Ensin haukutaan, sitten arvotaan

Olen havainnut, että blogeissa ei nykyään enää juurikaan haukuta kosmetiikkaa, ainoastaan kehutaan. Kaikki on niin pirun positiivista, aina. Niin on varmaan ollut mullakin, ainakin tähän asti. Mielelläänhän sitä kertoilee tuotteista, joista pitää. Mutta nyt alkaa lyttääminen!

Kuvassa näkyy kaksi kpl MaxFactorin Smoky Eye Effect-luomiväriä, joita siis tosiaan ostin kaksin kappalein samalla kertaa näiden tultua myyntiin. No, paskaa ostin. Ja tyhmä olin, kun luin arvosteluja näistä vasta jälkeenpäin. En nimittäin tosiaan ole ainoa, kenen luomilla nämä ei toimi ei niin yhtään. Okei, väri levittyy kivasti ja silmäluomet pysyvät hyvännäköisinä sen ehkä max 2 tuntia. Sen jälkeen silmiä ei sitten kannata missään nimessä sulkea muiden nähden. Ai miksi? No koska koko luomiväriroska on luomivaossa, totaalisesti. Aivan sama, käyttääkö pohjustajaa vai ei. Tulos on järkyttävä. En siis suosittele näitä missään nimessä kenellekään, vaikka joo, olen muutamia positiivisiakin kommentteja näistä kuullut, lievätkö nämä kehujat MaxFactorilla töissä. 😀 Olen suorastaan järkyttynyt, miten tällaista roskaa voi ylipäänsä vakavalla mainoskampanjalla kaupitella.

Ostin siis näitä kaksi, mutta ehdin onneksi käyttää vain toista. Jos joku tämän arvostelun jälkeen vielä haluaa kokeilla, annan/arvon tämän pois nurkistani pyörimästä:

Sävyltään Silver Storm, toisessa päässä hopeaa, toisessa lilaa. Tarrat on näköjään pyöritetty auki, mutta täysin käyttämätön kappale kyseessä. Jos halukkaita sattuu löytymään, ilmoittakaa itsestänne.

Kommenttiboksiin pyydän teiltä nyt kokemuksia eli haukkuja jostakin tuotteesta, joka on täysin paska! (Ja jos tosissasi haluat tämän yllä olevan huonon luomivärin, jätä myös sähköpostiosoitteesi!) Ja toki otan ilolla vastaan myös kommentteja tästä luomiväristä, ONKO TÄÄ JONKUN MIELESTÄ MUKA HYVÄ?

5 Comment

 1. LauraL says: Vastaa

  Hei, mulle kelpaa aina ilmaiset meikit! Pääsee sitten itekin toteen oliko hyvä vaiko ei.

  lauratsl_84@hotmail.com

 2. Mahtavaa, laitan sulle meiliä! 🙂 Ja turhan sitten valittaa, kun/jos se ei ole hyvä! >:D

 3. Nina says: Vastaa

  Ei voi olla totta että törmäsin tähän postaukseen juuri _nyt_. 😀
  Aloitetaan juttu sillä, että minäkin hairahdin aikanaan tuollaiseen, ja olihan se ihan perseestä. Kerran kokeilin ja siihen jäi. Pötkö on pyörinyt meikkipussissa siitä asti kun ostin, ja joka kerta kun näen sen, mietin että pitäisipä moinen roska heittää menemään. No pari päivää sitten kävin Sokkarilla ja ostin Max Factorin ripsarin. (arvaatko jo?) Myyjä hymyilee onnellisen näköisenä ja tuumaa että ”kun ostit tuon ripsarin, SAAN antaa sinulle erään lahjan”. Se kaiveli jotain laatikkoa ja iski sieltä mulle tämän samaisen tuotteen käteen. Olin ihan että jee, kiitti… XD

 4. Hahah! xD No nythän sä voit sitten laittaa omassa blogissa arvonnan pystyyn! 😀

  Mutta ilmeisesti nää joidenkin luomilla toimii, mut veikkaisin, et enimmäkseen ei :/

 5. Heh, sama täällä. Ostin 2 kappaletta kyseisiä kyniä, jos nätisti sanon nii ei nuo kelpaa edes roskikseen. Samaa mieltä että miten tuollaista sontaa voidaan myydä hymy huulilla, jessus 🙂 Mua on kanssa mietityttänyt tuo älytön tuotteiden kehuminen blogeissa, jossei tuote ole hyvää niin kai sen voi kertoa! Anyway, hyvää alkavaa vuotta! 🙂

Vastaa