No hei come on

Niin kauan kun vaan muistan, The Body Shop on ollut kyllä kiistaton kunkku mitä tulee suihkugeeleihin (no, Lushin Snow Fairy kyllä voittaa ihan kaiken, mutta sitä ei nyt lasketa.) Olen ainakin 15 vuoden ajan ostanut suihkugeelini pääasiassa Body Shopista ja kestosuosikkien (persikka ja sitruuna) lisäksi kaikenlaiset kausituoksut ovat olleet aika parhautta (mm. Coca-Cola!!!).

Mutta nyt viime aikoina olen havainnut Body Shopissa jo vähän turhan kummallisia suihkugeelejä, esimerkkinä mainittakoon tämä manteli. Joka siis tuoksuu ihan marsipaanilta, terveisiä vaan isoveljelle. EI YHTÄÄN HYVÄ. Siis kyllä suihkugeelin kuitenkin pitäis olla edes jokseenkin raikas tai sitten just tällanen Snow Fairy -makea hyvällä tavalla, mutta kyllä tää manteli menee nyt pikkasen yli. Periaatteessa ihan jees tuoksu, mutta ei tee mieli hieroa sitä itseensä!

Mulla on muuten vielä se suklaasuihkugeelikin korkkaamatta (sekin TBS), voi olla että suhtaudun siihen samalla tavalla kuin tähän…peräänkuulutan ehkä sitten liikaa sitä raikkautta, joka näistä on aika kaukana. Uusimpana outoutena TBS:lla inkiväärisuihkugeeli…käyn tänään haistelemassa, mutta tuskin innostun!

Miten te suhtaudutte tällaisiin oudompiin suihkugeeleihin? Ja ostatteko suihkugeelejä Body Shopista, lemppareita?

30 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  mielummin raikas kun makea, mikä tahansa sitrus menee, mutta voin kuvitella miten tunkkainen tuokin suklaa on jos jää iholle tuoksumaan 🙁

  1. Joo, saa nähdä jääkö ja jos, niin miten pahasti. 😀

 2. Mä en tuosta suihkugeelistä tiedä, mutta damn mä rakastan noita manteli-body butteria ja kosteussuihketta! Om nom! Mua niin harmittaa, ettei sitä saa mistään.

  1. No höh. 🙁

 3. Mä tykkään kanssa joko raikkaasta tai sitten makean mausteisesta (kuten viime syksyn TBS:n Pumpkin-suihkugeeli, mikä tuoksui ihan kurpitsapiirakalle). Mä en voi sietää laventelia suihkugeelissä tai sitten yrttisiä/pistäviä (kuten Lushin Twilight).

  1. Joo, laventeli on kamalista kamalin! 🙁 Just nimenomaan toi Twilight on ihan hirvee!

 4. Mulla on myös ollut Body Shopin suihkugeelit vakkarikäytössä noin 10 vuotta ja olen edelleen katkera siitä miten mun ikisuosikki Brazil Nut lopetettiin 🙁 Toinen ehdoton lemppari on ollut tuo Duvessankin mainitsena kurpitsasuihkugeeli, joka vetelee just nyt viimeisiään. Kolmas suosikkin on se sitruuna, eikä satsumakaan paha ole 😉 Mulle siis kelpaa niin raikas, makea kuin mausteinenkin.

  1. Ostinkohan mäkin tommosen kurpitsan sillon joskus, taisin joo 🙂

  2. Nina says: Vastaa

   Se kurpitsajuttu oli IHANA!

  3. Jos oikein muistelen, niin joo 😀

 5. Nonnu says: Vastaa

  Marsipaanin tuoksuinen suihkugeeli <3 Saa kotiuttaa mulle 😀
  Ja terveiset vaan Maailman Parhaalle Isoveikalle! 😀

  1. Saat ton ihan mieluusti viedä mennessäs! 😀

  2. Nonnu says: Vastaa

   Jeij! 😀

  3. Nonnu says: Vastaa

   Mä tuon sulle jonkun hyvän vaihturin, käykö mansikka? 🙂

  4. Heh, ei sun tarvii. Mut jos tuot, niin muista käyttää sitä ainaki pari kertaa eka! 😀

 6. unns says: Vastaa

  Vaniljasuihkugeeli on mun lemppari 🙂 Nyt on tullut se uusi vaniljainen joulusarjakin, sitä on varmaan pakko käydä hamstraamassa, oli paljon enemmän mieleeni kuin se vanha Spicy Vanilla tms. Sitä inkivääriäkin ehdin tuoksutella, ei kauhean paha!

  1. Mulla on vähän viha-rakkaus -suhde vaniljaan…tai ehkä siks, että niin monet, etenkin miehet, on vaniljatuoksua vastaan. Vaikka siitähän pitäis jotenkin tulla mieleen äidinmaito -> tissit…tms., jotain tällasta joskus luin. 😀

 7. Ostin vasta vähän aikaa sen sitruunan, ja oijoijoi ku se on ihana! Ei ollu edes pahan hintanen (2,80e) ja nyt ootan että pääsen ostamaan seuraavan:D

  1. Joo sitruuna on ihana. 🙂

 8. Mä ostin vähän aikaa sitten ihan heräteostoksena Kicksin Clean Laundry -suihkusaippuaa, joka on ihan huipputuoksuista! Sellainen raikas ja kevyt ja erilainen. Ja näppärästi pumppupullossa, joka on mulla aika iso point breikkeri ostopäätöstä tehdessä.

  1. Hmm…tulee mieleen vähän ne Clean-tuoksut? Ne haisee mun iholla ihan märältä koiralta. 🙁

 9. INKIVÄÄRISUIHKUGEELI!!!!!

  1. Niin! En vielä haistellut, kun jotenkin vähän pelkkä ajatus epäilyttää…

  2. Mulla oli sitä viimevuotista pullo (ja lisäksi vartalovoita ja tuoksuöljyä), tämän vuoden versio tuoksuu aika lailla samalta. Tykkään kaikesta, missä on inkivääriä, eikä TBS:n tuoksu tee poikkeusta. Se on ihana.

 10. Moi, mä (Blackie) joudun joo todellakin kokeileen kaikenmaaailman suihkugeelit kun mun rasvoittuva turkki vaatii hyvät geelit. No minä (Helena) puolestaan oon pessy itteni (nolona tunnustan) viimeiset 10 vuotta ihan vaan lactacydilla, body shop:kin loppui täältä Ylivieskasta. Harmi!!! Mutta herttinen, suklaasuihkugeeli kuulostaa mahtavalle! Ja nuo kaiki muutkin ihmeelliset! Meillä on kylpyamme, mähän voisin kokeilla kylpyvaahtojakin…!! Kah!
  -Blackie ja Helena-

  1. Olen kylpyammekateellinen 🙁

 11. Sanna says: Vastaa

  Kuulepas nyt Kissaämmä, mä rakastan kissoja ja tykkään suorapuheisista ämmistä, joten nyt kyllä harmittaa! Nimittäin se, etten ole aiemmin törmännyt sun blogiisi. Noh, ei haittaa – luin kaikki postauksesi läpi kerralla (parin työpäivän aikana), mut nyt ne on luettu, joten alas kirjoittaa lisää! Paitsi että et kyllä enää käytä ”omnomia”, ethän?

  1. Hah! 😀 Kuulepas nyt Sanna, mua ihan vähän hirvittää tämmöset ”luin kaikki postauksesi läpi” -kommentit, kun tuossa joskus itse niitä selanneena koin hirveitä häpeän tuokioita. 😀

   Mutta kiva että edes nyt eksyit tänne, yritän muistaa ton omnom-kiellon jatkossa… 😀

  2. Sanna says: Vastaa

   Siinä samaan syssyyn meni ne ”muka-häpeällisetkin postaukset”. 🙂

   No joo, onhan blogisi kyllä alkuajoista parantunut huomattavasti. Jo siksi koska Arska. (2 x kissa > 1 x kissa) Rapsutukset molemmille.

  3. Juu, kyllä kait kaikkien blogit väkisinkin kehittyy, suuntaan tahi toiseen. 🙂 Välitän rapsutukset pojille!

Vastaa