Lushin hyytelöt

Jo ennen Amandan syntymää sain Lushilta testiin erilaisia jellyjä, vartalolle ja kasvoille. Sain nämä kuvattua heti ja käyttöönkin menivät sukkelasti, mutta tämä postauksen kirjoitus hieman kesti. Mutta nää on olleet mulla nyt jatkuvassa käytössä (ja ovat kyllä todella riittoisia kaikki)!

Hih, voi mikä raskausmasu – on ikävä ja ei kuitenkaan oo (paitsi tota ihanaa bodypaintingia!). Tää virkistävän tuoksuinen Refresher -suihkujelly on ollut melkoisen kiva piristys tänä melko väsyneenä aikana… tätä siis hierotaan suoraan vartalolle. En valitettavasti löytänyt tätä kyseistä jellyä enää ainakaan Lushin nettikaupasta, liekö myynnissä siis enää? Höh.

Tämä Whoosh -jelly sen sijaan löytyi vielä! Tosi pirtsakka tuoksu tässäkin, en tiedä kummasta tykkään enemmän! Ja nämä jellyt siis vaahtoavat iholle hierottaessa. Suositellaan kokeiltavaksi myös jääkaappikylmänä!

Nämä jellykasvonaamiot löytyvät onneksi molemmat vielä valikoimasta. Näitä olikin jännä testata! Hyytelöstä irrotetaan pieni palanen, hierotaan hetki kuivien käsien välissä ja siitä kasvoille ja annetaan vaikuttaa noin kymppi minsa. 1000 Millihelens on näistä ehkä lempparein, jättää ihon ihan tosi sileäksi! Just To clarify on kuoriva ja kirkastaa ihoa. Ja kädet tosiaan kannattaa olla ihan kuivat näitä työstäessä, muuten touhusta ei tuu yhtikäs mitään. Mutta nää on kyllä aivan ihania, suosittelen kokeilemaan!

Ootteko testanneet näitä Lushin jellyjä?

4 Comment

 1. Whooshia oon joskus käyttänyt vuosia sitten, tykkäsin mutta vähän hankala suihkukaveri 🙂 Dirty Springwash-suihkugeeli tuoksuu muistaakseni samalta ja nykyään suosinkin sitä 🙂

  Jelly-naamioista käytin just kosteuttavan Bunny Moonin ja se oli ihana <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, taitavat tosiaan tuoksua samalta! 🙂

 2. Riina says: Vastaa

  Oi, täytyykin kokeilla! ?? Miten teillä muuten menee nykyisellään? Onks yöt yhtään parantuneet?

  1. Kissis says: Vastaa

   No yöt menee miten menee… välillä on pidempiä unipätkiä, välillä sit ei. Enimmäkseen ei. 😀 Nyt on ollu vähän flunssaa molemmilla ja tukkoinen nenä alkaa vaivata jossain vaiheessa yötä, sit liikutaan pinniksessä ja sit piereskellään ja mitä kaikkea. Levotonta on.

Vastaa