4 vuotta ja 3813 euroa

Ripset

Melko tarkalleen neljä vuotta mulla oli yhtäjaksoisesti ripsienpidennykset. Ja se on ihan helvetin pitkä aika ihmiselämässä! Nyt kuitenkin on tullut aika luopua niistä, tai no, ainakin kokeilla elämää ilman ripsienpidennyksiä. Rahaa niihin meni, tottakai, huolto aina noin kolmen viikon välein. Raha ei kuitenkaan ollut se syy, miksi haluan näistä nyt luopua. Koska olen neljä vuotta ollut täysin ripsiväripimennossa, on ihan kivaa päästä kokeilemaan, mitä nykyisin markkinoilla olevat ripsarit mun suorille ja lyhyille omille ripsille tekee. Muitakin, painavampia syitä toki on.

Olen oikeastaan kiukutellut jo hieman pidempään mun ripsienpidennysten kanssa. Kylmenevä sää ei ole koskaan tehnyt hyvää mun silmille ja ripsille: silmät kuivuu, kutisee ja punoittaa eikä liima niiden lähellä auta asiaa. Oon huomannut, että aina kesäisin mun silmät ja pidennykset voivat aina aivan mainiosti, mutta talvisin ei. Ripset putoavat nopeammin ja jäljelle jäävät pidennykset menevät sotkuun. Siksi tää syksy on nyt hyvä aika näistä luopua. Reissuripset aion Seychelleille kyllä ehdottomasti ottaa, mutta sinne asti ajattelin kokeilla mennä omilla.

Ripsiliima on muutenkin alkanut ärsyttää mun silmiä, olen aiheesta täälläkin avautunut. Olen kokeillut herkille silmille tarkoitettua liimaa, joka sopi paremmin, mutta koska se on väriltään harmaata, en tykännyt, jos liimaklönttejä jäi näkyville. Etenkin kun ripset oli just laitettu, silmiä helposti kirveli, myös herkkien silmien liiman kanssa. Kun nauran, mulla silmät alkaa vuotaa, samoin ulkona tuulessa. Kun vesi osuu ripsiliimaan, ei silmät arvosta. Jos suihkussa menee shampoota silmään, se tuntuu aivan helkkaristi, ja jos silmää hieroo, lähtee helposti puolet ripsistä mukana.

Ripset

Koska olen jo pidemmän aikaa harkinnut pidennyksistä luopumista, en ole hetkeen antanut eteenpäin mulle blogiin tulleita ripsareita. Ja tämä Cailap by Mariela Sarkiman ripsientaivuttaja on ollut mulla jo pitkään jemmassa. En ole Cailapin taivuttajaa koskaan kokeillut, vaan tykännyt Shiseidosta, mutta ikäväkseni olen sen nyt johonkin kadottanut. Tämä siis varmaankin joutuu nyt piakkoin käyttöön.

Ripsiseerumit

Viime vuoden Lookfantsun joulukalenterista tuli tällainen Magnifibresin ripsiseerumi, josta voisi mahdollisesti olla apua omien ripsien vahvistamisessa? Mitään ripsiä pidentäviä seerumeita en halua enää koskaan käyttää, mutta tämä ja Talikan ripsiseerumi voisivat olla ihan kokeilemisen arvoisia. Talika Lipocils Platinium sisältää kaksi eri seerumia, toinen päiväkäyttöön ja toinen levitetään yöksi.

Talika ja Magnifibers

Onkohan teistä kellään kokemusta näistä? Luin, että tuo Talikan päiväseerumi toimii hyvänä pohjustustuotteena ennen ripsiväriä. Samoin tätä Magnifibresia käytetään maskaran alla, mutta tän on myös koettu vahvistavan ripsiä. Noh, saa nähdä!

ripsivärit

Näitä ripsivärejä alan kyllä testailemaan innokkaasti! Lumenen True Mystic Volumesta olen kuullut paljon kehuja, onkohan tämä waterproof myös hyvä? Maybellinet olivat ainakin ennen mun lemppareita markettiripsareista. Sensai 38 mulla on ollut nyt nää 4 vuotta käytössä alaripsissä, tämä volume-versio sopii myös yläripsille. Bohon ripsiväriä on kehuttu, kuulemma paras luonnonkosmetiikkaripsari? Jännää!

Pakko sanoa, että vähän kauhistuttaa. Olen neljä vuotta pääasiassa rakastanut ripsienpidennyksiäni, niiden on kehuttu sopivan mulle tosi hyvin ja onhan niistä tullut osa mun ulkonäköä. Ei ole hirveästi tarvinnut silmiä meikata, joten aamuisin on säästynyt aikaa ja meikittäkin on näyttänyt ihan mukiinmenevältä.

Kuten eräs bloggaajakollegani ystävällisesti mulle totesi, kohta näytän olmilta (piti muuten heti googlettaa: ”Olmi (Proteus anguinus) on sokea salamanteri, joka elää Dinaaristen alppien karstimaiden maanalaisissa vesistöissä ja järvissä.(Wikipedia)” Nyyh. Kivaa on kuitenkin päästä myös meikkaamaan silmiä, mulla on paljon ihania luomiväripaletteja, jotka ovat olleet liian vähällä käytöllä. Suurin syy rakastaa ripsienpidennyksiä on ollut leviävät ja sotkevat ripsivärit ja saa nähdä, kauanko niitä taas jaksan!

Mutta haluaisin kuulla, mikä on teidän lemppari-ripsiväri? Muita pidempään ripsienpidennyksiä pitäneitä ja niistä luopuneita?

26 Comment

 1. Volyym says: Vastaa

  Luovuin ripsipidennyksistä noin vuosi sitten, ihan rahan ja ajan puutteen vuoksi. Pari ekaa kuukautta oli ihan tuskaa, kun mikään ei näyttäny ripsissä miltään. Ja vielä kun omistaa niin suorat ripset että osa sojottaa jopa alaspäin, eikä mitään toivoa taivutusten pysyvyydestä. Nyt oon löytäny luottotuotteikseni just tuon Sarkiman taivuttajan ja sit Lorealin kaksipäisen ripsarin. Eka kerros pohjustaa ja toisesta tulee väri, siis semmonen valko-punainen puteli. Ihan paras! Ja se sitäpaitsi toimii kuten 38-ripsarit, eli lähtee lämpimällä vedellä. Suosittelen!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, tiedän, se pari ekaa kuukautta on raskasta aikaa. 😀 Olen tutkinut hieman myös irtoripsivalikoimia. 😛

   Kiva kuulla, että toi Cailapin taivuttaja on hyvä! Joku pohjustustuote pitää varmaan ripsille vielä erikseen hommata, mutta testaan noi seerumit ensin…

 2. Mä en pysty käyttämään Talikaa, mulla aiheuttaa turvotusta yläluomille. 🙁 Kokeilin viikon, mut tuloksena turvotus ja kirvely, niin oli pakko jättää pois. Enkä ole ainoa, toisella bloggaajalla sama juttu. Mutta mulla on tosi herkät silmät. Toivottavasti toimii sulla ja tsemppiä koitoikseen ripsareiden maailmassa! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Äh, voi ei! Pitää olla siis varovainen.

 3. Tipi says: Vastaa

  Onnea matkaan, toivottavasti elämä ilman pidennyksiä mahdollisten alkukankeuksien jälkeen sujuu. Olmi, voi mikä sana. 😀
  Itse olen niin koukussa omiin volyymeihini, etten voi edes ajatella elämää ilman! Onnekseni omat silmät eivät ole herkät, ne ovat lapsesta asti vuotaneet ulkona kuin seulat ja samoin kuin nauraessakin. Eli toistaiseksi mennään näillä. Hyvin ovat pysyneet, eivät mene sekaisin koskaan – on superhyvä ripsiteknikko.
  Tsemppiä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, kyllä mäkin olin tosi koukussa ripsiin, mutta nyt on jotenkin ”mitta täyttynyt” vähän joka asiassa näiden kanssa. Mutta, onneksi voin aika pian ottaa jo reissuripset! 😀 …ja sit taas kärsiä omista lyhyistä. :’D

   Mullakin oli hyvä ripsiteknikko, joten häntä en siis syytä mistään.

 4. nasse says: Vastaa

  Luottoripsari on nykyään tuon sensai 38 tuuheuttava versio, ihan huippu! Ei suttaannu sitten millään, tuo just sopivati pituutta ja kaarevuutta sun muuta ja kuitenkin lähtee nätisti pois silloin kun haluaa.

  Ripsienpidennyksistä olen vasta haaveillut, mutta mulle jo säännöllisesti kampaajalla käyminenkin on ihan ylitsepääsemätöntä (lyhyt poikatukkani ehtii monesti kasvaa melkoiseksi McGyver -malliksi….) niin en sitten tiedä miten luonnistuisi kolmen(!!!!) viikon välein itsensä puunauttaminen 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo mä en tätä Sensaita oo kokeillutkaan yläripsiin koskaan! Ja Isadoralla on muuten joku edullisempi vastaava…?

   Mua ei oikeastaan toi kolmen viikon välein huolto haitannut, koska ripsiteknikkoni on niin huippu tyyppi, että oli kivaa käydä vaihtamassa kuulumiset samalla! 🙂

 5. Olmi :,D

  Mä luovuin aikanaan ripsistä rahan ja ajan takia, alko jotenkin ärsyttään 3-4 viikon välein huoltaminen. Ja eihän ne liimat silmien lähellä mitään terveellisiä muutenkaan oo. Alku oli vaikeaa, mutta nyt oon jo monesti todennut että en kyllä ottais niitä enään, ei mun juttu 🙂

  Ja kommetti noista ripsareista.. Maybellinet on aina hyviä, Bohon testaamista odotan itsekin (huomenna!) mutta Lumenen vedenkestävä.. niin huono! Normi versio oli ok, mutta en tajua kuinka toi vedenkestävä on niin surkea.. ainakin mulla! 🙁

  1. Kissis says: Vastaa

   Kyllä, kohtaloni on olla olmi.

   Joo, kyllä toki noi liimat muutenkin on alkanu mietityttää, kun silmät niihin reagoi.

   PLÄÄH, vedenkestävät ripsarit eivät kai oikeen muutenkaan oo niin hyviä. 🙁

 6. Lily says: Vastaa

  Paras kokeilemani on Lancomen Definicils, sillä saa just sellaiset superpitkät ja erotellut ripset kuin haluan. En tykkää volume- ripsareista yhtään koska ne usein tekee paakkuja. Toinen hyvä olisi Hypnose Doll Eyes mutta…siinä on hajusteita eikä mun superherkät vesiputous-silmät kestäny sitä (Siis kuka haistelee mun silmiä kysympä vaan!? :D)

  1. Kissis says: Vastaa

   Kiitti tästä, mäkin haluan superpitkät! 😀 Tosin aiemmin tykkäsin myös volume-ripsareista! Joo, en kyllä tajua hajustettuja ripsareita yhtään 😮 PAITSI jos ois Snow Fairy -versiona, HMMMM!

 7. Marsa says: Vastaa

  Itse oon tykästyny Essencen Lash Princess- ripsariin. On musta puteli missä mintun vihreät kuvioinnit. Ei oo kallis ja saa näyttävät ripset! Suosittelen kokeilemaan 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Mulla on näiden lisäks pari Essenceä! Mut ei kyllä just tätä!

 8. Tolla Maybellinen Push Up Dramalla mä saan ihan hillittömän tuuheat ripset!

  1. Kissis says: Vastaa

   Jessss, hyvä! 😀

 9. tipu says: Vastaa

  Maxfactorin vedenkestävä ripsari isolla harjalla paras! Pysyy hyvin ja oikeasti toimii! Välillä olen hairahtanut kokeilemaan muita mutta takas vanhaan hyvään aina tultu ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Okei, eli on olemassa myös hyviä vedenkestäviä!

 10. Ole hyvä, olmi, haha :’D eivaa tsemppiä ripsaritaipaleelle!

  1. Kissis says: Vastaa

   :”’D

 11. RuuRuu says: Vastaa

  Tälleen vähän kosmatiikkaa nykyään käyttävänä ( ihan laiskuuttani tosin ) niin pakko sanoa et oon kiinnittäny lähinnä huomiota ripsiväriharjoihin, osa in ihan käsittämättömiä kapistuksia, osa on ihan kitusen pieniä, ja sit on sellasia pesäpallomailan kokosia vehkeitä, en vaan aina jaksa ymmärtää sitä muotoilua 😀 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mutta kyllä ripsivärin harjalla ON väliä! Tuli muuten mieleen se joku ihmeellinen palloharja, en enää edes muista minkä merkin! 😀 Ei tosiaan taida enää olla edes myynnissä.

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Joo, sen harjan pitää olla just sopiva, ei liian iso eikä liian pienikään, ja se pallo oli kyl yks kummallisimmista keksinnöistä ikinä 😀

    1. Kissis says: Vastaa

     Joo, muistan ne sotkut. :’D

 12. Kiki says: Vastaa

  MACIn haute & naughty waterproof!!! Paras vedenkestävä ja sen tietää monet muutkin kun on aina tiskiltä loppu… Mä löysin tän pidennysten jälkeen enkä oo jääny kaipaamaan 🙂 ei oo halvin mut on paras! Kokeile ihmeessä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Ei ehkä ekana tulis MACin ripsarit mieleen, kun en oo niistä aiemmin kuullut mitään ihmeellisyyksiä, mutta laitan tämänkin vinkin muistiin! 🙂

Vastaa