Yök LV

Löysin niin osuvan kassin, että piti klikata se itselleni kotiin Ranskasta asti, Maude & Tilda -nettikaupasta.

Niin. En ole koskaan tykännyt Louis Vuittonin laukuista, en vaan näe niissä mitään ihanaa. Edellisessä suhteessani perustelinkin kaikkia ostoksiani lauseella ”no en sentäs ostanut mitään monen tonnin käsilaukkua, kuten useimmat naiset tekevät!” Hinta näissä laukuissa ei kuitenkaan ollut mikään este, aiemmassa elämässäni olisin hyvin voinut ostaa parikin LV:ta. En vaan yksinkertaisesti tajua näitä laukkuja. Tai oikeastaan muitakaan muotilaukkuja. Michael Korsilla on muutamia ihan kivan näkösiä veskoja, mutta se itse heppu on niin ärsyttävä, joten en voi laukkuakaan ostaa. Mutta LV:n kuosia pidän suorastaan rumana! Tai no, se ei vaan sovi mulle.

LV?

41 Comment

 1. Ainoa LV johon olen ihan oikeasti ihastunut on Neverfull ja sekin pitäisi olla ruutukuosia, ei monogrammia. Muille sitten viittaan kintaalla 😉

  1. Se ruutu on vähän parempi joo mut ei sekään sellanen et haluisin 😀

  2. Anonymous says: Vastaa

   Mäkin voisin ottaa Neverfullin Damier Azur -kuosilla. Mutta se monogrammi-kuosi… aivan kamala.
   -Elliska-

 2. LV on ruma.

 3. Hanna says: Vastaa

  haha, ihan huippu toi laukku! Onha LV vahan sellainen ”rikas amis” -laukku ja sitten jos jollain on aito sellainen kaikki luulee kuitenkin, etta se on kopio, kun jokaisella pillunrinkia vaantaneen takapenkilla istuvalla on sellainen.

  1. Joo ei sillä enää oo sellasta niin luksusmainetta kuin joskus ennen. Mutta on niihin aitoihinkin niin monilla varaa 🙂

 4. Nina says: Vastaa

  Mä niin komppaan sua ja taidan tilata tuollaisen kassin itselleni. Ainoa laukkuni,josta näkee päälle päin sen olevan merkkiveska on Lumi. Ja senkin näkee laukun muotokielestä, ei logoista. Vaikka mulla ois varaa (mitä ei siis ole) Vuittoniin, niin en haluaisi kantaa olallani mitään niin rumaa.

  1. Lumin nahkalaukut on kyllä kauniita, niillä on etenkin yks jota oon jo pidempään kuolannut. 🙂

 5. Ei. Ei. Ei. Ei. Mutta tuo kassi! ♥

  1. Joo 🙂 aion kokeilla tuon käyttämistä laukun sijasta 🙂

 6. Ruu says: Vastaa

  yök, ne ruskeat väskyt on jotain ihan kamalaa 🙁

 7. Nonnu says: Vastaa

  Feikki-Vuittoneita on niin paljon liikkeellä, että ne on mun mielestä syönyt koko laukun maineen. Ja vaikka olis varaa, en ostaisi Vuittonia. Käyttäisin mielummin rahat vaikka matkustamiseen 🙂

  1. Niin mä en vaan tajua sitä kuosia, musta se on niin kamala 😀

  2. Näin on.

  3. Niina says: Vastaa

   Eheheheh. 😀

 8. Anonymous says: Vastaa

  Ei varmaan sovi tähän ketjuun, mutta mä olen kyllä tykännyt Vuittoneista. =) Siis kuosista ja muotoilusta. Ja mun olkapäähän se sopisikin keikkumaan, tosin eipä mun opiskelijabudjetilla ole mitään varaa niihin.

  Ylipäätään yritän ostaa kestävää käyttötavaraa. Eniten ärsyttää se jos laukku tms. on muutaman kuukauden kuluttua jo rikki tai ihan kulunut. Tuntuu jotenkin hullulta maksaa tuhansia vaan jostain merkistä. Mutta meitähän on moneksi. Joku valitsee laukun, toinen stereot. (Ja se kolmas ei valitse mitään ;))

  -Elena

  1. Joo ois pitänyt painottaa, että en pidä kuosista/ulkonäöstä. Kalliita ja kestäviä ja hyvännäköisiä nahkalaukkuja vastaan mulla ei ole mitään, ja omistan oikeastaan vain kaksi käyttölaukkua. Eli samaa mieltä olen kanssasi, en tykkää myöskään mistään heti hajoavasta halpiksesta.

 9. Oon samaa mieltä sun kanssa, Vuittonit on todella rumia. Meidän luokalla parilla tytöllä on semmoset feikit, en älyä, miten ihmiset voi pitää semmosista paskanruskeista laukuista, jossa lukee LV miljoonasti 😀
  Mut makunsa kullakin.

  1. Onhan ne menettäneet juu statustaan, kun niitä on jo kaikilla, aitoina tai kopioina.

 10. Taru says: Vastaa

  LV SUX! This is cool :–) Mut ois parempi jos tosta laukusta ottas pois ton ”on me” ja vaihtas sen ”on anyone”!

  1. Heh, nojoo, totta 😀

 11. Niina says: Vastaa

  No jaa, riippuu Vuittonista. Merkillä on mun mielestä ihan nättejäkin, mutta monogrammi-kuosiset laukut eivät oikein nappaa. Näyttäisin ihan megaluokan idiootilta semmosen kassin kanssa. Ei sopisi meikäläiselle yhtään. Onneksi on herra Kors. 😉 Tommosen kangaskassin ottaisin kyllä erittäin mielelläni.

  1. Mutku Kors on niin raivostuttava äijjä! 😀

 12. Taru says: Vastaa

  Ihanaa, että joku viittii sanoa asian suoraan 😀 Muotiblogeja selatessa tuntuu, että lähes kaikilla on joku Vuittonin laukku, mikä alkaa vaikuttaa pikkuhiljaa vain oman egon pönkitykseltä. Hankitaanko laukku enemmän merkin takia vai sen vuoksi, että se näyttää kivalta ja on oikeasti käyttökelpoinen?

  1. Niin, en tiedä. Eikä se ole multa pois, mitä joku ostaa tai on ostamatta. Tämä oli vaan mun oma, henkilökohtainen mielipiteeni. 😀

 13. Epe says: Vastaa

  Hyvä etten oo ainoa jonka mielestä LV = HV. 😀

 14. Anonymous says: Vastaa

  Rakastan LV laukkuja, Lumia pidän suorastaan tökerön rumina, hihnojen kiinnityskohdat on niin tökerön näköisiä.

  1. Hmm, oon kuullu aiemminkin että kiinnityskohdissa on vähän häikkää…? Olen ihastellut laukkuja lähinnä netissä…jossain design marketeissa niistä on saanut tapella ja jäljellä vaan huonot mallit ja värit. 🙁

  2. Myy says: Vastaa

   Muista malleista en tiedä, mutta ainakin Supermarket Bagissa hihnat toimii moitteettomasti. Eikä ainakaan minun silmään näytä tökeröiltä 🙂 Ja kyseinen laukku on todella kätevän mallinen (S-kokoisena)!

 15. Sagu says: Vastaa

  Ah, niin samaa mieltä! Musta ne laukut ovat parhaimmillaan vain tosi ankean näköisiä, pahimmillaan susirumia 😀

  1. Mä vaan lähinnä mietin et pidetäänkö niistä oikeasti niin paljon, että niihin laitetaan senkin verran rahaa vai ostetaanko niitä siksi, että muutkin ostavat? 😀

 16. Itsekään en välitä hirveästi niistä laukuista, mitä paljon blogeissa on näkynyt, mutta jonkun näistä neljästä laukusta voisin kyllä ostaa, esim. palkinnoksi itselleni, kun saan joskus sadan vuoden päästä väiteltyä:

  http://www.louisvuitton.com/front/#/eng_US/Collections/Women/Handbags/products/Selene-MM-MAHINA-M93987

  http://www.louisvuitton.com/front/#/eng_US/Collections/Women/Handbags/products/Hobo-PM-ANTHEIA-M93834

  http://www.louisvuitton.com/front/#/eng_US/Collections/Women/Handbags/products/Ixia-MM-ANTHEIA-M93832

  http://www.louisvuitton.com/front/#/eng_US/Collections/Women/Handbags/products/Audacieuse-GM-MONOGRAM-EMPREINTE-M40591

  Tosin en tiedä, sopiiko nuo sitten yhtään itselleni (enpä sitäkään ole koskaan laukkujen kanssa miettinyt) :D.
  Mutta tällä hetkellä haaveilen ostavani jonkun Kiss’a-merkin laukun, mutta sen voisin ostaa ehkä sitten, kun saan ensimmäisen artikkelin joskus julkaistua :D.

  1. Niin no mun tyyliinkään ei LV mitenkään sovi, toi Kiss’a:kin on vähän siinä ja siinä…mullahan on harmaana edelleen, mutta nyt en oo aikoihin käyttänyt, vaikka ihana laukku onkin. 🙂

 17. Myy says: Vastaa

  LV:a en ostaisi, mutta Mulberryyn voisin rahani pistää 🙂

 18. Nina says: Vastaa

  Mulle kävis joku sellanen Vuitton missä EI ole sitä kamalaa monogrammikuosia eikä sitä ruudukkoa. Mutta enpähän silti usko että rahojani moiseen laittaisin. Joku muu merkki voiskin olla aivan toinen juttu.. 😛

 19. M says: Vastaa

  Täällä toinen joka liputtaa Mulberryn puolesta! Bayswater olisi unelma! Mut sitten taas se on se merkki joka sitä hintaa määrää joten meh… Ehkäpä laittas vaan sen saturaisen tai pari semmoseen ”merkittömään” nahkalaukkuun(jossa on erillinen olkahihna jonka voi ottaa pois mielensä mukaan <3) 😀

 20. Täältäkin nöy LV:lle. Ne on rumia. Piste. Lumia mäkin harkitsin pitkään, mut sit kaverilla meni järki sen vetskarin kanssa ja jätin ostamatta. (siinä on siis vaan yksi ja se aukee tosi reunalta ja sit kaikki kamat leviää kun sen avaa..)

  Michael Korsin se kultainen MK on jotenkin nolo ja halppis ja ruma. NÖY sillekin.

  Mulberryn Bayswateriin voisin kuvitella joskus satsaavani. Se on niin ajaton ja klassinen malli.

 21. Hehe, tää on aivan mainio! Kangaskassit rocks Lv not.

 22. Anonymous says: Vastaa

  Nämä bloggaajien suosimat neverfullit ja speedyt on niin kamalan rumia. En ottais vaikka ilmaseksi saisin. Kenelle tulee mieleen maksaa joku 600 € kangaslaukusta!? Koska nahkaahan niissä on vaan ne hihnat ja tereet. Mä oon sen verran vanhanaikainen, että jos joskus maksaisin yli viisisataa laukusta, niin haluaisin sen olevan nahkaa. LV on LOL.

Vastaa