Uusi Lumene

Lumene

En usko, että kovinkaan monilta, vähänkään kosmetiikka-asioita seuraavalta suomalaiselta naiselta on jäänyt Lumenen uudistunut ilme väliin. Olin onnesta soikeena Lumenen lanseerausillassa, ja siitä lähtien olen riemuinnut Lumenen ihanista tuotteista ihan päivittäin. Joukosta löytyy todellisia helmiä! Mulla on vielä osa näistä testaamatta ja kaikkea uutuuksia en nyt tietenkään edes omista, mutta muutamia todellisia lemppareita olen jo testaamastani joukosta löytänyt. Nämä Lumenen tuotteet ovat ehdottomasti tän syksyn suurin ja kiinnostavin kosmetiikkajuttu!

Lumene

Olen tekemässä taas sellaista ”parhaita tuotteita” -postausta, josta löytyy myös tämä Instant Illuminizer, mutta pakko mainita se jo tässä ja nyt. Tää on aivan ihana! Ehdin hehkuttaa tätä jo Instagramin puolellakin. Mä en ole aiemmin ollut lainkaan tällaisten nestemäisten heleyttäjien perään, vaan olen tykännyt enemmän puuterituotteista, mutta tää tekee nyt sen kuuluisan poikkeuksen. Taputtelen tätä viimeistelyksi meikin päälle ja toimii! Tässä kuvassa on Rosy Dawn, mutta omistan myös sen valkoisen, Shimmering Duskin. Enkä osaa sanoa, kumpi on parempi, koska molemmat ovat ihania! Todella vaalealle iholle suosittelisin kuitenkin Shimmering Duskia!

Lumene

Ja tämä Beauty Serum! Käytän tätä meikinpohjustajana, eli sivelen tätä kevyesti ympäri kasvoja ennen meikkivoidetta, kosteusvoiteen jälkeen. Tasoittaa ja antaa kivaa kuultoa, mutta ei kuitenkaan mitään diskopallomeininkiä, vaan pikemminkin vaan tervettä hehkua, joka todellakin on tähän vuodenaikaan erittäin tervetullutta.

Lumene

Ihonhoitopuolelta parhautta ovat ainakin tämä Pure Dew Drops -silmänympärysgeeli ja Hydration Recovery -geelinaamio. Kaikki aiemmin kokeilemani geeli-sy-voiteet ovat olleet aivan liian kevyitä, joten epäilin tän kosteutustehoja suuresti. Mutta tää on älyttömän hyvä! Kosteuttaa ja virkistää! Jos haluaa kunnon herätyksen silmänalusilleen aamuisin, tätä kannattaa säilyttää jääkaapissa, turvotus on hetkessä poissa. Ja geelinaamiota sen sijaan voi käyttää ihan normaalin naamion tapaan ja antaa vaikuttaa 5-10 minuuttia tai sitten tehdä kuten minä: levittää kevyt kerrot iholle puhdistamisen jälkeen ja antaa vaikuttaa yön yli. Tuntuu samalta kuin silmänympärysgeeli, viilentää ja rauhoittaa. Ja tuoksu on ihanan raikas! Aamulla iho on ihanan pehmeä.

Lumene

Tämän Pure Arctic Hydration -suihkeen testaamista odotan innolla, ja otan sen käyttööni heti, kun nämä ripsienpidennykset ovat jo siinä kunnossa, ettei tällaisista suihkeista ole haittaa (eli hyvin pian). Ihanaa, että voin taas käyttää tällaisiakin tuotteita! Tämä päivävoide on ollut nyt joka päiväisessä käytössä ja noh, olen tykännyt kaikista kokeilemistani Lumenen kasvovoiteista ja pidän tästäkin: tehokasta kosteutusta ja toimii loistavasti meikin alla.

Oletteko kokeilleet jo jotain Lumenen uutuuksia? Onko jotain ostoslistalla? Mitä mieltä ilmeestä?

Lumene

P.S. Lumenen uutuuksia löytyy nyt myös eleven.fi! (mainoslinkki)

21 Comment

 1. Maija says: Vastaa

  Mites toi Glow Boost? Ootko tykänny? Mulla tekis mieli ostaa se ja moni muu näistä ihan jo niiden kauniiden ulkoasujen vuoksi. 😀 Ja toi pipettiasia on niin kätevä!!

  1. Kissis says: Vastaa

   En oo vielä kokeillut!!! Kokeilen asap!!!

 2. Ristiriitaiset fiilikset! Toisaalta ihana juttu, että Lumene lähtee itsevarmoin ottein kv-markkinoille, mutta niin kaunis ja uudenlainen kuin uusi ilme onkin, en oo vielä ihan varma, tykkäänkö siitä. Ehkä silmä vielä tottuu 🙂 Lumene on ollut varmaan vuosikymmenen mun ykkösvalinta melkein kaikissa meikeissä ja ihonhoitotuotteissa, joten on hyvin harvoja tuotteita, joita en vielä olisi kokeillut. Juuri eilen illalla ostin tuon uuden geelinaamion ja miselliveden, mielenkiinnolla odotan kokeilua! Toivon vain kovasti, ettei tuotteiden koostumusta tai sisältöä muutettaisi liikaa, ettei käy niin, että kerran loistavat luottotuotteet eivät sitä enää olisikaan. Mutta täysillä kyllä tsemppaamassa Lumenea maailmalle, joten rohkeudesta ja itsevarmuudesta 10 pistettä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, kyllä nää ehkä vähän totuttelemista vaatii! Mä en voi sanoa, että Lumene olis ollut vuosikymmenen ajan mun lemppareita, innostuin tosissani vasta tossa parisen vuotta sitten, kun tuli kaikkea ihanaa, mm. Gel Effectit. Ja siitä lähtien on vaan suunta ollu ylöspäin. Tai no, muutamia lemppareita oli Lumenelta tosi pitkään: valokynä ja valopuuteri!

   Ja kyllähän tää ilmeen muutos tekee tosi hyvää kv-markkinoilla, tosi fresh!

 3. Toi geelinaamio on aivan ihana! Tykkäsin aivan mielettömästi!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, se on ihana!!!

 4. Olen testannut uutuuksista vain misellivettä, joka oli perushyvä. Mä tykkään Lumenen uudistuneesta ilmeestä ja tuotteetkin vaikuttavat mielenkiintoisilta, mutta hintojen nousu on pieni miinus 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, totta, tyyriimpiä ovat.

 5. Voih, taisin onnistua hävittämään pitkän kommenttini jonnekin, niisk! En jaksa kirjoitella uudestaan muuta kuin että Go Lumene, toivottavasti kv-myynti ottaa tuulta alleen, mutta ettehän unohda meitä vanhoja, vuosien ja vuosikymmenten uskollisia asiakkaita <3 Hintatason nousu on tietysti yksi 🙁 juttu, mutta kunhan laatu pysyy samana niin se on tärkeintä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Jahas, joo, mulla on näköjään nyt aika tehokas roskapostisuodatin käytössä. 😀 Hyväksytty nyt siis kommentit. 🙂

 6. Illumination-tuotteet, silkkaa rakkautta! <3

 7. RuuRuu says: Vastaa

  En oo viel testannu mitään, mut tuo uus ulkonäkö on kyllä paljon parempi kun se entinen! Tosin jos ne paljon kallistui, niin pihi sisälläni ei kyllä yhtään tykkää 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, hintojen noususta ei tosiaan oo kauheesti tykätty. 🙁

 8. nasse says: Vastaa

  silmänympärysvoide ja etenkin geelinaamio houkuttaa!

  1. Kissis says: Vastaa

   Nää on todella hyviä, suosittelen!

 9. Salka says: Vastaa

  Lumenen uusi ilme on tosi onnistunut! Multa löytyy testeripussukka tuota kasvonaamiota, täytyykin joku ilta muistaa käyttää se 😀 Eniten mua on innostanut nuo uudet hehkumeikit! Niissä on vain sitä jotain ja nuo pullot..tosi kauniit!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, ihan luxus-pullot. 🙂 Näitä on ilo pitää esillä. Laitoinkin instaan, että tää on nyt ihan must-hankinta! 😀

 10. Zzetah says: Vastaa

  Mua kiinnostais kovasti tietää, että mikä se huulivoide on miehiään. 😛

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä testasin sen just! On vähän niinku kiilto, mutta siinäpä se. Vähän tahmainen, ei tuo mitään kunnon sävyä.

 11. Zzetah says: Vastaa

  Hmmph, onko se edes superhoitava? Kuulostaa tylsältä. 🙁

  1. Kissis says: Vastaa

   No mun mielestä se on vaan niinku huulikiilto. Kosteuttaa kyllä.

Vastaa