Koska haluan kauas

Gili

Tässä on taas eletty niitä aikoja, kun olen hakeutunut lähes päivittäin erilaisille matkavaraus-sivuille ja kyylännyt lentodiilejä erityisen tarkasti. Visusti päätin jo kesällä, että joskus vuoden alussa vietän taas kaksi viikkoa jossain mahdollisimman kaukana, turkoosin, lämpimän veden vieressä. Haasteita tän reissun löytämiseen toi taas se, että haluan maksaa lennoista max. 750 e/hlö (edes-takas) ja ne pitäis olla mahdollisimman suorat, en siis halua viettää 40 tuntia lentokoneissa ja lentoasemilla suuntaansa. Myöskään 40 minuutin välilasku Pariisin Charles de Gaullessa ei käy. Ja kuulemma Russian Airlines ei ole meille sopiva lentoyhtiö (en tiedä miksi).

Gili

Mutta noh, taas se nähtiin, että eihän se tarvitse kuin sen oikean hetken näpytellä kiinnostavan kohteen nimi ”määränpää” -kenttään, kun saattaa löytää lennot ihan sopivaan hintaan ja aikaan! Näin tapahtui perjantaina ja kun tietokoneen ruudulle lävähti kiitosten kera matkavahvistus, kiljaisin:

ME LÄHDETÄÄN HELMIKUUSSA SEYCHELLEILLE!!!!!

Seychellit oli mun ”tänne haluaisin” -listan kärkipäässä, ihan mun unelma! Kaikista kuvista päätellen siellä on ihan täydellistä ja just sellaista, mihin haluan matkustaa tuohon aikaan vuodesta. Vuorokauden suuntaansa matkustaminen ottaa, koska kauas on tunnetusti pitkä matka, mutta lentoaikataulu vaikuttaa kuitenkin ihan mukavalta. Määränpää on Mahé, mutta mitään enempää en ole suunnitellut. Tai no, Mahéssa tuskin koko kahta viikkoa vietetään, vaan muista lähellä olevista saarista kiinnostaa ainakin Praslin (”Eedenin puutarha”) ja La Digue (kuvauksista tulee vahvasti mieleen Gili Air!)

Bali

Kaikki vinkit tuohon maailmankolkkaan otetaan ilolla vastaan! Tavoitteena on tuollainen yllä näkyvä rusketus! Ja tuollainen ihana hedelmämehu! Seychelleiltä luulis molempia saavan.

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille! Mä tulin just kampaajalta, joten tukka on kuosissa (laitan kohta Instagramiin kuvaa). Loppupäivän vaan relaa!

Kuvat on otettu Balilla ja Gili Airilla helmikuussa 2015.

8 Comment

 1. Maija says: Vastaa

  Oooh, en jaksa oottaa sitä postausta, jonka teet ton reissun jälkeen! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha! Teen varmaan reissun päältäkin postauksen! 🙂

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Oi kuuostaa ihan mahtavalta!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo! 🙂

 3. Jenni says: Vastaa

  Kuulostaa upealta! 🙂 Itselläni tulee kohta kaksi vuotta edellisestä ulkomaanmatkasta ja voin kertoa, että kaukokaipuu on kova. Etenkin, kun tällä samaisella hetkellä ensilumi (lue: loska) leijailee maahan täällä Itä-Suomessa. NOH, onneks mulla on kuitenkin lennot ostettuna tammikuulle ja Filippiinit ja Indonesia kutsuu <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Ooooo! Muista lukea mun postaukset molemmista! 😀 Haulla löytyy!

   1. Jenni says: Vastaa

    Kaikki postaukset olen lukenut aiemminkin, mutta hyvä oli kertailla (ja haaveilla). Tuli tuosta viisaudenhammas-jutskasta mieleen, että pitäsköhän mun vaan soittaa ennen reissua esim särkypäivystykseen, et pakko saada yläviisurit pois 😀 Yksityisellä maksaa varmaan mukavasti ja vaikkei ne hampaat tällä hetkellä vaivaakaan, niin oon kuitenkin reissussa tovin, enkä välttämättä halua ottaa riskiä, että joudun Aasiassa hammaslääkäriin… Hmm. Nää hampaat on kuitenkin poistettavien listalla, kun molemmissa taitaa reiät olla ja välillä ovat vaivanneet.

    Ps. En tiennyt että oot ollut Malediiveillakin, näyttää mielttömältä paikalta.

    1. Kissis says: Vastaa

     No siis mähän EN käynyt hammaslääkärissä ton jälkeen, vaan toi särky loppui reissussa. Oli joku ientulehdus varmaan vaan. Siis pitäishän mun edelleenkin varata aika, on pitänyt jo vuoden, mutta mikä siinä on, etten saa aikaseks!? Yritän ens viikolla! Varmaan sata reikää muutenkin, haha!

     Mutta niin, kyllä kaikki hammasjutut kannattaa hoitaa alta pois ennen reissuja, suosittelen!

     Malediivithan oli aivan mieletön paikka, haluan sinne uudestaan! <3

Vastaa