Uusia lävistyksiä

helix

Kuulemma vaan teinit ottaa lävistyksiä. Ja sit minä. Oikeasti olisin halunnut sellaisen nenärenkaan tuohon nenän keskelle (septum), mutta tän tuulta halkovan nenäni kanssa parempi jättää sellainen suosiolla väliin. Tykkään myös kovasti amorinkaaren medusasta, mutta koska olen muka järkevä työssäkäyvä aikuinen, päätin tylsänä ottaa pari uutta korua ihan vaan korvaan. Tällä lävistyspaikalla/korvan osalla ei kai ole oikein mitään nimeä edes?!

Viikko sitten torstaina nämä otin. Olisin halunnut kolme, mutta ei kuulemma mun korvaan oikeen mahdu. Näissä on nyt pidemmät tapit alkuturpoamisen jne. takia, eli nää kyllä lyhennetään vielä, jolloin korut näyttävät paljon paremmilta, nyt ne on vähän vinksallaan.

Ja siis, KYLLÄ SATTUI. Etenkin tuo ylin! Jotenkin tosi paksu rusto siinä kohtaa. Se onkin ollut aika kipeä nyt. Olen joka ilta tunnollisesti kylvettänyt näitä lämpimässä merisuolavedessä. Noh, okei, en kyllä ohjeistuksen mukaan 5-10 minuuttia vaan lähinnä jonkun 3 minuuttia (koska on ihan supertylsää vaan odotella korva suolavettä täynnä olevassa mukissa, kokeilkaa vaikka). Mulla toisen korvan tragus parani tosi nopsaan, joten toivon näidenkin olevan helppoja yksilöitä. Tuo alempi ei ole enää yhtään kipeä.

helix

Mä vähän vielä mietin, että olenko ihan tyytyväinen näiden korujen kokoihin, pitää miettiä, jos ottais ylemmäksi kuitenkin vähän pienemmän korun. Nää on Swarovskia, joten eivät mitään hirveän edullisia. Vaihdatin samalla tragukseen tällaisen samanlaisen korun. Noh, kolmen viikon päästä viimeistään käyn lyhentämässä nämä ja mietin tuota ylempää.

Mitä te tykkäätte rustokoruista? Kuten aiemminkin olen sanonut, täällä Helsingissä lävistykset kannattaa ehdottomasti ottaa Lävistysliikkeessä! Siellä olen ottanut traguksen ja ne microdermalit (joita mulla ei siis valitettavasti enää ole). Tää ei ole mikään maksettu mainos, vaan pelkkä supervahva suositus.

P.S. Kun kävin ottamassa näitä korviksia, sain yllättäen tatuointilahjakortin samassa paikassa toimivalle tatuoijalle (Dots by Sigma). Hän jakoi niitä yhteensä 10 kappaletta ja mua onnisti. Että apua, kai mä nyt sit jotain kuvaa vielä otan vuoden sisällä?!

18 Comment

 1. Mä voisin ottaa lävistyksiä vielä! Microdermalit jäi joskus ottamatta, vois testata pysyisko hyvin surface barin arvessa. Korviin tykkäisin kans laittaa kaikkee mut en jaksa nyt just mitään rustokipuja ku tykkään nukkumisesta enemmän. Kivat noi sun kyllä. Alkaa aina himottaa tämmöset kun kattelee kuvia 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Heh, näiden kanssa nukkuminen on ihan ok, en siis pysty vielä päällä nukkuu, mutta tyynyn saa helposti niin, ettei se paina. Toivottavasti nää paranis yhtä sutjakkaasti ku tuo tragus! Helix taas kesti parantua jonku pari vuotta. :/

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Mä kuulen vieläkin lausetta ”Onko sua ammuttu haulikolla naamaan :D” Eli mäkin olen kohta kolmevitonen teini siis 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, voi ei :’)

 3. nea says: Vastaa

  Hienot! <3 Ja kohta mennään taas sen tatskailun kanssa 😀 Mahtavaa!

  1. Kissis says: Vastaa

   No NIINPÄ. 😀

 4. Sonja says: Vastaa

  Mulla on toi sama ylin rustolävistys ollu jo 15 vuotta 🙂 Sillon se kyllä ammuttiin eikä laitettu neulalla niinku nykysin. Se ampuminen ei sillee sattunu mut se oli aika kauan arka kyljellään nukkuessa. Kannattaa ottaa pois ku menee kampaajalle ku mulla on pari kertaa lentäny lattialle ku on kammattu hiuksia 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mulla tää kiukutteli pitkään. Mutta ei oo ottanu osumaa harjan tms. kanssa! 😀

 5. Maarit says: Vastaa

  Lävistykset houkuttelee, ja nimenomaan korviin 😀 Nuorempana oli naamassa mutta nykyään ei innosta enää naaman lävistäminen. Itsellä on tällä hetkellä vaan korvalehdissä, yks tommonen rustossa kuten sullaki ja sit industrial. Ja voi kyllä, industrialissa se paksun ruston kohdalla oleva reikä kyllä sattu niin hemmetisti että meinas taju lähteä… Paraneminenkin kesti kauan. Silti tekis mieli ottaa toiseen korvaan tragus tai just tommonen samanlainen mitä kävit ottamassa 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, kasvoissa ne haittaa aina vähän meikkaamista jne. 🙁 Mä luulen, että tää suolavesi auttaa paranemisessa!

 6. Nimetön says: Vastaa

  Ottaisin heti siihen mun näyttämään ruston kohtaan jos se paraneminen ei olis niin S**TANAN hidasta..! Tragus oli sikakipeä sikakauan, en mä näin vanhana jaksa sellasta. Enkä tod mitään merisuolaliottelua! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Tragus mulla parani niinku hetkessä. Ei ollu oikeen ees kipee. 😮

 7. nasse says: Vastaa

  Mulla on toisessa korvassa tragus ja antitragus, ja vähän houkuttelisi tuonne ylemmäs vielä jonkunlainen koru… Itse asiassa olen pitkään arponut rookin ja helixin välillä. En sitten tiedä kuinka päteviä nää nimet on, mutta tätä oon itse käyttänyt apuna mallaillessa korupaikkoja! http://www.wormz.org/blog/wp-content/uploads/diagram-236×300.jpg

  Mua kyllä häiritsee, kun tuossa mun traguksessa ja antitraguksessa on erilaiset korut, tai siis eri kokoiset pallot. Tosin noin ne on tuossa killuneet jo useamman vuoden enkä ole jaksanut tehdä asialle mitään 😀 Ehkä jos sitä tulisi vielä siellä lävistäjän luona vierailtua niin voisi tsekkailla koruvalikoimaakin taas.

  Ja nenäkorusta (vaihdellen septumin ja ”normi” nenäkorun välillä) oon haaveillut jo kymmenisen vuotta salaa, mutta ei tällä perunanenällä (tai tällä iälllä). Septum vaan on niiiiin kaunis sellaisissa pienissä ja siroissa nenissä etten kestä.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä oon aina jotenki ”heränny” lävistyskoruihin ja sit on pitäny saada vaihdettuu. 😀 Mutta pidemmän aikaa ovat aina saaneet olla.

   Joo, jos tosiaan olis pieni ja siro nenä, niin todellakin septum! Mulla tosin on jatkuvasti vuotava nenä myös, joten olis turhan hankalia nenäkorut. 🙁

 8. Tomppeli says: Vastaa

  Noiden nimi on Anti Helix. Mulla on yksi, sanoivat ettei kahta kannata ottaa samalla kertaa tulehdusriskin vuoksi. Mutta on tuo ekakin edelleen arka koskettaessa. :$

  1. Kissis says: Vastaa

   Jaahas, no hyvä tietää tämä! Ihan kivasti noi nyt on kuitenkin parantuneet, ylin on vielä arka, mutta pikkuhiljaa sekin… Pipoa voi jo käyttää ilman pienintäkään kipua! 😀

 9. Pekka says: Vastaa

  Ompa kivan näköiset korvikset! Ei nenäsi mikään kummallinen tuulenhalkoja ole, ota ihmeessä septum ja jopa se philrum jos mieli tekee, aikuisemmilla naisilla lävistykset ovat kuumia! Itse haluaisin myös septumin. Olen mies 54v.

  1. Kissis says: Vastaa

   No mikä estää!

Vastaa