11 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Luin otsikon ja olin että ”Mulle?” mut eih. 😛

 2. Nina skaboja on kyl tulossa lisää! 🙂

 3. Elisa says: Vastaa

  Äh! Minua niin harmittaa kun missaan tämmöiset arvonnat bloggerin takia. Perhana! Blogger ei nimittäin ilmoita sun uusista postauksista ollenkaan 🙁 Yritin poistaa tätä lukemistani blogeista, jotta voisin sitten lisätä sen uudestaan ja kaikki toimisi, mutta en saa tätä edes poistettua! Tai blogger sanoo, että poistin mutta sitten kun tuun tänne ja klikkaan ”Lue”, tämä sanoo ”luet jo blogia Kissaämmä!”, ja vielä kuvittelen tuohon semmoisen vittuilevan ”ootko sä nyt ihan hemmetin tyhmä kun et osaa”-äänensävyn. Blogger, arghggghhhh..

  Voisitko tsekata, näynkö sun lukijoissa laisinkaan tai mättääkö siellä päässä joku muu? Mä en vaan ymmärrä tämmössiä teknillisiä asioita.

 4. Höh! 🙁 Mulla mättää blogger nykyään koko ajan, pystyn lisäämään listalleni blogeja, mutta ne eivät näy ollenkaan! Siis mitkään päivityksetkään! Mutta sä kyllä näyt mun blogin lukijoissa.

  Mun pitää illalla käydä läpi nää mun blogin asetukset vielä, voisko se olla jostain muka kiinni…Ärsyttävää. Veikkaan kyllä, että blogger vaan on paska.

 5. Kiitos vielä tätäkin kautta 🙂 Laitoinkin jo sinulle sähköpostia… Ei tuo Blogger tosiaan sinun blogia halua päivittää, vaikka kuinka päivittäisi ja yrittäisi vaikka mitä.

 6. Onko muiden blogien kanssa samoja ongelmia vai onko se vaan tää mun? Kävin asetukset läpi ja kaikki näyttäis olevan ihan OK ja bloggerin kautta lukevat näkyvät nyt tuossa sivupalkissakin…HÖH. Tää on just tätä. >:(

  Paketti lähtikin tosiaan jo matkaan, on varmaan jo huomenna luonasi. 🙂

 7. Joo, tutkiskelin asiaa, ja muillakin ”uusilla bloggaajilla” on samoja ongelmia, ainakin tuon kanssa, että ei pysty lisäämään blogeja bloggerlistalleen. Eli tähän ilmeisesti liittyy myös se, että mun blogipostauksia ei näy muiden listoilla. 🙁

 8. Elisa says: Vastaa

  Oivoi! Harmillista 🙁 Tyhmä Blogger. Mutta onneks sentään sain lisättyä sun blogin ihan perinteiseen malliin kirjanmerkkeihin ja käyn joka päivä tsekkailemassa oletko jotain postannut 🙂 Toivotaan että ongelmat saatais pian ratkottua niin helpottuis tämä tärkeidenasioidentekemiseltävälttymis-tehtävistä paras, eli blogien seuraaminen ja kirjoittaminen.

 9. Hieman hankalaa joo, kun Bloggerilla ei tunnu olevan mitään, mistä kysyä apua, ainoastaan tommonen yleinen keskustelupalsta, missä ihmiset voi yrittää auttaa toisiaan. >:(

 10. En ole huomannut samaa päivitysongelmaa muiden blogien kanssa. Ongelma näkyy olevan ainoastaan ”lukuluettelossa”, siinä blogisi osoitteeksi muuttuu toistuvasti vanhan blogisi osoite (kisuamma?), vaikka olen päivittänyt uuden osoitteen. Sitten taas blogini sivupalkissa olevassa seuraamieni blogien pikkukuvake-listassa päivitykset näkyvät oikein. Merkillistä…

  Kiva, odottelen postia innolla 🙂

 11. Noni, tän siitä saa, kun menee muuttelemaan osotettaan sataan kertaan…grr. Toivottavasti tämä nyt edes ajan kanssa ja mahd. pian korjaantuisi.

Vastaa