Ällistyttävän hyvä suoristusrauta (ja alekoodi)!

Cloud Nine The C9 Touch Iron

Hienosti olen pärjäillyt nämä 33 vuotta ilman suoristusrautaa, joten miksen pärjäisi jatkossakin? No lähinnä siksi, että eleven.fi ilahdutti minua lähettämällä minulle sellaisen ihan OIKEAN suoristusraudan. Oikealla tarkoitan tässä tapauksessa Cloud Ninen suoristusrautaa. Mulla on nimittäin kerran elämässäni ollut suoristusrauta, sain sen jostain lehden tilauksen tms. kylkiäisenä ja ei ehkä tarvitse edes ääneen sanoa, että sysipaskahan se oli. Siinä siis mun kokemukset suoristusraudasta. Viime aikoina kuitenkin kampaaja on välillä kysynyt multa pesun ja föönauksen päätteeksi, että ”suoristetaanko hiukset?” ja olen aina miettinyt, että miksi ihmeessä. Mulla on siis aivan tikkusuorat hiukset jo luonnostaan, joten en myöskään ole koskaan kokenut tarvitsevani suoristusrautaa.

Paitsi siis tietenkin nyt, kiitos tämän Cloud Ninen. Ja viimeistään siinä vaiheessa, kun olin ottanut kuvat tähän postaukseen, kirosin omaa tyhmyyttäni. Miten olen voinut elää ilman suoristusrautaa?!?

Joo, mulla siis toki ON suorat hiukset, mutta pesun ja föönauksen ja harjaamisenkin jälkeen ne silti näyttävät tältä:

Cloud Nine

Hiusten pinta jää pörröiseksi, vaikka käytänkin kaikenlaisia öljyjä ja lämpösuojasuihkeita. Olen siis aiemmin viipottanut menemään ihan pörröhiuksilla! Useimmiten kuitenkin pidän hiuksiani kiinni ponnarilla, joten näin jälkeenpäin ei ole ihan hirveästi hävettävää kuitenkaan. Ja kai tällainen peikkotukka on joskus ollut ihan muotiakin?

Alle kolmen minuutin käsittely Cloud Nine The C9 Touch Iron -suoristusraudan 195 asteen lämpötilalla ja hiukset näyttävät tältä:

Cloud Nine

No nyt on kyllä melko vakuuttavaa ennen ja jälkeen -meininkiä, ettenkö sanois! Miksei kukaan oo aiemmin sanonut mulle, että suoristusraudalla saa näin unelmasileät hiukset! Ja poikaystäväkin kommentoi heti, eli MIES HUOMASI, RUKSI SEINÄÄN!

Tässä raudassa on siis kaksi eri lämpötilaa, 195 °C ja 165 °C, ja tämä jälkimmäinen, matalampi lämpötila sopisi tosin mun hiuksille varmasti parhaiten, koska on kuitenkin vaalennuksesta kärsinyt, ohuempi letti. Rauta lämpenee tuohon maksimilämpötilaansa ihan hetkessä, levyjä yhteen napauttamalla! Siis ihan niinku parissa sekunnissa! Ei tosiaankaan siis tarvitse odotella puolta elämää, että rauta lämpenee (hyvät muistot mulla siis mun aiemmasta, ilmaisraudasta, jolla tosin EI saanut myöskään mitään näkyvää muutosta hiuksiin!)

Tää rauta on ihan luksus muutenkin, se mm. sammuu automaattisesti, jos sitä ei käytetä 30 sekuntiin, mutta palaa lämpötilaansa, jos levyjä napsauttaa yhteen. Johto on myös ihanan pitkä, käytän kylppärissä mieluiten aina kauimpana olevaa pistorasiaa. Mukana tulee myös kätsy säilytyspussukka. Takuu tällä raudalla on vuoden päivät, kunhan sen käy rekisteröimässä Cloud Ninen sivuilla.

Cloud Nine

Jos siellä on joku, joka on vailla helevetin hyvää suoristusrautaa, niin NYT on sopiva aika sellainen itselleen tilata (tai vinkata kenties joulupukille?), sillä mulla on antaa eleven.fihin 15% alennuskoodi tästä merkistä, joka on voimassa kuun loppuun! Koodi on CLOUDNINE. Tästä löytyy tämä mun super-rauta, mutta muitakin Cloud Ninen suoristusrautoja löytyy eleven.fi:n valikoimasta. Tällä mun raudalla on hintaa 138,80 euroa.

Omistatko sä hyvän suoristusraudan? Minkä merkkisen?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

12 Comment

 1. Suoristusrauta taitaa jostain kaapin nurkasta löytyä, mutta melkoisen vähäiselle käytölle on jäänyt – ehkä pitäisi kaivella esiin? 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No pitäis! Etenkin jos se on näin toimiva! 😀

 2. Hih, mun hiuksia ei paljon tarvi suoristella, mutta saahan näillä tosiaan tehtyä kiharoitakin, kun taitavaksi ryhtyy. Omasta kaapista löytyy Remingtonin laite.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, noi kiharat pitää testata! 😀 Mulla ei vaan oikeen ne tuppaa pysymään. 🙁

 3. Linda says: Vastaa

  Mä muistan kyllä sanoneeni tästä!! :’D :’D Mulla on periaatteessa tikkusuorat hiukset, mutta niin pörröiset ja hamppuiset ettei niitä voi pitää ollenkaan auki ilman suoristista. Suoristuksen kanssakin siinä ja rajalla! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo voi hyvinkin olla! 😀 Mä en jotenkin tajunnut, että suoristusrauta tosiaan tekee näin ihmeitä. 😮 Ajattelin vaan, että se siis SUORISTAA. 😀

 4. Kikaltsu says: Vastaa

  Tuo houkuttelisi kyllä kovin… itsellä hakusessa juuri _kunnollinen_ suoristusrauta, ghd:tä vähän mietiskelin, mutta tämä kuulostaa erinomaiselta – toisaalta mietin oisko puolet halvempi Rapunzel millainen..?
  Mutta kieltämättä tuo siun (upea) hiusväri pääsee todella paremmin esiin suoristetussa tukassa! 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Mäkin katselin aiemmin ghd:ta, niillä on semmonen mun pesukoneen värinen pinkki, mutta hitsin paljon kalliimpi! Rapunzelista en tiedä, luulin, että niillä on vaan niitä hiuksia! 😀

   Ja joo, samaa mieltä, hiusten värikin näyttää paljon paremmalta suoristetussa! Tosin nythän tää pehko on kampaajaa vailla, eli kellertää ja pahasti, sunnuntaina on onneksi! 🙂

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Mul on niin pitkät hiukset (n. puoleenpakaraan pisimmät ) etten oo ikinä ees aatellu tarviivani suoristusrautaa, enkä kyl usko et jaksaisin kiskoa tuollakaan, et kaappiin jäis 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Tarviit sä.

 6. Mun GHD toimii edelleen kuin unelma, mutta jos/kun se joskus sanoo sopparinsa irti Cloud Nine on ostoslistalla kyllä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Suosittelen <3

Vastaa