ja pitkille hiuksille! Kovia nämä ovat molemmat, joten käytön kanssa saa olla varovainen ettei liikaa raasta ja hakkaa päänahkaa, mutta kyllä näillä föönatessa tuloksena on selkeästi tuuheammat hiukset ja föönausaika lyhenee. Ihan pätevä pyöröharjaversio tämä Tangle Teezerin siis.

Tangle Teezer

Mutta tämä viimeistelyyn tarkoitettu harja vasta onkin AIVAN SUPERHYVÄ. Ja erityisesti näin talviaikaan, kun mulla ainakin hiussuortuvat ovat ihan supersähköiset ja lentelee ties mihin ilmansuuntaan, jostain syystä tämä silottaa hiusten pintaa. Tätä harjaa ei ole tarkoitettu käytettäväksi föönauksen yhteydessä, mutta hupsistakeikkaa olen niin kyllä tehnyt useastikin eikä mitään pahaa ole tapahtunut.

Tangle Teezer

Tämä on ilmeisesti todella hyvä myös hiustenpidennyksille: selvittää hiukset ihanan hellävaraisesti, vielä hellävaraisemmin kuin perus-Tangle Teezer! Tästä saa myös varren ansiosta paremman otteen kuin perus-Tanglesta, mä ainakin tuppaan heittelemään sitä perus-versiota aika useinkin ympäriinsä (ja hitto sitä mäjähdystä, mikä siitä lähtee!). Perus-Tanglea kuljetan mukanani laukussa koon ansiosta mieluummin, mutta tätä varrellista harjaa olen nyt tykännyt käyttää kotona.

Oliko nää Tangle Teezerit teille jo tuttuja? Omistatteko jonkun Tanglen?

P.S. Tulin just käsilläseisonnan peruskurssilta, huhhuh, eteenpäin bucket listilla!

12 Comment

 1. Sannak says: Vastaa

  Onneksi on muitakin, joilla perus-tangle lentää milloin mihinkin ? Näistä uutukaisista pitäisi tuo varrellinen saada ihan vaan, kun se harjan lentely ympäri vessaa alkaa jo tympiä. Ja onhan tuo nyt söpökin!!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo se kyl lähtee käsistä yllättävän nopeesti ja säälin aina poikaystävää jos on paikalla, kun se MÄJÄHTÄÄ. 😀 Toi varrellinen kyllä pysyy hyppysissä huomattavan paljon helpommin, tosin oon kerran senkin onnistunut tiputtamaan 😀

 2. Jenska says: Vastaa

  Ei oo kerta tai ees kaks kun se harja on löytyny vessanpöntöstä… Joo, mulla on pieni vessa?

  1. Kissis says: Vastaa

   😀

 3. Sissi says: Vastaa

  Ostin lapselle ton varrellisen viimeistelyharjan joululahjaksi ja ne aamuiset kolinat ja pamahdukset on jääneet pois:D On tykännyt kovasti, tukka on luonnonkihara puoleen selkään asti.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo etenkin aamusin on kiva se pamahdus, kun on fiilis että koko helkutin talo varmaan herää 😀

 4. Soina says: Vastaa

  Todellakin tuo mäjähdys! Kaverilla oli haljennut lavuaari, kun jälleen kerran oli harja lentänyt 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   APUA 😀

 5. Toi varrellinen olis tosi kiva, mulla aina lentää se tavallinen lattialle 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Jep, se taitaa olla kaikilla sama. 😀

 6. hanneh says: Vastaa

  Mä luulin, että olen ainoa kömpelö ja perustangle ei pysy käsissä. Ja mulla se lentää aina kylpyammeeseen ja voi sitä kolinaa aamulla klo 5 😀
  Eli joo, toi varrellinen söpöys menee heti hankintaan!

  1. Kissis says: Vastaa

   Juu ei, kyllä se lentää ihan kaikilla. :’D

Vastaa