Viime vuoden ihanin goodie bag!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit merkitty tähdellä*

Tuotteet saatu.

Siis apua, tästäkin on jo yli viisi kuukautta aikaa! Ihan hullua, miten tää korona-arki vaan kuluu… päivät on jotenkin niin samanlaisia. Mutta siis ei missään tapauksessa tämä päivä, 18.9., jolloin järjestettiin viime vuoden paras etätapahtuma eli Nordic Beauty Days! Mä otin tuon koko päivän vapaaksi töistä, sillä kutsu tapahtumaan oli niin innostava: erilaisia ”virtuaalikoppeja”, joissa kiinnostavien brändien asiantuntijat kertovat uutuustuotteista ja esittelevät brändiä muutenkin. Brändeinä oli mm. beautyblender, Briogeo, Foamie, Huxley, Invisibobble, Luxie, TONYMOLY ym. ym.! Hauskaa oli, että tuotteisiin pääsi myös jälkeenpäin tutustumaan livenä, eli jokaisessa tapaamisessa sai valita itselleen mieluisimman tuotteen, ja nämä toimitettiin sitten myöhemmin kotiin.

Poiminkin tänne nyt saamastani ”goodie bagista” mieluisimpia juttuja, joista haluan vinkata teillekin! Aika monet näistä brändeistä löytyy ihanimmasta kauneuden verkkokaupasta eli nobebeautylta*!

Luxien sivellinsetti on mieletön! Sain omakseni tämän Glimmer Setin*, joka on paitsi todella laadukas, niin myös sairaan nätti! Harjakset ovat synteettistä karvaa, joka käytössä vaikuttaa todella hyvältä. Tässä setissä on sopivat siveltimet kasvojen meikkaamiseen (varjostus ja korostus) sekä luomille. Settejä löytyy erilaisia, eri tarpeisiin.

Olen katsellut etenkin messuilla näitä STOJOn kestokuppeja ja vaikka näitä ei tapahtumassa erikseen esiteltykään, oli ilahduttavaa saada tällainen. Tämä on siis silikoninen, kasaan taiteltava kuppi, eli käytön jälkeen tän saa tosi pieneen tilaan. Äärimmäisen hyvä vaihtoehto, missä ikinä haluaa juoda jotain. Vihaan kertakäyttökuppeja, vaikka valitettavasti niitä tuleekin käytettyä (noh, nyt korona-aikana harvemmin) ja aion ehdottomasti ottaa tämän vakkarikäyttöön, sitten kun taas joskus tulee liikuttua enemmän. Tämä kestää myös astianpesukoneen ja mikron! Tässä mallissa ei ole pilliä mukana, mutta sellaisiakin kuppeja on, joista pilli löytyy. Näitä on myynnissä mm. Stockalla ja Sokoksella, hintaa on mallista riippuen n. 15-20 e. Huomasin, että Stockan verkossa tää malli maksaa nyt 7 e!

Huxleysta oon kirjoittanut täällä aiemminkin, ja oli ihanaa saada myös tämä Secret of Sahara -sarjan sleep mask* testiin. Oon viime aikoina ollut vähän innoissani näistä yönaamioista, koska näitä käyttämällä iho tuntuu ja näyttää aamulla paljon paremmalta! Mä itse asiassa luulin, että yömaski vähän niinku korvaa kosteusvoiteen, mutta mulle kerrottiin, että tällaisen yömaskin päälle pitäis vielä laittaa kosteusvoide! Aika usein silti jää laittamatta, koska mulla käytössä olevat yömaskit kosteuttavat jo itsessään niin mukavasti. Tästä geelimäisestä sleep maskista tykkään todella paljon, jättää ihon niin superpehmeäksi, että! Tuoksuu vähemmän kuin muut sarjan tuotteet, mikä mua ei kyllä haittaa, sillä tällä sarjalla yleisesti on aika voimakas tuoksu. Todella suuri suositus tälle, jos hakee iholleen kunnon kosteutusta.

Siis koskahan mä oon käyttänyt viimeksi HIUSPANTAA? Varmaan joskus 6-vuotiaana. Ja nyt taas. Oon nimittäin ihan hurahtanut tähän invisibobblen HAIRHALO-pantaan!*

Menee samaan sarjaan sen uhkaukseni kanssa, että ”en ikinä laita mitään hiusdonitsia hiuksiini”… noh, enpä. Saman merkin donitsit on nimittäin päivittäin mun hiuksissa. Tää panta on ihanan kevyt ja jotenkin vaan tosi kiva! En ehkä olisi ikinä innostunut ostamaan tällaista, mutta nyt en halua elää ilman. Ei paina eikä purista!

Bägistä löytyi myös tuote, joka olikin sopivasti mun ostoslistalla: Briogeon Don’t Despair, Repair! -hiusöljy!* Jess! Oon kuullut/lukenut tästä paljon hyvää, ja vaikka öljyn laittaminen hiuksiin aina vähän hirvittää, niin tätä on turha pelätä! Ensinnäkin yliannosteleminen ei tän pullon kanssa oikein edes onnistu ja tää on öljyksi aika kevyttä.

Tää on tarkoitettu kuiville, vaurioituneille, käsitellyille hiuksille eli just mun hiuksille. Käytän tätä latvoihin, pesun jälkeen ennen föönausta. Sopii myös kuiviin hiuksiin! Vahva suositus!

LastRoudin ekologiset vanulaput* kiinnostivat eniten. Omani sain Dragonfly Turquoisen* värisessä kivassa kotelossa. Koteloita on saatavilla monessa eri värissä. Yhdessä pakkauksessa on 7 vanulappua, ja yhtä lappua voi käyttää uudelleen jopa 150 kertaa! LastRound -vanulaput on valmistettu 70% skandinaavisen puun kuiduista ja 30% puuvillasta, kotelo on valmistettu kasvipohjaisesta muovista. Laput pestään saippualla ja vedellä sekä välillä pyykinpesukoneessa 60 asteessa. Laput ovat 100% biohajoavia! Mä käytän päivittäin 2-3 vanulappua meikin putsaukseen ja kasvovesihommeleihin. Tottakai enemmän ensin epäilin, voiko muka toimia, etenkin meikin putsauksen kanssa. Mutta KYLLÄ. Nää todellakin korvaavat tavallisen, käytön jälkeen pois heitettävän vanulapun, ihan täydellisesti. Pesen lapun käytön jälkeen LV:n saippualla ja jätän kuivumaan ja lappu on taas iskussa seuraavana iltana kun pitää putsata meikit pois, tai no, itse asiassa paljon nopeammin, jo aamulla on ihan kuiva. Pelkäsin, että WP-maskaran pois peseminen näistä olis jotenkin hankalaa, mutta tosi hyvin lähtee. Ainoa, mitä en näihin ole uskaltanut/viitsinyt/halunnut laittaa, on kynsilakanpoistoaine, mutta muuten ei ole enää mitään syytä kuluttaa kertakäyttöisiä vanulappuja.

Sit vähän tällainen ”hömppätuote”, joka jostain syystä ilahdutti mua kovasti. Oon aiemminkin käyttänyt Frank Bodyn* kuorintoja, mutta tällainen kimallekuorinta* kiinnosti toki. Tämä on siis 100% luonnollinen ja vegaaninen kahvikuorinta, jossa mukana hohdepuuteria. En ole vielä testannut, säästelen tätä kesälle.

Foamien suihkutuotteita olen käyttänyt aiemminkin, nyt sarjaan tullut uutuuksina kiinteitä, kasvoille tarkoitettuja saippuoita. Tämä on Aloe You Vera Much -saippua*, joka tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle. Käyttöohje on simppeli: Aseta pala juoksevan veden alle ja vaahdota kämmenien välissä. Hiero palaa kosteutetulle iholle hellästi pyörivin liikkein. Huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Mä tykkään kyllä käyttää kiinteitä saippuoita sekä kasvoille että hiuksiin, joten mielelläni käytän myös tätä. Hyvin kasvot putsaantuu ja tätä on kiva käyttää.

Viimeisenä haluan ilakoida Waterdropin microdrinkistä! Tällä ymmärtääkseni ei ole vielä Suomessa jälleenmyyjää, korjatkaa toki jos olen väärässä. Mutta heidän omasta verkkokaupasta voi tilata Suomeenkin. Valikoimassa on myös ihania juomapulloja ja muita oheistuotteita. Näitä ”microdrinkkejä” on siis erilaisia, laaja valikoima! Tällainen tuo siis makua juomaveteen, eli tabletti tiputetaan vesilasiin. Saattaa innostaa juomaan enemmän vettä! Itsehän juon aivan liian vähän vettä, joten siksi tällaiset innostavat. Tekisi mieli tilata kokeiluun jonkinlainen useamman maun testipaketti, harkitsin silloin sitä heidän joulukalenteriaankin… kannattaa tutustua tarkemmin Waterdropin omilla sivuilla, jos tällaiset kiinnostavat!

Goodie bagissa oli paljon muutakin, mutta tässä oli ehdottomasti mun suosikit! Oliko joukossa tuttuja tai jopa lemppareita? Ihanaa viikkoa.<3

Vastaa