Kristallinkirkasta

Päätin ostaa sampoota. Tai no siis tietenkin tilata, tällä kertaa Hqhairista, kun Feeluniquessa ei tätä vielä parisen viikkoa sitten ollut valikoimissa (no nyt sitten on). Jostain lehdestä tämän Kérastasen uuden Cristalliste -sampoon bongasin ja päätin, että haluan kokeilla. Ja jostain mielenhäiriöstä tilasin myös hoitoaineen, vaikka en juuri koskaan käytä tällaista poispestävää hoitsikkaa. No mutta nyt on sitten molemmat ja tänä aamuna hiukseni näillä pesaisin ja hoidin.

Sampoo on tarkoitettu pitkille ja nuorille hiuksille ja tätä tietenkin hieman etukäteen funtsin, onko mulla nyt enää niin nuoret hiukset. Mutta pitkät ne ainakin on! Ja kuivat, kun on tuota raidoitusta tullut otettua muutamankin kerran. Cristallistea on siis kahta erilaista, ohuille ja paksuille hiuksille tarkoitettua ja sitä ei kyllä tarvinnut kauan miettiä, kummat mulla on…hoitoainetta sen sijaan on vain yhtä laatua. Pelkään aina, että tällaiset ”silkkisiksi tekevät” sampoot latistavat hiusta aivan liikaa, ja kokemuksia ympäri nettiä etukäteen luettuani aika moni kirjoittikin tällä olevan turhankin hoitava vaikutus. Kérastasen eri hiustököteistä mulla on kuitenkin tosi hyvät kokemukset, joten vaikka nämä eivät mitään halpoja olleetkaan, päätin ottaa riskin.

Sampoo ja hoitoaine tuntuivat pesutapahtumassa ”ihan normaaleilta”, eivät tosiaankaan liian hoitavilta! Hoitoaine yllättäen ei liukastuttanut hiuksia lainkaan, vaan peseytyi superhelposti pois. Pakko on sanoa, että hiukset ovat kyllä nyt todella pehmeät ja näyttävätkin ihan hyviltä, joten en valita. Mitään erityistä tuoksua näistä ei hiuksiin jäänyt, ainakaan mitään pahaa. Olen siis ihan tyytyväinen ostokseeni, toimivat loistavasti ainakin minun vaalennuksesta kärsineissä hiuksissani. Enkä käyttänyt mitään tuuheuttavia tms. jälkituotteita, ainoastaan lämpösuihketta ennen föönausta. Voin siis suositella, jos hinta ei liikaa kirpaise.

Onko joku muu testannut näitä, mielipiteitä? Tai kiinnostaako edes? Tai sanottavaa muista Kérastasen tuotteista?

Ja miehet hei: SAMPOOLLA TODELLAKIN ON VÄLIÄ!

19 Comment

 1. En oo testannut, en yleensä osta kallista shampoota sillä shampoo loppuu kuitenkin nopeasti.

  1. Höh, eikäpäs!

 2. Nonnu says: Vastaa

  Sulle on haaste blogissani 🙂

  1. Iiiik!

 3. Anonymous says: Vastaa

  On mulla joskus männävuosina ollut Kerastasea. Nyt on miljoona muuta putelia, joita yritän epätoivoisesti saada käytettyä että saisin ostaa jotain uutta. Mun mielestä sampoo EI lopu nopeasti. Wellaa taitaa enimmäkseen olla tällä hetkellä ja Tigin maxikokoiset sampoo & hoitoaine ja nehän ei lopu ikinä! Kirjoitti Kikka

  1. Joo kyllä mulla kans shampoot aika hyvin kestää, eipä sitä ihan hirveesti kerrallaan kulu.

 4. Puf says: Vastaa

  Shampoo NUORILLE hiuksille? Tää on joku ihan uusi aluevaltaus, en oo koskaan kuullu että nuorille hiuksille ois erikseen omat tuotteet 😀 Vanhoille hiuksille on sitte varmaan jo omat ”kypsille, elämää nähneille veltostuneille hiuksille”

  1. Joo, on ollut shampoosarja ”ikääntyville hiuksille”, pariltakin eri merkiltä. 🙂

 5. Anonymous says: Vastaa

  Juu kyllä shampoilla on väliä. Tai ainakin sillä pullolla. Pullon pitää pysyä pystyssä myös ylös-alaisin ja korkin pitää olla yhdellä kädellä suljettava. Jos nämä kriteerit täyttyy on shampoo hyvä!

 6. Meille vanhoille kurpille on omat shampoot =)

  Tosin en ole vielä ymmärtänyt niitä hankkia,päätin että hiukseni (edes) ovat nuorekkaat.
  Shampoolla on väliä,joidenkin käytöllä saa hiuksensa liruiksi tai päänahan kasvamaan sammalta.

  1. Just näin.

 7. Rupes kiinnostamaan nämä. Kuiville ohuille hiuksille tarkoitettu kosteuttava shampoo – joo tänne kiitos! Söpöt purkitkin.

  Merkistä ei aiemmin kokemuksia, kuullut kuitenkin paljon positiivista!

  1. Toinen on tosiaan paksummille hiuksille tarkoitettu ja meni hetki kun mietin, että kumpi nyt sit on kumpi, kun monesti shampoopulloissa on merkitty niin hölmösti et minkälaiset hiukset niistä sit TULEE, eikä millaset ON. 😀

 8. Miia says: Vastaa

  Mullakin on noi kaapissa odottamassa vuoroa. Kerastase on tehnyt saman mitä moni mekkifirma. Chanelkin on lanseeraanut hieman edullisemmat versiot nuorille naisille jotka vanhempiensa perässä ostavat laadukkaita merkkejä. Mainontakin on muuttunut, kuvissa tytöt katsovat kameraan mitä kerastasella ei ole ennen ollut. Asiakkaita olen tällä pessyt ja juuri silottavuus, kiilto ja pehmeys ovat käsin kosketeltavia. Sarja on suunnattu pitkille hiuksille. Eikä käyttäjän tarvitse välttämättä olla nuori. Ei liian huokoiselle hiukselle, koska ei ole super ravitsevaa. Huokoisimmille Resistance tuoteperhe.

  Sinuna käyttäisi ehdottomasti myös pois huuhdeltavaa hoitoainetta. Sinulla on pitkä hius ja siinä on raitoja. Laita hoitsikka pyyhekuivattuun hiukseen, kampaa harvapiikkisellä, anna vaikuttaa ja liikuttele samalla hiuspohjaa, lopuksi huuhtele. Voit käyttää lisäksi myös jätettävää hoitoainetta. 🙂

  1. Joo tiedän kyllä, että pitäis käyttää myös pois huuhdeltavaa hoitsikkaa, oon vaan niin laiska ja tuntuu että se latistaa hiusta liikaa. 🙁 Mutta nytpä tosiaan käytän, ainakin välillä. 😛

 9. Nina says: Vastaa

  Mulla ei oo tainnut koskaan olla mitään Kérastasen juttuja :O

  Mutta shampoolla on TODELLAKIN väliä. Kaikki millä on vähääkään tuuheuttava ja pörhentävä vaikutus on mulle heikko kohta. En kestä sellaisia tuotteita jotka tekevät hiukset litteiksi ja raskaiksi. Sellaiset hoitoaineet on pahimpia mitä ei meinaa saada pestyä pois! Tai siis tukka jää sellaseksi limaiseksi. Hyh.

  1. Joo, sellanen ois kiva et hyvännäkönen tuuhea mut ei litteä. 😀 Yleensä tuuheuttavat tuotteet jättää turhankin kuiviksi ja elottoman näkösiksi. 🙁

 10. Kerastasella oli joskus joku vihreässä pullossa oleva shamppoo, joka oli ainakin aivan ihana sekä päänahalle, että hiuksille. Shamppoo on loppu, joten taidankin jotain kivaa tilata. =)

  1. Niitä oli parikin vihreetä! 🙂

Vastaa