Käsivoide vie lapsuuteen!

Tony Moly

Siis mä ostin Tukholmasta käsivoiteen, joka tuoksuu aivan samalta kuin yks hajutarra mun lapsuudessa!!! Riemastuin tästä niin superpaljon! Kyseessä on TonyMolyn Magic Food Banana Hand Milk ja tätä kyseistä merkkiä myy Tukholmassa ainakin Sephora. Hintaa tällä pienellä (45 ml) banskulilla oli siellä noin 15 euroa, eli käsivoiteeksi suht hintava, mutta voi miten hauska tuubi ja tää tuoksu on jotain sanoinkuvaamattoman ihanaa, supermakea banaani! Siis oikeastaan banaanikarkki, niinku ne Haribon, mutta paljon voimakkaamman tuoksuinen!

JA MÄ LÖYSIN SEN TARRAN:

Sticker album

Tää ei ollutkaan yhdessäkään mun tarravihossa, jotka toki olen kaikki säästänyt, vaan tämmöisessä muistokirjassani! Ensin siis petyin, ettei mulla enää tätä ole, mutta onneksi tajusin käydä läpi myös tämän kirjan. Muistaako joku muu nää hajutarrat? Eli raaputus ja tarra alkoi tuoksua. Mähän olin jo pienenä hirvee tuoksufriikki, haistelin riemulla kaikki Aku Ankan painomusteesta autotallin bensoihin ja nää hajutarrat olivat mulle aivan taivas. Lempparini näistä oli ehdottomasti tää banaani. Valitettavasti se ei enää tuoksu, mutta nyt mulla on sentäs tää käsivoide! Joka tuoksuu siis ihan tasan samalta, hassua!

Tony Moly

Itse käsivoiteena tää on ihan jees, kosteuttaa silleen ihan normaalisti. Kuivuu mukavan nopeasti eikä tahmaa. Oon kuljettanut tätä käsilaukussa, mutta nyt ilmojen totisesti viilennyttyä tää on turhan kevyttä ja mulla ainakin kädet on välillä ihan haavoilla kuivuudesta, niin ei tee mieli laittaa tällaista hajustettua voidetta. Mutta voi, miten toivoisin blogin välityksellä pystyväni lähettämään teille tätä tuoksuteltavaksi, rakastuisitte! Tuoksu ei valitettavasti kuitenkaan jää hengailemaan käsien iholle, vaan haihtuu hetken päästä. Ahkera sniffaus siis käynnissä aina tätä käsiin hieroessani!

TonyMolya googlettaessani löysin mulle ihan uuden, Bearel-nimisen suomalaisen verkkokaupan, josta voi ostaa myös tätä kyseistä käsivoidetta, maksaa näköjään siellä alle kympin! Sieltä kyyläsinkin, että tämä voide sisältää banaaniuutetta, sheavoita, kookosöljyä ja macadamiaöljyä. Tästä pääsee verkkokauppaan suoraan kyseiseen tuotteeseen (en hyödy linkistä mitään). Ja onhan siellä muitakin TonyMoly-tuotteita, oooh! Nää on niiiin söpöjä!

Tässä muuten vielä pikainen vilautus mun tarravihoista, vähänkö oli kivaa katsella näitä pitkästä aikaa:

My sticker albums

Onko teillä tarrakirjat vielä tallella? 😀 Miltä kuulostaa supermakealta tuoksuva banaanikäsivoide? Ja eikö ole hauska purtilo?! Oliko TonyMoly teille tuttu?

Supermakeeta viikonloppua kaikille!

20 Comment

 1. Mulla on tuo yönaamio, se tuoksuu vahvasti niille vaahtobanaani-irtokarkeille ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Ai hitsi, en edes tienny et sellanenkin on! 😀 Ei ollu Sepossa sillon!

 2. Multa löytyy tuo kyseinen tuota yönaamiona ja veikkaan, että siinäkin on tuo sama herkullinen tuoksu 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No varmasti, nam! 🙂

 3. Nina Å says: Vastaa

  OOoooooo! Kiitsa winkistä ja hajutarrat 4evö! <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Ollos hyvä! 🙂

 4. Vandaalia says: Vastaa

  Hahaa, mä olin muksuna kanssa samanlainen nuuhkuttelija 😀 Muistan vieläkin jotain lohikäärmeleluja, joilla oli semmoset tuoksuvat kipot mukana paketissa (en muista niiden ideaa sen enempää..) ja sitten uusien koulukirjojen välissä olevan pahan hajun 😀 Harmittaa, että omat tarrakirjat on vuosien saatossa hävinneet johonkin 🙁 Mun lemppareita oli ne samettitarrat 😀

  Banaani ei ole mun suosikkituoksu, mutta Tony Molyn pakkaukset on ylisöpöjä ja joku tuote tekisi mieleni kyllä hommata 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, tosiaan, kaikki tuoksuvat lelut, esim. My Little Ponyt. <3 Ja rakastin joidenkin nukkejen tuoksua, siis muovin. 😀

   Mäkin tykkäsin samettitarroista! <3

 5. eekku says: Vastaa

  Noita taitaa saada ebaystä mutta en muista hintaa
  myös suomalainen verkkokauppa myy n 10e http://www.bearel.fi/kauppa/kauneus/vartalo-hiukset/tonymoly-magic-food-banana-hand-milk/

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo tohon suomalaiseen just tässä linkkasin! 🙂

 6. Hanna says: Vastaa

  Bearelista tilanneena voin suositella! 🙂
  Ihana bansku! Tony Molyn juttuja katselin Sephorassa. Mulla ei koskaan ollut tollaisia tarroja 🙁 Joskus sain kiiltokuvia mut ne oli vähä ankeita 😀 Mun serkulla oli kaikenlaisia tarroja ja niitä oli ihana tuoksutella.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mun ois tehny mieli ostaa paaaljon muutakin TonyMolya Sephorasta!

 7. No jopa on hintaa! Ymmärrän tuonti-tuotteille tulee vähän lisää hintaan, mutta Koreassa toi rasva maksaa alle 5 euroa. Tony Molya tulee ostettua välillä alennuksista just noiden söpöjen pakkausten takia. 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mutta ymmärrettävästi ei voi myydä samaan hintaan jälleenmyyjänä. 🙂

 8. Katarooma says: Vastaa

  Lapsena kyllä nuuski kaikkea: mainokset ja esitteet esim. tuoksu mun mielestä tosi hyvälle. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä. Mä nuuhkin kans kaiken läpi. 😀

 9. hanneh says: Vastaa

  Katselin ja testailin noita Tony Molyn banaaneja juuri Las Palmasissa käydessäni. Aivan huumaavan ihana tuoksu. Tuotteet jäi kuitenkin hintansa takia sinne – ja onneksi niin – kiitos, linkkaamasi Bearel-verkkokaupan, saan ne nyt tilattua edullisemmin 🙂
  Ja taidanpa laittaa tilaukseen myös tuon Bearelin Talven Kauneusboksin! Kiinnostuin aasialaisesta kosmeetikasta viime vuonna Thaimaan matkalla. Silloin tuli haalittua seerumeita ja kasvonaamioita vuoden tarpeiksi. Piti ihan varata uusi matka tulevalle talvelle varastojen täydennystä varten – no oli siihen ehkä muutama muukin syy 😉
  Tuon Tony Molyn Panda’s Dream Brightenin eyebase stickin olen tilannu iHerbistä.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, törkeen hintasia nää on jos kaupasta ostaa! Mua kans kiinnostais toi kauneusboksi! 🙂

 10. Hei mullakin oli tommonen trollivihko!! Ja vaaleanpunainen kissavihko, joka taitaa vieläkin olla tallessa. Semmoisen pörheät pehmotarrat oli parhaita.

  1. Kissis says: Vastaa

   Trollivihko oli ihan paras! <3

Vastaa