Syksyn kiinnostavimpia

Syksyn kiinnostavimpia tuotteita

Hei olis taas aika esitellä muutamia viime aikojen lempparituotteitani! Nää postaukset ovat aina ihan hurjan suosittuja, joten näitä on myös ilahduttavaa tehdä! Eihän tässä nyt enää niin kovin SYKSYISELTÄ tunnu, kun eletään marraskuuta ja luntakin jo maassa, mutta nämä kaikki nyt kuitenkin tässä syksyn aikana putkahtaneita tuotteita.

Tänä syksynä on tullut jotenkin ihan sairaasti kaikkea kiinnostavaa kosmetiikkamarkkinoille! Siis aidosti ihania ja toimivia tuotteita. Olen täällä jo pariin otteeseen olen maininnut Lumenen uudistumisen, Instagramin puolella olen hehkuttanut mm. Essien ihania uutuuskynsilakkoja ja Lushin joulutuotteita. Aiemmin vinkkasin esitteleväni pian sairaan hyvän ja myös meikin alla ihanteellisesti toimivan päivävoiteen. Muun muassa näitä löytyy tästä postauksesta!

Lush

Lushin joulutuotteet ovat aina yksi vuoden kohokohdista, erityisesti tietenkin Snow Fairyn osalta. Olen jo pitkään ollut koukussa Lushin huultenkuorintoihin, mulla on ollut näitä kaikenlaisissa mauissa. Joulukokoelmaan kuuluva Sugar Plum Fairy oli uutuus ja ihan käsittämättömän hyvä sellainen! Niin karkki! Mä käytän huulikuorintaa aamuisin, ennen huulimeikkiä, muutamia kertoja viikossa. Tasoittaa kivasti huulten pintaa ja huulipuna näyttää paremmalta!

Lush lip scrub

Tää paitsi tuoksuu taivaallisen hyvältä, myös maistuu siltä! Kuorii hellävaraisesti ja jättää huulet superpehmeiksi. Jos Lushin huulikuorinnat eivät ole jo tuttuja, niin nyt olis korkea aika tutustua! Tämä purkki kestää jatkuvassakin käytössä pienen ikuisuuden (eli reippaasti yli sen parasta ennen -ajan).

Smashbox

Smashboxin primerit ovat kuulemma kaikki todella hyviä?! Mulla on kokemusta vain tästä Photo Finish -primerista, mikä on -JESSS- öljytön! Hieron tätä kevyesti suuriin ihohuokosiin ennen meikkivoidetta, en laita primeria ikinä koko kasvoille. Tää on aika ”perusprimerin” tuntuinen, eli sellainen silikoninen, mutta ei tuki ihohuokosia! Olen tykännyt tästä ihan tosi kovasti.

Lumene Instant Illuminizer

Tätä Lumenen Instant Illuminizeria mä vilautin jo Lumene-postauksessa, mutta tää on kyllä kaiken hehkutuksen ansainnut. Jos jonkun meikkituotteen hankitte Lumenen uutuuksista, niin vahva suositukseni tälle. Antaa niin ihanaa kuultoa!

Lumene instant illuminizer

Lumene instant illuminizer

Itse töpöttelen tätä sormenpäällä kevyesti poskiluulle, kulmaluulle, amorinkaarelle. Mulla on tästä tosiaan myös se valkoinen, Shimmering Dusk, mutta tämä Rosy Dawn on ollut nyt selkeästi enemmän käytössä. Pienenä vinkkinä (ja mainoslinkkinä), uutta Lumenea myy myös eleven.fi. Kun näitä Lumenen nousseita hintoja on ahkerasti ihmetelty, niin elevenillähän on aina ihan kivasti tarjouksia. Mun mielipiteeni näihin hintoihin on se, että koska tuotteet ovat ihan todella laadukkaita, niistä voi myös maksaa hieman enemmän.

essie

Essien cashmere matte -lakat ovat ihanin Essie-kokoelma pitkään aikaan! Tykkään paitsi näistä sävyistä, niin kashmir-pintaisesta lopputuloksesta. Se on nätti sellaisenaan, joten päälle ei millään raaski laittaa mitään päällyslakkaa, joka mulla on aina pikakuivattava, koska olen todella kärsimätön odottelemaan kynsilakan kuivumista! Nämä kuitenkin onneksi myös kuivuvat melko nopsaan. Kuvassa sävyt vasemmalta oikealle: spun in luxe, coat couture, all eyes on nudes, cozy in cashmere, just stitched, wrap me up.

essie cashmere matte

Jännää, että pidän oikeastaan näistä jokaisesta sävystä. Ainoastaan cozy in cashmere (etualalla ylhäällä olevassa kuvassa) menee hieman mun kynsilakkamukavuusalueen ulkopuolelle.

GamARde

Tätä kosteusvoide-vinkkiä siellä joku jo kaipailikin! Mun kosteusvoidelempparini sai tästä vakavasti otettavan kilpailijan, sillä, noh, tää GamARden Hydratation Active Fluide Léger on todella hyvä! Ja luonnonkosmetiikkaa. Kyseessä on kevyt ja rasvaton mutta silti kosteuttava emulsio, joka sopii normaalille tai sekaiholle. On tosi valkoista, mutta ei jää valkoisena iholle!

GamARde

Erinomainen pintakuivalle iholle ja TODELLA erinomainen meikin alle! Kuivahtaa nopsaan ja mikään meikki ei tän päällä rullaudu. Ainoa pieni miinus omalla kohdalla on tän tuoksu, joka on…hmm, vähän jotenkin lakritsimainen!? Tätä merkkiä myyvät monet ”terveyskaupat” ja esim. ihana PÜR-kauppa. Siellä tällä 40 gramman tuubilla on hintaa 24 euroa. Vastaavaa voidetta en ole testannut, tämä on siis tosiaan emulsio.

Lumene ja IsaDora

Tähän vuodenaikaan kuuluu jo ehdottomasti tällaiset tummat luumun väriset huulipunat! Tämä Lumenen True Passion Lip Color sävyssä 2 Varjojen tanssi on ollut jo yli vuoden yks mun lemppareista, eli ei sinänsä ole uutuus, mutta kuuluu kuitenkin Lumenen syyskokoelman sävyihin tänäkin vuonna. Saan aina kehuja, kun mulla on tätä huulilla! Ihan mielettömän nätti.

Aika vastaavan sävyinen on tämä IsaDoran uutuus, Lip Desire sculpting lipstick sävyssä 68 Rum Raisin. Tähän kuuluu myös saman sävyinen ja -niminen rajauskynä ja hei kyllä tykkään, että on tällä tavalla molemmat ihan tasan samassa sävyssä.

Tässä swatchit näistä, vasemmalla Lumene ja oikealla IsaDora, puna sekä rajaus:

Lumene IsaDora

Löytyikö joukosta jotain teidän lemppareita tai kiinnostavia tuotteita?

Osa tuotteista saatu blogiin.

12 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  Toi huulipuna näyttää ihanalta! Ja kynsilakat kanssa!

  1. Kissis says: Vastaa

   Ne ON! <3

 2. Zzetah says: Vastaa

  Toi Rosy dawn on niiiin kaunis heti levityksen jälkeen, mutta se pysyy mulla ehkä 5 min.? 😮 Kun meikkauksen jälkeen seuraavan kerran kävelen peilin ohi, niin ei ole hehkusta tietoakaan. Murr.

  1. Kissis says: Vastaa

   Whaaat. 😮 Sekotatko kunnolla pulloa?

   1. Zzetah says: Vastaa

    Mulla on vaan tuo näytepussi, jota oon käyttänyt. En tiedä, uskallanko nyt ostaa sitten pulloa vai en. 😀 Tänään hehku kesti pidempään kun taputtelin sitä naamaan ihan huolella reilusti. En sitten tiedä, että vaatisiko se esim puuteroidun pohjan tai muuten työstetymmän pohjan, olen itse käyttänyt vain beauty serumin tai BB-voiteen päälle suoraan. Kauanko se sulla kestää poskipäillä?

    1. Kissis says: Vastaa

     Mä laitan tätä siis puuterin päälle, eli ihan viimeseks! Ja kyllä mulla se kestää, ihan niinku normaalisti, iltaan saakka.

 3. Mulla on voide tuosta Gamardesta ja se on aivan ihana tällaiselle korpummalle iholle. Gamardella on muitakin aivan huippuja tuotteita kuten misellivesi, puhdistusmaito ja korjaava kasvonaamio ovat sellaisia, jotka ovat itsellä ahkeraan käytössä. 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Hyvä tietää, pitää testailla lisää näitä! 🙂

 4. Nimetön says: Vastaa

  Tuo Isadoran puna muistuttaa uusien Viva la divan mattahuulimaaluen sävyä nimeltään cassis. Olen ihan inlööv siihen! Hintakin oli halpa 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Mulla ei taida olla mitään Viva la divaa ollu koskaan!? 😀

 5. Noi Lumenen tipat nyt hyppäs heti omiin lemppareihin! Toki meikäläiselle ja muille kalpeanaamoille se valkoinen on varmasti parhain, niinkuin vinkkasit. 😉
  Katoin muuten ihastellen tuota huulipunaa ja ajattelin, että pakko saada mun viininpunaisten kokoelmaan, kunnes tajusin, että mulla on se jo. haha

  Kirjoittelinkin hetki sitten omista lemppareistani, mutta jos vain yksi tuote pitäisi valita, jota suosittelee kaikista lemppareistaan, valitsisin varmaan l’Occitane Shea kasvojenpuhdistusöljyn. Ei kuivata, ei jätä öljyistä tuntumaa, mutta poistaa meikin täydellisesti ja jättää kosteutetun ja pehmeän tuntuisen nassun.

  Ja nyt kun näin jonkun kehuneen Viva la Divaa, niin suosittelen testaamaan. Niitä saa Kicksistä ja valikoimassa on paljon kosteuttavia ja todella runsaspigmenttisiä huulipunia aika edulliseen hintaan. Huulipunahylsy näyttää siltä, kuin olisi 5-vuotiaille suunniteltu, mutta laatu voittaa monen kalliimmankin, eikä tunnu yhtään rusinalta huulissa. 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   Arvasin, että toi valkoinen kuulto on varmasti ihan sun juttu! 😉 Tuo Lumenen huulipuna on aika monella ja mua aina huvittaa, kun sen tunnistaa heti! 😀

   Hei toi L’Occitanen putsari kuulostaa hyvältä, pitää tutustua! Just jotain tuollaista kaipailisin…

   Ja totta, Viva la Diva ei ehkä noin niinku ulkonäöllisesti houkuttele… 😛

Vastaa