One lovely blog award

Sain ihkaensimmäisen blogitunnustuksen Elisalta (kiitoskiitoskiitos!), ja kokeilen nyt räveltää tähän jotain.

Tehtävänä on:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseesi.
2. Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi.
3. Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Faktoja peliin!

1. En ole koskaan käynyt missään kasvo/kynsi/jalkahoidossa ENKÄ hieronnassa. Ripsienpidennykset ovat kampaajan lisäksi ainoat, jolloin olen käynyt jossakin tällaisessa ulkonäköön liittyvässä operaatiossa. Kaikki nämä edellä mainitut neljä olisivat kyllä varmasti tarpeen, mutta olen vaan liian laiska ja pihi. Mutta tärkein syy on kuitenkin ehkä se, että en vaan viehäty ajatuksesta, että mun kimpussa hösätään. (Tosin, hierontaan menemistä voisin hyvinkin harkita…)

2. Hommattiin nettiyhteys kun olin 14 vuotta vanha. Siitä lähtien olen roikkunut päivittäin ensin chatissa, sitten ircissä. Sitä teen edelleenkin. Kuinka säälittävää. Irccaan nickillä mbc (ircnet), pistäkää privaa tulemaan, jos irkkinörttejä lukijoistani vaan sattuu löytymään. Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että sentään teillä on elämä.

3. En ole koskaan polttanut tupakkaa, en edes maistanut. Ja olen aina ollut siitä äärimmäisen kiinnostunut. En edes uskalla maistaa, sillä olen satavarma, että se ei jää siihen yhteen kertaan. Rakastan tupakan tuoksua (paitsi vaatteissa, hyh)! Ihaninta on kulkea ulkona sellaisen ihmisen perässä, joka polttaa tupakkaa, ah.

4. Minulla on pommikammo. Joitakin vuosia takaperin elokuvissa olin varma, että vieressäni istuvalla pojalla on pommi repussa. Jouduin täysin paniikkiin siinä vaiheessa, kun poika lähti kesken elokuvan pois (eli tod.näk. WC kutsui) ja jätti repun siihen. Pakotin poikaystävääni tutkimaan repun. Poika palasi takaisin juuri sopivalla hetkellä, eli tietenkin silloin, kun poikaystäväni penkoi hänen reppuaan. Meinasin yhdessä vaiheessa jopa huutaa ”POMMI!” tai juosta ilmoittamaan epäilykseni Tennispalatsin työntekijöille. Minulle vittuillaan tästä joka tapauksessa koko loppuelämäni, joten voin hyvin kertoa tämän teillekin. (Repussa oli: koulukirjoja.)

5. Varastan tomaatteja. Punnitsen kaupassa suomalaiset tomaatit ulkomaalaisten hinnalla ja joskus käyn vielä punnitsemisen jälkeenkin lisäämässä tomaatteja pussiin. Tämä on väärin, tiedän sen. Pidä varas, hän on varas.

6. En osaa juoda oikein pullosta. Kun pitäisi kallistaa pulloa, kallistan koko päätä ja se näyttää tyhmältä ja kaikki häpeää mua. Kanssani ei siis kannata juoda suoraan pullosta.

7. Olen oksentanut viimeksi 6-vuotiaana. Enkä haluakaan oksentaa, koskaan, ikinä.

Siinäpä ne. Väheneekö blogini lukijat nyt radikaalisti näiden tunnustusten jälkeen? 😀

En ole varma, ketkä kaikki tämän ovat jo tehneet (varmaan aika moni…), mutta lykkään kuitenkin uhkarohkeasti haasteen eteenpäin heille:

Miia
hanilo
Nina
Mari
RagDoll

38 Comment

 1. ebeth says: Vastaa

  Mua on aina kiehtonut toi ylimäärästen tomaattien lisääminen, mutta oon niin jänishousu ja varma siitä että kauppias kyttää juuri mua, niin en ole koskaan sitä uskaltanut tehdä. Tuota ulkomaalaisten tuotteiden hinnoittelua tosin on tullut harrastettua joko tahattomasti tai tahallaan.

  Ps. Hain tänään Kicksistä Batisten kuivashampoota, kiitos miljoonasti vielä siitä postauksesta! Normaalisti en ko. liikkeessä asioi, joten olisin jäänyt ikuisesti siihen uskoon, ettei Suomesta lempihiustenhoitoainetta saa! 🙂

  1. No jossain pikkukaupassa noin ei toki voi tehdä kameroiden takia, mutta Citymarketissa ei kukaan kato! 😀

   Kiva että postauksestani oli hyötyä! Sääli, ettei sieltä tosiaan vielä ainakaan sitä XXL:ää saa, se on kyl ehdottomasti paras 🙁

 2. Nova says: Vastaa

  Mun omatunto ei taasen ikinä sallisi mitään kikkailuja tomaattien tmv. suhteen =D Hauskaa että tykkäät tupakansavusta, yleensä kun kaikki inhoavat sitä. Minähän poltan (toistaiseksi, suunnitelmissa on lopetus sähkötupakan avulla) ja en kyllä voi sanoa pitäväni savun tuoksusta..tosin, voihan olla että jonkun tupakkamerkin savu tuoksahtaisikin hyvälle. =)

  1. Joo oon tykänny aina! 😀 Ja pienenä aina unelmoin, että kohta oon täysikänen ja saan ruveta polttamaan. 😀

  2. Nova says: Vastaa

   Hih, tosta tuli mieleen et meikäläinen saattoi lapsena leikkiä polttavansa tupakkaa ja ’tupakkana’ toimi tulitikku… =D

  3. Mä ”poltin” sellasia suklaatupakoita…ja tietty söin ne lopuks!

 3. Jennipenni says: Vastaa

  Toi tupakkajuttu, tosi jännää 😀 Oon maistanu joskus teininä tupakkaa useampaankin kertaan, mutta en ikinä ole edes harkinnut tupakoimista. Suurin syy on se haju, mun nenään se on ainaki todella vastenmielinen 😀 Kaikki aina kauhistelee, kun sanon että en varmaan voisi seurustella sellasen kanssa joka polttaa. Perustelen tätä sillä, että mulla on jo kotona haiseva mies. (kissa, hehe. eikä se tietenkään aina haise :<)
  Mitä tuohon tomaattijuttuun tulee, teen ite vastaavaa mutta omenoilla. Ostan pink lady-merkkisiä omenoita halvempien hinnalla. Ne nyt vaan on parhaita ja ostan kuitenkin kerralla vähintään 6-8 omenaa, enkä halua maksaa niistä tyyliin 5€. 😀

  1. En mäkään kyllä vois seurustella tupakoivan ihmisen kanssa. Vaatteissa se haju on kamala, ja tupakoijat on aina tosi hermostuneita. Enkä muutenkaan jaksais jatkuvaa röökaamisen kattelemista, vaikka tuoksuukin hyvältä. 😀

 4. Tiedän, ettei muitten kammoille saisi nauraa. Mutta kieltämättä hihittelin aika reippaasti tuolle repun penkomiseen 😀 Sori! U made my day!

  Mä halusin aina irkata, mutta en sitten koskaan aloittanut (jaksanut).. nyt taidan olla liian vanha oppimaan uusia juttuja. hehe.

  Mä en oikein ymmärrä näitä blogihaasteita… näen niitä vaan suomalaisissa blogeissa… O_o ei jummarra.

  1. Hah, kuule sille on naurettu monet kerrat, joten ihan vapaasti vaan sinäkin. 😀

   Ei oo koskaan liian vanha oppii irkkaamaan!!!

   Mulle sanottiinkin, että mun ei pitäis osallistua tällasiin ”vaivaannuttaviin ketjukirjeisiin”. 🙁

  2. Kai sitä sitten voisi kokeilla irkkaamista 🙂 Kun vaan ehdin 😛 (jaksan)

   Ei siinä siis mitään, tykkään tämänkaltaisista postauksista. Jotenkin saa paremman kuvan bloggaajasta, kun he kertovat heidän kaapissa olevista luurangoista 😉 En ymmärrä vaan tätä konseptia, tunnuksia ja haasteita jne 😀

  3. Ircnet on sitten ainoa oikea!

   Niinpä, tulee kerrottua jotain tällaista tyhmää, ei näitä muuten ehkä 😛

 5. Sä olet niin ihanan rehellinen itsestäsi, että se jos mikään tekee susta mielenkiintoisen! Mutta joo…mä tykkään kans second-hand smokingista ja tupakoitsijoista, mutten siitä hajusta, mikä tarttuu vaatteisiin. Enkä tykkää itse polttaa, mua alkaa oksettaa!

  1. 😀

 6. Nina says: Vastaa

  Oi mä olen niin raivorehellinen etten voisi harrastaa tuota hedelmähuijausta 😀 Tai voisihan sitä joskus elää vähän vaarallisesti ja kokeilla…tai soveltaa tuota samaa vaikka irtokarkkeihin! Eiku ei, en kyllä pystyis 😀

  Tupakansavu tuoksui munkin nenään hyvälle niin kauan kunnes itse lopetin. Nykyään se haisee aika kamalalle 🙂

  Ja hei kiitsa tunnustuksesta 🙂

  1. Odotan faktoja! 😀 Näitä on ollu jo niin monessa blogissa, että en nyt senkään takia sitä viittätoista jaksanut kasata + moni ei näitä jaksa muutenkaan.

  2. Elisa says: Vastaa

   Vinkkinä, irtokarkkeja ei kantsi yrittää punnita tuolla tyylillä 😀 Myyjät vahtaa irtsaripussien painoja välillä aika tarkasti, kun totta kai lapsoset on myös keksineet saman ”punnitse ja säästä”-vinkin.

   Myönnän, että joskus punnitsen suomalaiset ulkomaisten hinnalla, mutta harvemmin lisään enää pussiin. Ostan niin vähän hedelmiä (2-3kpl) kerralla, etten näe siinä oikein mitään mieltä 😀

  3. Usein teen noin irtokarkkienkin kanssa! 😀 Ei ne tämmöstä vanhaa akkaa epäile! 😀

   Mäkin ostan vähän kerrallaan, mut silti on pakko. 😀

  4. Elisa says: Vastaa

   Voi ei, näytänköhän mä sitten niin nuorelta että ne olettaa mun heti tietenkin vievän irtsareita ilmasella 😀 Just muutama viikko taaksepäin kävi meinaan niin, en sitten tiiä oliko niillä joku kontrolliviikko.

  5. 😀 !

 7. Siistiä et joku vielä irkkaa! (ite oon lopettanut jo aikoja sitten, höh..)

  1. Höh. 🙁

 8. ami says: Vastaa

  Haha, ihania. Varsinkin ”5. Varastan tomaatteja.” :—D Kiva kuulla rehellisiä tunnustuksia!

 9. LauraL says: Vastaa

  Toi seiska on kyllä ihan uskomaton! Mutta kai se ihan mahdollista on 🙂

  1. On kyllä siis paha olo ollut tietenkin, ja olen meinannut monesti oksentaa näiden vuosien varrella, mutta en vaan ole. 😀 En enää varmaan edes uskaltaisi oksentaa! 😀

 10. Niina says: Vastaa

  EIKÄ, numerot 4 & 5, melkein kuolin nauruun. 😀 Aina kun käyn miehen kanssa kaupassa, niin hän ei anna minulle lupaa varastaa tomaatteja, vaan vahtii että otan oikeasti niitä ulkomaisia tomaatteja ja punnitsen ne ulkomaisina. Epäreilua. Jokin aika sitten huijasin Lidlissä kun sujautin suomalaisten tomaattien sekaan yhden terttutomaatin ja kassa tietenkin punnitsi ne terttuina. Mikä säästö! 😀

  Ja sitten tuo pommi. Olen useammankin kerran melkein joutunut poistumaan bussista, kun olen epäillyt, että jollain suurta kassia kantavalla on siellä joku pommi. Ihan tervettä. Onneksi nykyään voin kävellä kouluun, ettei tarvitse vahtia ihmisten laukkuja. 😀

  Kiitos nauruista <3

  1. Ole hyvä vaan. 😀 Ja kiva tietää, etten ole ainoa sekopää. 😀 Mulla on noita pommituntemuksia tullut bussissakin, ja kerran ainakin olen poistunut kokonaan ja jäänyt odottamaan seuraavaa. Nyt olen kyllä viime vuosina rauhoittunut, enkä ihan niin paljon enää mieti muiden ihmisten kassien sisältöä…elleivät sitten loju ihan yksinään jossakin. :/

 11. Hui, en uskaltais varastaa tomaatteja! Joskus teininä pistin karkkeja pussiin punnitsemisen jälkeen, mutta en uskaltais enää, kun niillä on niitä ”teemmme satunnaisia punnituksia karkkipusseille kassalle” 😀

  Joskus ulkona joku tietty tupakka haisee jänskällä tavalla hyvälle. Mutta tosiaan vaatteissa tai sisälle pinttyneenä ei tosiaankaan!

 12. Anonymous says: Vastaa

  Tähän vuodenaikaan kun ne tomskut nyt vaan on niin sairaan kalliita niin piru tulee istuun olkapäälle. Viimeks ”säästin” ihan vahingossa kun napautin väärää nappia vaakalla, muistaakseni suomalaisten tomaattien numero oli 40 mutta lappuun tulostuikin huomattavasti halvempien punasipulien nimi ja hinta. Pokkana kassalle..kirjoitti Kikka

  1. Mähän en siis osta mitään hirveetä määrää tomaatteja, enkä myöskään ihan joka kauppakäynnillä. Enkä IHAN aina punnitse niitä väärin! 😀

   Eihän ne kassalla mitään tarkista, ihan kun niillä olis aikaa saati kiinnostusta. Kunhan joku lappu löytyy…

  2. Elisa says: Vastaa

   Vielä (ex-)kassatyöntekijän huomio tähän: kyllä tarkistan että on oikeasta tuotteesta kyse. Voitte varmaan kuvitella sen huudon, jos asiakas onkin mennyt punnitsemaan tarjouskurkut carambolan hinnalla, enkä minä siinä kassatyöntekijänä hänelle huomauta ja hän tajuaa sen vasta kotona. Siksi sanon aina, jos on eri tuotteen hinta pussissa ja käyn vielä punnitsemassa oikeinkin. Mutta summia en mitenkään vahtaa, kunhan siinä lukee ”tomaatti” ja on kyse tomaateista pussissa 😀

  3. Joo, oon pari kertaa kotona huomannu punninneeni kalliimmalla numerolla. :´(

   Mutta siis eipä ne tosiaan kassallakaan pysty erottamaan suom. tomaatteja ulkomaalaisista, jos ja kun ne ovat siis tasan samannäköisiä. …joten ei tollasesta oikeesti voi mitenkään jäädä kiinni. :/

   Pienenä oli sellaisia vaakoja, joilla pystyi punnitsemaan vaan osan tuotteesta, mutta nykyään ei perkule enää pysty. 🙁

 13. jos tupakka maistuis yhtä hyvältä kun se tuoksuu, oisin niiin koukussa, mutta valitettavasti(??:D) se maistuu niin kuolemalta, että ei sitä kyllä kannatakaan maistaa!

  1. Joo näin oon kuullu. 🙁 Eli ilmeisesti ainakaan ekalla kerralla ei mitenkään koukkuun voi jäädä…mut parempi on silti olla kokonaan kokeilematta! 😀

 14. Myy says: Vastaa

  Apua! Vuosituhannen vaihde, #demi.fi ja mbc 😀 Voi niitä aikoja.

  1. Hahaa! 😀

 15. Elli says: Vastaa

  Ajattelinkin, etta olisit saattanut jo taman tehda. Itsekin taisin tunnustuksen saada jo pari kuukautta sitten mutta se on jaanyt tuonne lojumaan. Kiva oli faktoja lueskella. 🙂

Vastaa