Alman harja (+arvonta)

Tiedän, tiedän!! Näitä ihmeharjoja, Tangle Teezereitä, pyörii tällä hetkellä vähän joka blogissa. Mutta lyönpä mitä vaan vetoa, että tämä postaus on niistä kaikista suloisin!

Muistatte ehkä kun pohdiskelin täällä, millaisen harjan oikein Almalle hommaisin. Birmojen turkkihan on todella sileä eikä mene kovin helposti takkuun, mutta kyllähän oma harja silti pitää höppänällä olla. Mietin Tangle Teezeriä Almalle ainakin ensimmäiseksi harjaksi, koska se on niin hellävarainen. Se saikin teiltä kannatusta ja innostusta osakseen ja siksipä tiedustelin pientä yhteistyökuviota tämän osalta. Sainkin Almalle (ja itsellekin!) Tangle Teezerin, sekä niitä Invisibobbleja (tosin Almalle en niitä ajatellut sentäs laittaa, vaikka pinkki oliskin tietty aika söpö, heh).

Harja pääsikin käyttöön heti tänään, koska Alma herätti meidät aamulla kello puoli seitsemän pissaamalla sänkyyn. Ja tietenkin myös itsensä päälle. Ihmettelen suuresti, miten noin pienestä ötökästä voi tulla niin hirvittävä määrä pissaa! Mutta peppupesullehan sitä mentiin ja sitten piti tietenkin vähän harjata.

Vähän pureskeltiin ja sitten todettiin, että hei, täähän on aika kiva!

Harjaa omiin hiuksiin monta vuotta käyttäneenä tiesin jo kokemuksesta, että harja ei revi yhtään ja Alma huomasi sen myös. Todella hellävarainen harjausoperaatio ja kehräyksen voimakkuudesta päätellen myös erittäin mukavan tuntuinen. Alma suosittelee Tangle Teezeria lämpimästi muillekin kissoille!

Mutta tässä olis nyt vielä tosi jees arvonta, joka suorastaan huutaa osallistumistanne. Saan ilokseni arpoa kaksi pakettia, joista kumpikin sisältää yhden omavalintaisen Tangle Teezerin ja yhden paketin Invisibobbleja! Myös hiuslenksujen värin voittajat saavat valita ihan itse. Kommentoimalla tätä postausta osallistut arvontaan. Jätä ainakin toimiva sähköpostiosoite. Osallistumisaikaa on torstaihin 13.3. klo 13 asti.

Suosittelen muuten seuraamaan myös molempien hiusjutskien FB-sivuja, sillä sielläkin on silloin tällöin kivoja arvontoja (Tangle Teezerin suomenkieliset FB-sivut löytyvät täältä ja Invisibobblen täältä!)

168 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  Aww!! 😀 Mulla on Tangle Teezerin matkaversio ja ottaisin normiharjan tosi mieluusti. Samoin ranne kaipaa Invisibobbleja 😉

 2. Anonymous says: Vastaa

  Ihana kisu!
  vapisevapupu@gmail.com

 3. mukaan. mariestrange(a)hotmail.com

 4. Anonymous says: Vastaa

  Tämähän on kuin tehty arvonta talvenkuivattamalle pehkolle!
  Kiitos kisun harjavinkistä, taidan joka tapauksessa ostaa sellaisen siskon uudelle kisulle lahjaksi 🙂

  pippis06 ät gmail.com

 5. Anonymous says: Vastaa

  oi, todellakin suloisin varmaankin ikinä tehty tangle teezer postaus!
  Osallistun, vaikka söppänää kissaa ei kotosalta löydy harjattavaksi. Veljen kissa ei varmaan vierailullaan antaudu mun harjaukseen. Tai sitten voisin salakavalasti yllättäen kokeilla tätä salaista asetta ja se mieltyisikin muhun ^^

  annamarimirjami@gmail.com

 6. Hippu says: Vastaa

  Mukana ollaan!
  Molemmat tuotteet minulta puuttuukin vielä…

  hennayr@hotmail.com

 7. Minäminäminä! 🙂 maalipurkilla(4)gmail.com

 8. Mukana!
  teekoo81(ät)gmail.com

 9. Nina says: Vastaa

  Viime metreillä mukana messissä!

 10. Annika says: Vastaa

  Osallistun! Olenkin halunnu kokeilla noita ponnareita kun kaikki on niitä hehkuttanut 🙂

  rus1na_@hotmail.com

 11. nea says: Vastaa

  Pusuja Almalle! Tottakai osallistun! Invisibobblet kiinnostaa ja TT on hajoomispisteessä kovasta käytöstä johtuen 😛

 12. innna says: Vastaa

  osallistun myös! noita ponnareita mäkin olen kaipaillut, mutta en saanut hankittua. yksi tangle teezeri löytyy kyllä, mutta ehkä meidänkin kisut sellaisen tahtois itselleen 😉

  m.korhone@luukku.com

 13. Tangle Teezer on parhautta! Sen kanssa on ilo harjata. 🙂

  laura.honkala@gmail.com

 14. Alma on supersöpö!! 🙂 On hauska seurailla teidän arkea kolmen kissan kanssa. Osallistun samalla arvontaan. Aikaisempaa tuttavuutta minulla ei ole kumpaankaan tuotteeseen.

 15. Anu says: Vastaa

  Todellakin osallistun arvontaan! Tangle teezer on ihan paras, mutta noita invisibobbleja en ole vielä ehtinyt testaamaan!

  anupkiiski@gmail.com

 16. Anonymous says: Vastaa

  mulla on jo oma teezer, ehkä kissat sit täälläkin sais tuon uuden käyttöönsä. mut lenksut tulis tarpeeseen ihan ihmiskäyttöön! 🙂 jenna.jartti@luukku.com – Jenna

Vastaa