Kissiksen huikeat messutärpit!

Web

Siis mähän vihaan messuja. Olen aina vihannut ja tulen aina vihaamaan. Nojoo, pienenä rakastin kaikkia eläimiin liittyviä messuja, mutta eläimet nyt ovat AINA asia aivan erikseen. Vielä kolme tai neljä vuotta sitten kauneusmessut olivat yhtä kuin kynsimessut, sillä ne oikeasti kiersi kymmenessä minuutissa, jos ei kynsiasiat kiinnostaneet. Kauneusmessujen uudistuttua ja parannuttua siellä ei ole enää yhtään niin kamalaa. En silti todellakaan haahuile I love me -messuilla perjantaista sunnuntaihin, vaan bloggaajapassilla kävin siellä tänään ja halusin tehdä mahdollisimman pikaisen ja tehokkaan piipahduksen, joka tosin sitten kuitenkin venähti moneksi tunniksi, kun oli niin paljon tuttuja bloggaajia paikalla.

Hienosti ehdin tässä nyt vielä kertoa teille omat messuvinkkini, sillä sinne menijöitä huomenna ja sunnuntaina varmasti riittää siellä lukijoidenkin joukossa!

iloveme

Real Techiques 6b111

Tässä kuvassa suurin syy siihen, että menin messuille jo tänään: Real Techniques toi messuille myyntiin 500 kpl uutta timanttisientä (Miracle Diamond Sponge), jota ei vielä Suomessa myydä, vaan tulee vasta tammikuussa! Sieni oli yllättävän kallis, 15 euroa, mutta kuulemma kaupoissa tän hinta tulee olemaan yli 20 euroa? Huh! Mutta kiinnostavalta vaikuttaa, joten pitihän sellainen ostaa. Jos joku on menossa huomenna messuilemaan, niin kannattaa olla ihan aamusta paikalla jos tän halajaa, voi nimittäin olla, että niitä vielä jokunen jäi huomiselle…

I love me 2016

Models Own 6b111 

Aaa, Models Own on niin kiva ja söpö! Harmi, ettei kynsilakkoja ollut lainkaan, mutta ihania meikkejä kyllä ja paljon! Ostin silmämeikinpuhdistusaineen!

I love me

NYX 6d121

Yksi messujen suosituimpia osastoja, siellä kävi niin kuhina, etten jaksanut itse hirveästi tunkea sekaan. Lingerie-mattapunat oli ainakin aivan loppu ja jonot olivat pitkiä. Mutta jos on (muita) NYX-tarpeita, niin täällä ne varmasti hyvin pitkälti tyydytetään. NYX on kyllä hyvä ja haluttu lisä messuille!

I love me Boho

Boho Green Revolution 7h50 (ja Beauty Garden)

Mulla on paljon Bohon meikkejä ja tykkään niistä aivan valtavasti. Kannattaa ehdottomasti käydä tutkimassa, siis nää rasiat on niin ihania! Laadukasta, ekologista kosmetiikkaa! Samassa kojussa Bohon kanssa oli mulle uusi tuttavuus, Beauty Garden, uusi luonnonmukainen ihonhoitosarja, joka tuli Suomeen vasta huhtikuussa. Todella hyväntuoksuisia ja miellyttävän tuntuisia tuotteita, testerit kävi kuumana kun mä olin osastolla käymässä!

I love me

Biozell 6d81

Biozell pitää mainita, koska siellä on törkeän hyviä messutarjouksia. Ja tämä uusi INK color mask -sarja, josta muuten mulla on jo jemmassa tuo pinkki versio…pitää joskus kokeilla! Biozellilla on paljon kaikkea hyvää, mm. se maailman paras suolasuihke! Ja tuotteissa on tapahtunut ulkonäöllistä uudistusta, kannattaa käydä ihailemassa.

I love me

Cailap 6c121

Cailap on pakko mainita, koska olen nyt niin tyytyväinen Cailapin sivelten käyttäjä. Sain niitä taannoisesta workshopista ja tykkään todella paljon. Käykää tsekkaamassa uusi, upea ruusukullan värinen kuosi!

Beauty Import Oy 6a109

Eli Tangle Teezer, beautyblender, Invisibobble jne. ihanuudet! Näissä riittää aina ihasteltavaa! Bongasin aivan ihania, hieman metallinhohtoisia Invisibobbleja ja HELLO KITTY-TANGLE TEEZEREITÄ!!! Se uusi, hiuksia silottava Tangle Teezer kiinnostaa hurjasti myös!

Salon 24 6e109

Muistatteko hyttyshätistimen? Tällä osastolla niitä myydään! Ja paljon muutakin ihanaa MOOMIN-kamaa ja hiustuotteita.

Puhdistamo 6m71, 6m81, 6n81

Yks mun lemppariosastoista kauneusmessuilla, ja hyvin pitkälti suurin syy, että messuille joka vuosi jaksan mennä. Pitää hakea edullisesti ainakin raakasuklaata ja tsekata muut uutuudet! Nyt oli raakasuklaissa uutuusmakuja, mm. vadelma, nams! Ja hei kookosvettä eurolla tölkki! Kyllä ostin.

Roberts Berrie 6e89

Marjoja juotavassa muodossa! Ihan parasta! Käykää maistelemassa! Mä ostin puolukka+karpalo -pakkauksen ja aion käyttää smoothiessa.

Foodin 6e71

Uutta, eettisesti käsintehtyä raakasuklaata tarttui mukaan täältä ja chia-siemeniä, oli hyvä tarjous 1 kg 12 e! Tätä edullisemmin en nähnyt muuten missään. Laitan chiaa joka ilta smoothien joukkoon!

Fazer 6h109

Heh, haluan mainita Fazerin ihan siksi, että maistoin niitä uusia, suklaalla päällystettyjä mansikoita ja karpaloita ja maistuivatpas hyviltä! Luulin, että ovat suussa pölyävää sorttia, mutta eivät olleet. Karpalo ehkä mun lemppari. Näistä on messutarjous 2 pussia /5 euroa!

Mä kävin vain kauneus/hyvinvointipuolella, eli muotipuolen jutuista en tiiä mitään! Harkitsen vielä sunnuntaina messuilla pistäytymistä poikaystävän kanssa, mutta nähtäväksi jää. Kookosvettä tekisi mieli ostaa vielä muutamia tölkkejä ja se muoti kuitenkin vähän vielä kiinnostelee…

Tässä oli mun messuvinkit! Ootteko menossa? Mikä siellä kiinnostaa eniten? Messut on siis vielä huomenna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Lisätietoja löytyypi täältä.

P.S. Snapchatiin laittelin messujuttuja kans! Oon siellä nimellä kissisheini.

8 Comment

 1. Noi Fazun mansikat maksaa kaupassa 2,70€ per pussi et ei toi tarjous nyt kummonen oo 😀 Kiva oli lukea sun tärpit, ite nuohosin vaan luonnonkosmetiikkaosastoa!

  1. Kissis says: Vastaa

   AIJAA! Mä luulin, että olis kalliimpia, haha! MUTTA kannattaa käydä ainakin maistamassa!! 😀

 2. Nimetön says: Vastaa

  Miusta tää vuosi oli etenkin muotipuolella viime vuotta heikompi. Tai sitten tavaraähky iski eikä jaksanut enää. Nyxin ryysis oli kyllä järkky. Mut Fazerit oli hyviä ja Sorsalta sai kodinmakuisia karjalanpiirakoita. Ja Arlan pisteellä oli hyvä käydä välipalajogurtilla. Itsellä vähän epäselvää kävinkö kauneus vai ruokamessuilla 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   Heh, joo, mä keskityin vaan maistelemaan raakasuklaata ja nappasin Jungle Juice Barista mun lempparimehun 🙂

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Miten mä ton bohon missaasin ihan kokonaan, ei vaan osunu silmään, ehkä vähemmän oli esittelijöitä viimevuoteen verrattuna , tai ei ainakaan nyt tullu osettua mitään sen enempää. yks opi, ja siin se melkein oli, täydellistä hiusharjaa ei vieläkään löytynyt 🙁

  1. Kissis says: Vastaa

   No höh. Mä kävin Boholla pariinkin otteeseen 😀

 4. Ilona says: Vastaa

  Biozell on mennyt muuttamaan maailman parhaan suolasuihkeen tuoksua ja pullon suutinta. Uusi tuoksu oli omaan makuuni suorastaan äklöttävä, jotenkin miesmäinen. Myös uusi suutin oli outo. Omani kaadoin raivon vallassa lavuaariin 😀 En voi ymmärtää miksi kaikki parhaat aina joko lopetetaan tai muutetaan. Nyt täytyisi löytää uusi suihke tilalle…!

  1. Kissis says: Vastaa

   MITÄ, voi ei!!! Tää on kyllä ikävää, mitään parasta ei sais koskaan muuttaa!!

Vastaa