Ei oo pinkkii parempaa

Poikaystävä ei yhtään tykkää, jos värjään hiukset vaaleanpunaisiksi, mutta sehän ei mua tietenkään millään tavalla haittaa saati estä. Mulla oli tossa parin viikon ajan tällaiset pastellipinkit hiukset ja KYLLÄ TYKKÄSIN, ihan hirveesti! Ja Instagramin perusteella tekin tykkäsitte!

pastel pink hair

Kesällä kokeilin ekan kerran pinkkejä hiuksia, silloin kampaajalla ja vähän tummemmalla sävyllä, tällä kertaa tein värjäyksen ihan ite kotona. Ainoa vittumaisuus on värin kesto, ekassa pesussa väri haalistuu jo ärsyttävän paljon. Tää pastellipinkki vaatis alleen myös todella tasaisen, supervaalean sävyn. Mulla ei ole koskaan ihan niin tasaista (etenkään pari viikkoa kampaajalla käynnin jälkeen), joten kun tätä hempeetä pinkkiä lyö hiuksiin niin nuo keltaisemmat kohdat kyllä erottuvat. Kuvassa sävy näyttää vähän turhan violetilta, livenä ja oikeassa valossa oli kivempi. Nyt mulla on jo melkein vaaleat hiukset taas, eli en jaksanut kovin pitkään tuota sävyä ylläpitää, mutta aion kyllä silloin tällöin siihen palata jatkossakin!

Tällaisia tuotteita nyt kokeilin:

pinkit hiukset

Ihan ensin värjäsin tuolla Bleach Londonin Rosé -värillä, jonka ostin kesäiseltä Lontoon työmatkalta. Sävy oli kiva, mutta ei tarttunut tyveen kovin hyvin ja haalistui jo ekassa pesussa tosi paljon! Tähän mulla oli myös ylläpitona saman sarjan saman sävyinen shampoo ja hoitsikka, mutta en kyllä nähnyt niillä olevan kovin suurta tehoa, eikä myöskään pesu/hoitotehoa… Ja ehkä ihan hyvä niin, sillä tätä merkkiä ei Suomesta saa. Blogiin jo pitkän aikaa sitten saadun KCProfessionalin Color Mask Paintin sävyssä Pinkadelic koin paljon paremmaksi ja tätä ostan varmasti jatkossakin. Elävöitin sävyä Biozellin Color Mask sävyspraylla (kuiviin hiuksiin, kuivashampoon tapaan) ja tää oli ihan superjees! Etenkin juurikasvun sai tällä kätevästi piiloon ja ne kohdat, joihin väri ei ihan kunnolla ollut tarttunut. Ärsyttää, että tää on joku mälsä limited edition, sillä tätä haluan jatkossakin!

Tällaiset pitäis vielä testata seuraavalla kerralla:

pinkit

Biozellin INK ja idhairin POW’R! -väri ovat molemmat blogilahjuksina saatuja. Näitä pitää kyllä molempia varmaankin hieman laimentaa esim. hoitoaineen avulla, en ihan niin shokkipinkkiä kuitenkaan päähäni kaipaa… Mutta uskoisin molempien olevan ihan päteviä!

Mitä te tykkäätte pastellipinkeistä hiuksista? Onko teidän miehillä sananvaltaa teidän hiusasioihin?! Olen muuten tänään illalla menossa COLORISTA-pippaloihin, jossa on myös jotain ihania hiusvärejä, seuratkaahan Snäppiä (kissisheini)!

pink hair

Osa tuotteista saatu blogiin.

26 Comment

 1. Kuorotipu says: Vastaa

  Minun tukka, minä päätän. Eipä tuo koskaan ole yrittänytkään sanoa mitään asiaan 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No näinhän se toki on.

 2. Sonja says: Vastaa

  Ihanat noi hiukset! Mäki oon salaa haaveillu tollasista mut mulla on nyt tässä vaalennusprosessi menossa pikku hiljaa 🙂 Miehellä ei ole kyllä sananvaltaa mun hiusväristä eikä oo kyllä koskaa ehdotellukaa mitää.

  1. Kissis says: Vastaa

   No ei sananvaltaa olekaan, mutta kyllä ne mielipiteet silti tuodaan julki. 😀

 3. Mun mies sanoi Herrajumala kun tulin punaisella tukalla kotiin 😀 kai se on jo tottunut 🙂 jotain muuta väriä tekisi mieli mutta kun tämä on niin hankala saada pois…

  1. Kissis says: Vastaa

   Punanen olis varmaan se ehdoton ei. 😀 Ja otsahiukset. 😀

 4. Tosi nätin sävyn sait lupulta. Ja joo, mitä sitä poikaystäviä kuuntelemaan. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Hei nyt ei menny roskapostiin tää! ;D Joo en tod. kuuntelekaan.

   1. No johan! Olisko WP oppinut? Minnallakin oppi vähän ajan päästä. 😀

    1. Kissis says: Vastaa

     Voipi olla! 🙂

 5. Salla says: Vastaa

  Kyllä sun nyt pitäis jaksaa vähän pitää tota yllä kun enhän mä EHDI KOSKAAN NÄHDÄ tota muuten!!

  1. Kissis says: Vastaa

   Niin no et nähny taaskaan MUHAHA. Hei tuonko JHT:n torstaina Sugarille?

 6. Tsemppiä värin ylläpitoon! Mä pesen hiukset joka päivä, joten pinkki väri olisi varmasti äkkiä vain kaukainen muisto (ilman jatkuvaa värjäystä) 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Niin no jaksan tosiaan tsempata hetken kerrallaan. 😀

 7. Mulla on oma väri hiuksissa, ja saa ollakin vaikka välillä himoittaaaaaaaa edes vähän kirkastaa tätä sävyä. Oon vaan niin totaalisen OVER kaikki värjäyskierteet ja ylläpidot ja kampaajalle kannetut satalappuset, kun mulla on oikeesti aika kivanväriset hiukset omasta takaa. Mulla oli pinkki tukka joskus vuonna 2004 tai 2005 ja silloin mun silloinen poikaystävä oli suunnitelman kuullessaan vähän että öööö kuinkahan käy, mutta sitten se tykkäs siitä ihan ehkä eniten kaikista. Ei sillä että siltä tai muiltakaan olisi varsinaisesti kysytty, mun tukka ja mun päätös. Silloin mun pinkkitukka-aikoina ei pahemmin mitään color maskeja tunnettu niin olin pinkki ehkä pari viikkoa kerrallaan, nythän olis ihan eri.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mullakaan ei oo omaa väriä vastaan mitään, mutta se hiuslaatu…! Mä luulin päässeeni jo yli tämmösistä värikkäistä hiuksista, kun teininä tuli värjättyä jos jonkinmoista, mutta näköjään en! 😀

 8. Nimetön says: Vastaa

  Näyttää kyllä ihan superkivalta! Mut voin kuvitella millasta ton ylläpito on…tai no, ehkä ihan älyttömän paljon helpompaa ku tän mun sekamelskavärin 😀 (ratkaisu: en ylläpidä tätä. Muutaman värjäyskerran jälkeen värit kyllä jotenki asettui tukkaan niin että veikkaan etten saa näitä kaikkia värejä pois vaikka haluaisin…haalistuuhan ne toki mut ei läheskään niin paljon ku alussa).

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, ylläpitohan on ihan perseestä, siks ei kovin pitkään jaksakaan, vaikka väri onkin ihana!

 9. Marjo k says: Vastaa

  Mieheni tietää ettei hänen mielipiteensä vaikuta mun päätöksiin, joten ei hän sano mitään. ? ihana tukka ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo tietää tuokin, mut silti. 😀

 10. nea says: Vastaa

  Mä inhoan, siis inhoan partoja. Mä niin kovasti toivoisin, ettei mulla ikinä ole miestä, joka keksii kasvattaa parran 😀 Siksi olen valmis kuuntelemaan myös miehen toivomuksia hiuksien suhteen, vaikka en niitä ehdottomasti säännöksi ottaisikaan 🙂

  Väliaikainen värjäys nyt lienee aina vaan hauska juttu, pinkkiä tai sinistä olisi kiva kokeilla 😀 Mutta tuskin taivun mihinkään pysyvään. Inhoan tukkaani anyway, joten pyrin vaan käyttämään sen kanssa mahdollisimman vähän aikaa, vaivaa ja rahaa, koska inhoan sitä kuitenkin! Liian lyhyt (meillä on selkeästi geeneissä tukan pätkä pituus kun katson äitiäni ja mummoni kuvia) ja liian liukas. Onneksi sitä sentään on, ja luonnollinen vivahteikas tummanvaalea väri on sentään musta itsellä kiva 🙂 Ja onneksi keksin vaihtaa bobcut-tyypiseen polkkaan sitkuteltuani rumissa, muka-pitkiä-yrittävissä hiuksissa liian pitkään. Tosin nyt vaan viime kampaaja leikkasi sen ihan sikahuonosti ja en ole saanut aikaiseksi mentyä uudestaan…. Aargh. Parempi taas unohtaa koko juttu. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Heh, sama inho täälläkin. 🙂 Vaikka kovasti tuo uhkailee aina parran kasvattavansa…

 11. RuuRuu says: Vastaa

  No onhan tuo nyt Aivan Ihana! En kuuntelis vastaan sanomisia, tosin en sano vastaan sit tuon miehekkeenkään ulkonäöstä, tosin siitä aina viksen kun haluaa leikata partaa lyhyemmäks, ite antaisin kasvaa niin pitkäks kun tulee, mut sen naama, sen päätös 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Kyllä mä ainakin sanoisin, jos se jotain partaa alkais kasvattelee. 😀

   1. RuuRuu says: Vastaa

    No mun siipalla oli parta jo ennen mua, kerran se leikkas sen kokonaan pois, jätti vaan viikset, nekin lähti kyl heti sen jälkeen kun näin sen ja nauroin melkein kuset housussa 😀 Herra näytti ihan 15 v autonasentajalta pelkillä viiksillä, niin siitä lähtien on parta saanut olla 😀 😀 Kirjotettuna kuulostaa kunnon reilukeholta 😀

 12. Mahu says: Vastaa

  Suosittelen koko sydämestäni ostamaan suoraväriä ja laimentamaan sitä shampoolla tai hoitoaineella noiden nyt muodissa olevien värinaamioiden sijaan. Itse käyn kampaajalla värjäämässä ja ylläpidän kotona tällä http://www.akanepumpuli.fi/tuote/schwarzkopf-igora-colorworx-hiusvari/

Vastaa