10 Comment

 1. Kyl se maailma kaikenlaisia kantaa… 😀

  1. Näin on. No, toisaalta vähän vaihtelua siihen, kun Rosasta kaikki aina tykkää hirveesti ja haluaa rapsutella. 😛

 2. J says: Vastaa

  No itsellä kävi niin että koiralla oli vatsavaivoja juuri silloin kun eräs pappa päätti protestoida. Kävi kykkimässä kerrostalon etupihalla. Ei tullu mitään, joten en kerännyt..pappa nousi autosta ja alkoi suurennuslasilla (ei oikeasti) tutkimaan nurmikkoa ja jupisemaan. Kädessäni heilui kakkapussi ja sainkin puolustella, nostaa kakkapussin ilmaan ja ottaa vastaan ryöpyt siitä kun kaikki ei kerää. En ole vastuulla niistä. Vaikka kakkapussi kädessä ei olekaan mitenkään esteettistä tai muutenkaan kivaa, niin ehkä sitä voisi kantaa aina osoittaakseen olevansa ns. kunnollinen kansalainen.

  Ärsyttävintä on myös ne pihojen edustoilla olevat kyltit, joissa on koirankielto-merkki. Tekee mieli pysytellä mahdollisimman kaukana niistä, kun eihän sitä voi tietää aina milloin koira kakkaa. Jos ne tarkoittaa että ”Ei kakkaa”, niin eikö korrektimpaa olisi laittaa ”Kerääthän kakat”. Mitä väliä sillä on, jos koira on kakannut siihen, jos siihen ei jää mitään? Ja sitten kun muutenkin niin monissa paikoissa on koirankieltomerkki, ei esimerkiksi kissan, mikä voisi myös repiä nurmikkoa, kakata ja useimmin olla vapaana. Eiköhän tuossa ole taustalla vaan se ikuinen koirankakkaviha ja kakkoja keräämättömät tyypit. En nyt muuten jaksa välittää, enkä ennen edes huomannut mitään kakkoja, aika sama, mutta rajoituksia joutuu kestämään ja jupisijoita joutuu kuuntelemaan lähinnä tuon takia kun koira kakkaa..huh, huh.

  1. Tämä tyyppi huuteli meille partsilta, kun Rosa kakkasi pienelle nurmikkoalueelle kadun viereen. Kun heilutin kakkapussia ilmassa niin meni ihan vähän vaikeaksi ja sen jälkeen alkoi mäkättämään kun ei kuulemma ihmisten parvekkeiden alle saisi kakata. No, eihän se kenenkään partsin alla kyllä ollut ja ihan kaiken sieltä kyllä noukin. 😀 Hmm, mihinköhän esim. lintujen on lupa kakata? Niitähän ei kukaan edes siivoa.

  2. Niin ja YLEENSÄ, kuten ainakin tänään Rosan tapauksessa, se kakka on kiinteää ja kun sen sieltä noukkii niin ei siihen maahan kyllä jää MITÄÄN! 😀

  3. J says: Vastaa

   Oikeastihan koirat ei saisi kakata mihinkään. Eikä mikään eläin. Eikä ihminenkään, kakkahan on hyi ja tabu. Kotiin vaan, jos on ihan pakko (hiekkalaatikko koirallekin?) niinku tuo joku jo ehdotti, niin kukaan sivullinen ei saisi traumoja. Mutta joo, parempi että purkaa sanoilla kuin myrkyn muodossa tai muuten koiralle kostamalla, jos on kakan suhteen patoutumia.

  4. Niinno jotkut myrkkymakupalat ois kyllä pahoja kun Rosa syö IHAN KAIKEN.

 3. Anonymous says: Vastaa

  Tuli tästä mieleen, kuinka yksi turisti pysähtyi ottamaan kuvan, kun koira oli pissalla autotien reunassa. Aika eksoottista? 😀

  1. No ne nyt kuvaa kaikkea. 😀 Yks japski kuvas tossa lähellä ”Pääsy kielletty!” -kylttiä.

  2. Tosin, noh, kuvaileehan sitä itsekin ulkomailla ollessaan kaikenlaisia kylttejä…

Vastaa