SENSAI BOX

Sensai Box

Sensai Box

Kävin tuossa ennen vauvan syntymää blogiani läpi, blogimuuttojen jäljiltä kun oli tekstit ihan vinksin vonksin. Samalla tietenkin lueskelin vanhoja postauksia ja huomasin, miten älyttömästi olinkaan kirjoitellut LivBoxista! Ja tuli ihan ikävä niitä boksipostauksia! Hassua siis, että aika samantien BetteBoxista kysyttiin, haluaisinko heidän limited edition -boksinsa, Sensai boxin! Ja suuri Sensai-fani kun olen…

Sensai Box

Sensai Box tuli myyntiin nyt joulukuussa, ja tää onkin aika mielettömän hyvä lahjaidea kaverille (tai itselle…). Kyseessä on siis kertatilaus ja boksi toimitetaan vastaanottajalle joulukuun aikana. Ja mulla on teille tähän pieni alekoodikin, joka on postauksen lopussa!

Sensai Box

Boksin kokonaisarvo on huikeat 105 euroa ja se sisältää:

 • – Silky Purifying Cleansing Oil, 30 ml (Ovh 53,20 € / 150 ml)
 • – Silky Purifying Creamy Soap, 30 ml (Ovh 53,20 € / 125 ml)
 • – Cellular Performance Lotion II (Moist), 20 ml (Ovh 73,15 € / 125 ml)
 • – Cellular Performance Emulsion II (Moist), 20 ml (Ovh 107,50 € / 100 ml)
 • – Cellular Performance Extra Intense Cream, 6 ml (Ovh 329,55 € / 40 ml)

Creamy Soapista olen täällä blogissakin kirjoitellut (esim. viimeksi täällä) ja se on mulla päivittäisessä käytössä nytkin. Cleansing oilista (step 1) tykkään myös, vaikka olenkin nyt käyttänyt ihan vaan tuota step 2 -saippuaa. Lotion II ja Emulsion II ovat tuttuja mulle myös ja pidän molemmista. Extra Intensive Cream taas ei ole tuttu, joten sitä testaankin nyt mielelläni. Boksissa oli lisäksi näytteet Sensain Glowin Base -pohjustajasta ja Luminous Sheer Foundationista. Jee!

Hintaa boksilla on 39,90 euroa mutta alennuskoodilla KISSIS sen saa hintaan 35,90 euroa! Koodi on voimassa 24.12.2017 asti. Ja täältä pääsee tilaamaan!

Eikö oo aika ihana boksi? Onko nää tuotteet teille tuttuja? Muita Sensaihin tykästyneitä?

Sensai Box

4 Comment

 1. Anita says: Vastaa

  Aivan mahtava boksi! Sensain tuotteita en ole ennestään kokeillut, mutta nyt kyllä voisin. Koska on syntymäpäiväni voisin tilata yhden itselleni ja toisen lahjaksi ystävälle 😉 Hyvää joulun odusta perheellesi!

  1. Kissis says: Vastaa

   Jee, hyvää synttäriä! <3 Ja samoin! 🙂

 2. Oho oho, nyt! Harmi, ettei toi saippua sovi mulle yhtään, öljy ja hoitovedet olisi hotsittanut kovastikin. Hauska idea kyllä! Onko multa mennyt ohi, vai oliko tää nyt ensimmäinen yhdelle brändille omistettu boksi?

  1. Kissis says: Vastaa

   Montakohan tuubia oon jo tota saippuaa käyttäny… 😛 Foreon kanssa niin hyvä!

Vastaa