Marjahyvää (ja arvonta!)

Roberts Berrie

I love me 2016 -messuilla tutustuin ekaa kertaa näihin juotaviin marjahyvyyksiin. Ehdin niitä täällä blogissanikin hehkuttaa, joten toivottavasti joku muukin tajusi ostaa näitä sieltä, mieluummin useammankin boksin messuhinnoilla kuin mitä mä ostin, oli nimittäin hirveesti kannettavaa muutenkin. Mulle tää Roberts Berrie oli ehdottomasti yksi messujen parhaimmista jutuista ja siitä lähtien olen näistä juotavista marjoista nauttinut, verkkokaupan kautta tilaus kun onnistuu erinomaisesti ja toimitus läheiseen Smartpostiin on supernopeaa.

Suomalainen perheyritys Roberts Berrie laittaa siis puhtaat, pohjoisen marjat juotavaan muotoon, joka on maidoton, laktoositon ja gluteeniton. Kaikki makeus tulee marjoista ja hedelmistä ja mukana on kuoret ja siemenet (eli flavonoidit, vitamiinit ja kuidut)! Nämä purkit ovat tietenkin aivan oivallisia mukaan otettaviksi ja olen näitä vetänyt myös välipalaksi töissä, säilyvät huoneenlämmössä!

Roberts Berrie

Valikoimaan kuuluu supermarjat (villimustikka, puolukka & karpalo, tyrnimarja, mustaherukka & mansikka ja villimustikka & vadelma), tehomarjat (villimustikka & granaattiomena + protsku, lakka & tyrni + kollageeni ja villimustikka & luumu + kuitu) sekä enemmän lapsille suunnattu ihana Muumi (vadelma ja villimustikka). Pr-toimistossa käydessäni kysyin, että onko nää Muumi-Berriesit vain lapsille, niin ei kuulemma ole, sopivat myös lapsenmielisille (eli mulle)!

Roberts Berrie

Käytän näitä enimmäkseen iltasmoothien joukossa ja lempparini on tuo puolukka & karpalo. Sitä ostin 12-packin messuilta (maisteltuani tarkasti kaikki maut läpi, tietenkin), ihan siksikin, että en muuten puolukkaa ja karpaloa syö. Ja koska se on tietenkin myös hyvää. Pakastimesta löytyy vielä kesän jäljiltä mansikkaa ja mustikkaa, jonka takia tilasin tuota puolukkaa ja karpaloa pari pakettia vielä lisää. Tuo puolukka & karpalo sisältää: vesi, kokonainen puolukka (17 %), kokonainen karpalo (14 %), makeuttava omenauute, rypäletäysmehu, sitruskuitu, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luontainen aromi. Yhdessä 100 ml/1 dl Berrie puolukka & karpalossa on yhteensä noin 106 kokonaista puolukkaa ja karpaloa!

Tuota protsku-Berriesiä taidan tilata seuraavaksi, sitä en olekaan vielä maistanut ja lisäprotsku näin makoisassa muodossa kelpaa kyllä! Näitä muuten myydään jo aika monessa kaupassakin yksittäin, mutta hinnat ovat aika pirun paljon kalliimmat kuin että kotiinsa tilais isomman satsin!

Roberts Berrie

Roberts Berrie ilahdutti minua äskettäin vielä tällaisella sekalaisella 12-packillaan ja samalla kysäisin, saisinko arpoa marjahyvää myös lukijoideni kesken ja nyt arvonkin yhdelle siellä vapaavalintaisen 12-packin! Heitäpä siis kommenttia tähän alle ja kerro, oliko Roberts Berrie jo sulle tuttu ja syötkö paljon marjoja, mitkä ovat lemppareita? Arvon voittajan viikon päästä lauantaina 4.2. klo 12, eli sinne asti on aikaa osallistua! Vielä ei tarvitse miettiä minkä maun valitsee jos arvonnan voittaa, kyselen sitä sitten voiton kohdalle napsahtaessa! Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, näkyy vain mulle.

Maukasta sunnuntain jatkoa kaikille! ♥ Ensi viikolla höpöttelenkin täällä vähän reissujuttuja!

Roberts Berrie

89 Comment

 1. Tiltu says: Vastaa

  Tosi vähän tulee marjoja syötyä. Oon laiska keräämään niitä enkä raatsi ostaa kotimaisia mansikoita, vadelmia tai mustikoita, vaikka ne ihanalta maistuisivatkin…Ja nämä tuotteet ovat mulle aivan uusia! Olisi hauska kokeilla, voi olla että joudun kaupasta ostamaan jos en voita 🙂

 2. liinail says: Vastaa

  Syön jonkinverran marjoja mutta näistä ei olekkaan kokemusta. Vadelma on suosikkimarjani <3

 3. Xeveliina says: Vastaa

  Syön marjoja lähinnä kesäisin, kun niitä on omalla pihalla. Näitä marjatuotteita olen jo testannut ja erityisesti se lakka-tyrni on superhyvää! 🙂

 4. Rössö says: Vastaa

  Meitsi on marjojen suurkuluttaja, mutta näitä hyvyyksiä en oo vielä maistanukaan. Lempparimarjat on kyllä ihan perinteiset mansikka ja mustikka, joita menee pakkasesta joka päivä.. vois olla hyvä vähän laajentaa repertuaaria just puolukkaan tai karpaloon 😛

 5. Kuorotipu says: Vastaa

  Mä syön marjoja kyllä, mutta enimmäkseen smoothien joukossa. Pakastimesta löytyy perinteiset mustikka, mansikka ja vadelma.
  Nää tuotteet ei itelle ookkaan tuttuja.

 6. Riiti says: Vastaa

  Marjoja syön ja syötän muullekin perheelle päivittäin. Mustikkaa, mansikkaa, vadelmaa, puolukkaa, tyrniä ja herukoita enimmäkseen. Robertsin tuotteet eivät ole ennestään itselle tuttuja, mutta mielelläni kokeilisin.

 7. Elina says: Vastaa

  Bongasin kaupassa just yksi päivä, mutten raaskinut ostaa vaikka hyvältä kuulostikin! Mä olen ihan marjahullu! Niitä kuluu ihan tuhottomasti puurossa, smoothiessa, tuorepuuroissa, kreikkalaisen jugurtin kanssa jne. Lemppareita on itsepoimitut mustikat ja puolukat! Kesällä myös tuoreet mansikat tottakai. Nam nam nam!

 8. Anne says: Vastaa

  Enpä ole tuommoisia vielä kaupassa huomannut. Olisivat kyllä käteviä eväitä, jos kerran säilyvät huoneenlämmössä! Mustikkaa syön päivittäin, joten se on ehkä lempimarja. Kesällä tosin syön myös mansikkaa päivittäin, mutta pakastettuna en siitä oikein välitä.

 9. J says: Vastaa

  Ei ole ennestään tuttu tuote. Marjoista kyllä tykkään, mutta harvemmin tulee niitä syötyä. Eniten syön mustikoita mitä sukulaisilta on pakkaseen kertynyt. 🙂

 10. Karo says: Vastaa

  Nää on uus tuttavuus, pitää kattella jos tulis vastaan! Muutoin marjoja menee tasaisesti, lähinnä mustikoita joita pitää olla pakkasessa aina! 🙂

 11. mses says: Vastaa

  Olen nämä bongannut lähikaupasta, mutta vasta olen pyöritellyt pakettia kädessä. Pitääpä napata kokeiluun! Marjoja tulee syötyä liian vähän, vaikka nyt jonkin verran syönkin pakkasesta. Lempparit ovat mustikka ja karpalo.

 12. Hennaj says: Vastaa

  Ihan uusi tuotetuttavuus 🙂 Marjojen syönti on jäänyt vähemmälle, tähän asiaan pitäisi kyllä tulla muutosta.. Lempimarjani on mustikka 🙂

 13. Enpä ole näihin tutustunu 🙂 Marjoja tulee syötyä vähän kausittain, jos innostun esim. tekemään smoothieita useampana päivänä peräkkäin. Kesällä tietysti täytyy lapata mansikoita kitaan kaksin käsin. 😀

 14. Mari V says: Vastaa

  Marjoja tulee syötyä. Olen kuullut näistä, mutta en ole vielä testannut 🙂

 15. Marjo k says: Vastaa

  Ihan uusi juttu. Ikinä kuullutkaan moisista.
  Joka päivä laitan smoothieen mustikkaa. Karpalo on kyllä suosikki kaikista marjoista ☺

 16. Kipsuli says: Vastaa

  Tämä on minulle ihan uusi juttu, vaikuttaa oikein hyvältä! Marjoja tulee syötyä aika runsaasti tuoreena, pakastettuna ja kuivattuna.

 17. Ellie says: Vastaa

  Kaupassa näitä on jo näkynyt, mutta vielä en ole ehtinyt testata. Marjoja tulee syötyä kesällä tuoreena ja muutoin pakastettuna, ei nyt ihan päivittäin, mutta viikoittain kuitenkin. Lemppareita on tuoreet kotimaiset mansikat ja mustikat, mutta muutkin marjat maistuu.

 18. piitu says: Vastaa

  Ei ole tuttu kuin nimeltä, lakka on suosikkini.

 19. Mä vedän eniten puolukoita. Varsinkin tänä talvena, kun missasin viime kesänä sen aivan liian nopeasti ohi menneen mansikkasesongin, joten pakkasessa ei ole mansikan mansikkaa. Jostain kumman syystä pystyn syödä mustikoita vaan tuoreena (tai piirakassa), koska pakastemustikat on tosi ällöjä.

 20. Vandaalia says: Vastaa

  Muistan näiden olleen esillä juurikin I love me -messuilla, mutten tainut edes päästä maistamaan, kun siinä kävi niin kova kuhina ja jonoakin oli pitkästi 😀 Mieluusti haluaisin näitä päästä maistamaan, syön nimittäin niin hävettävän vähän marjoja ja kasviksia ym. muutoin 🙁 Mutta lempparimarjat taitaa olla vadelma ja karpalo, ainakin makuina (mehuissa, jogurteissa jne.) 😀 Ja tietty mansikka ihan pelkälleen, nams 🙂

 21. Laziness says: Vastaa

  Nämäpä vaikuttaa käteviltä! Ei ole ennestään tuttuja, mutta epäilemättä testaamisen arvoisia. 🙂 Marjoja tulee syötyä jonkun verran, tällä hetkellä pakkasessa on mansikkaa, vadelmaa, punaista viinimarjaa ja puolukkaa. Mustikat loppuivat jo, kun en syksyllä päässyt mustikkametsään. Veikkaan että tulevaisuudessa marjojen syöminen tulee lisääntymään entisestään, sillä ensi kesänä päästään ensimmäisen kerran nauttimaan oman mansikkamaan, vadelmapuskien ja viinimarjapensaiden sadosta. 🙂 Mansikat on lemppareita, nam!

 22. Kikka16 says: Vastaa

  Äiti on mulle poiminut puolukkaa ja vadelmaa. Ööh ja viinimarjoja. Ite sain poimittua hikisen ämpärillisen mustikoita ja yhden laatikon ostin mansikoita. Eli syön kyllä.
  Nämä purtilot olis hyviä mun miehelle hotellievääksi kun säilyvät huoneenlämmössä.

 23. Sesse says: Vastaa

  Nam, en oo kuullutkaan tällasista! Tykkään tosi paljon marjoista, mutta syön niitä ihan liian harvoin:( Lempparit on varmaan ihan vadelma ja mansikka!

 24. Kirsi says: Vastaa

  Vadelmia ja mustikoita on pakastimessa, mutta meinaavat unohtua sinne. Eli liian vähän tulee marjoja syötyä.

 25. Miima says: Vastaa

  En ole kuullut ennen tästä yrityksestä! Marjoja tulee syötyä lähinnä kesäisin ja joskus pakastimesta tulee otettua kesällä poimittuja vadelmia ja muita marjoja.

 26. Emmi says: Vastaa

  Ei ole tämä merkki tuttu, kiinnostaa kyllä kokeilla! Marjoja tulee syötyä pakkasesta smoothien ja puurojen joukossa.

 27. Maarit says: Vastaa

  Mustikkaa käytän eniten kun sitä tulee joka kesä poimittua litrakaupalla, mutta vadelma ja lakka ovat lemppareita, niitä on vaan vähän hankala poimia/löytää 😉

 28. Enni says: Vastaa

  Ei oo ennestään kyllä tuttu, ikinä kuullutkaan 😀 Eniten tulee syötyä vadelmaa ja mansikkaa ja yleensä puuron seassa.

 29. Elise H. says: Vastaa

  Minäkin törmäsin näihin siellä messuilla, mutta tunsin sillä hetkellä niin kovaa kosmetiikkahimotusta, etten ehtinyt valitettavasti jäädä näitä maistelemaan 😀 Kiinnostavia tuotteita nämä ovat ehdottomasti, ja marjoja pitäisi minunkin ilman muuta syödä enemmän. Olen siis mukana arvonnassa 🙂

 30. Sannamarianna says: Vastaa

  Olen maistellut näitä messuilla ja aivan ihania ovat! Liian vähän syön marjoja, vaikka niitä on pakkasessa. :/ Lemppareita ovat mustikat.

 31. Airi says: Vastaa

  Ei ole tuttu, vielä mutta en syö paljon marjoja muuten kuin kesällä ja mansikka on suosikki.

 32. PeeHoo says: Vastaa

  Ei ole tuttu, mustikkaa menee paljon viilin tai puuron kanssa.

 33. Kiki says: Vastaa

  Oon nähny näitä kaupassa mut en oo vielä kokeillu. Mustikoita ja vadelmia menee turkkilaiseen jogurttiin niin kauan kun niitä omasta pakastimesta (itse noukittuja!) löytyy ja sit koko marjojen syönti tuppaa jäämään eli nää olis hyviä! Ja pakkaus olis kätevä ottaa töihin mukaan 🙂

 34. Krisu says: Vastaa

  Ei ollut tuttu Roberts Berrie kun blogikuvina. Melkein päivittäin syön marjoja, lemppareita mansikka, mustikka, vadelma, mustaherukka!

 35. nea says: Vastaa

  Rakastan marjoja! Syön lähes joka aamu ja kesällä enemmän 🙂 Vadelma on mun lemppis <3 Roberts Berrie-purkkeja oon kyllä nähnyt kaupoissa ja vähän kiinnosteleekin, erityisesti se prodevahvistettu… 🙂

 36. ina says: Vastaa

  Roberts Berrie ei ollut tuttu ennestään. Syön aivan liian harvoin marjoja, vaikka pidänkin niistä. Lemppareita on mustikka ja vadelma.

 37. ansu88 says: Vastaa

  On tuttu nimeltä. Syön jokin verran marjoja, lähinnä mansikkaa ja vattua.

 38. Nono02 says: Vastaa

  Liian vähän tulee syötyä marjoja. Lemppareita ovat mansikka, vadelma ja mustikka. Törmäsinkin näihin kaupassa mutta en ole vielä ostanut

Vastaa