Mikälie -ranta

Bulabog

Ranta tän saaren vastakkaisella puolella on nimeltään kai vähän mitä vaan, jotain tällaista: Bulabog, Balabag, Bolabog… Jokaisessa kyltissä ja opasteessa nimi on kirjoitettu eri tavalla! Olkoon nyt sitten Bulabog. Hieno ranta on kuitenkin kyseessä, sellainen kiteboarding-hippi-ranta. Matkaa täältä White Sand Beachilta Bulabogille on vain vähän, jotain kilsan verran. Kävelee vaan suoraan saaren toiselle puolelle.

Bulabog

Bulabog

Bulabog

Tällä rannalla on rento fiilis! Paljon kiteboarding-mestoja, ja -surffailijoita, kova tuuli, aurinko paahtaa täysillä. Muutamia kivan näköisiä ruokapaikkoja, joista lempparimme ja kantispaikkamme on Levantin-niminen kuppila (ja hotelli). Siellä on ihanaa istuskella, juoda tuoretta ananasmehua ja katsella kitesurffaajia.

Bulabog Levantin

Bulabog Levantin

Bulabog

Levantin dog

Ja rapsutella paikan emännän mäyristä, joka vaikutti niin ihanan itsepäiseltä, että tuli ihan Rosa mieleen…

Bulabot

Bulabog

Koska poikaystävältä jäi nyt tän uuden lajin harrastaminen kokonaan väliin, mulla on vähän sellainen fiilis, että tälle rannalle saatetaan haluta joskus vielä vähän pidemmäksikin aikaa… Mä en ole itse niin huimapäinen, että uskaltaisin tätä harrastaa, mutta poikaystävän näkisin kyllä aalloissa liitelemässä. Mitään suuria ei aallot tälläkään rannalla ole, mutta tuuli on tosiaan niin kova, että Bulabog on ihan unelmapaikka tällaisen harrastamiselle.

Bulabog

Bulabog

Aivan ihana biitsi! Paljon rauhallisempi ja rennompi kuin tää White Sand Beach, jossa meidän hotelli on. Ei kaupustelijoita eikä turistirysä-fiilistä. Voin suositella, jos tännepäin mualimaa joku eksyy.

Bolabag

P.S. Snapchat päivittyy mulla nyt instaakin useammin, ja mut löytää sieltä nimellä kissisheini ! Jos siis kiinnostaa jalkojeni rusketusasteet ja meressä hiippailu, kannattaa seurata. Instasta löydyn samaisella nickillä.

2 Comment

  1. RuuRuu says: Vastaa

    Syvää huokailua, niiin upean näköistä, täällä on vaan masentavan harmaa ilma 😀

    1. Joo, en halua takas :'(

Vastaa