Selluliitinpoistofarkut

Ensimmäistä kertaa Suomessa kameralla kuvatessani mulle tultiin sanomaan, että täällä ei hei sais kuvata. Näin tapahtui Kampin JC-myymälässä, kun mulla oli viimeinkin aikaa ja intohimoa tutustua Wranglerin uuteen farkkumallistoon, joka lupaa paljon. Noh, koska kuvia oli jo ehtinyt muutama kameraani tallentua, päätin nyt kuitenkin varoituksista huolimatta tehdä tämän postauksen. Itse myymälää tai sen henkilökuntaa tai muutakaan supersalaista ei näissä kuvissa näy, ihan farkkuja vaan, joten tuskin tämä ketään vahingoittaa.

Olin lukenut Wranglerin Denim Spa Therapy For Legs -uutuusfarkkumallistosta innostuneena jo etukäteen. Farkkuja on kolme erilaista pesua: Smooth Legs (tummansininen, selluliittimalli, Corynn), Olive Extract (sininen Molly), Aloe Vera (vaaleansininen Molly). Pöksyjen sisäpuoli siis sisältää hoitavia öljyjä, jotka käytössä kosteuttavat ihoa. Vaikutuksen pitäisi kestää noin 5-6 pesukertaa, mutta käyttökerratkin vähentävät öljyjen määrää, tietenkin. Vaikka selluliittia multa tottakai reisistä ja peffasta löytyy, se ei ollut se syy, miksi näistä farkuista olin kiinnostunut (en mä nyt hei niin tyhmä ole). Ei, niiden huhuttiin oikeasti myös istuvan todella hyvin.

Joten kun valokuvaukseni estänyt myyjä hieman närkästyneenä kysyi, että haluanko kenties farkkuja sovittaakin, niin totta mooses. Testasin tumminta pesua, joka näytti parhaimmalta ja olen muutenkin enemmän tummien farkkujen ystävä. Farkut istuivat ja näyttivät päällä niin kivoilta, että ne myös ostin (tässä vaiheessa myyjä oli yllättäen jo selkeästi leppyneempi). Farkut ovat todella napakat stretchit, mutta silti ihan hillittömän mukavan tuntuiset jaloissa. Ja kyllä, kun ne jaloistaan pois kuorii, on jalkojen iho todella sileän tuntuinen. Aika unelmafarkut siis kylmään talveen, kun koko kropan iho on niin samperin kuiva.

Farkut maksavat ihan siedettävät 99 euroa, ja öljysuihke 15 euroa. Tätä siis suihkutellaan farkkuihin sitten, kun kosteutusvaikutus lopahtaa (ei ole mitenkään pakollista). Farkkujen lörpsähtämisefektistä en vielä tiedä, eli miten alkavat käyttäytyä ajan myötä, löystyvätkö vaiko eivät, saa nähdä. Pesen yleensäkin farkkuja ihan todella harvoin, joten öljy mulla kuluu lähinnä sitten vain käyttökertojen myötä.

Olen kyllä todella tykästynyt näihin, joten saatan ihan hyvin seuraavan palkkapäivän koittaessa kotiuttaa vielä vaaleammankin pesun…

Onko joku muu aiemmin kuullut ja kiinnostunut näistä? Tai omistatteko? Suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan, jos hyvin istuvat farkut on hakusessa.

P.S. Myös ASOS myy näitä. Tsekkaa täältä! (Näyttävät kyllä aika tylsiltä tuon mallin päällä, mutta se onkin niin -anteeksi- pyllytön rimpula.)

28 Comment

 1. Kiitos vinkistä! Täytyykin käydä katsomassa noita housuja, kuullostaa ainakin lupaavalta 😀

  1. Kannattaa ehdottomasti, nousivat heti mun lempparifarkuiksi. 🙂 Vaikka öljyn vaikutus lakkaisikin, niin näyttävät hyviltä. Yritän saada tänne jotain todistusaineistokuvaa lähiaikoina.

 2. Anonymous says: Vastaa

  Huoh mitä paskaa kyllä JC:ltä. Julkisisissa tiloissa, joihin kuuluvat myös myymälät, kauppakeskukset yms, saa valokuvata. Sanoivat henkilökunta mitä vaan.

  http://www.journalistiliitto.fi/journalisti/lehti/2010/06/artikkelit/minullakin_on_oikeus/missa_saa_ja_missa_ei_saa_kuvata/

  1. En tiedä säännöistä, mutta yllätyin kyllä, yleensä kun reaktio on päinvastainen. Kun tiedustelin tarkempaa syytä, oli vastaus, että JC:n säännöissä sanotaan niin.

  2. Anonymous says: Vastaa

   Haha, kuulostaa vähän tyyliltä ”no miksi ei saa?” ”NO SIKS.”
   Seuraavalla kerralla voit sanoa vähän ihan Suomen perustuslaista, että kylläpä saan kuvata : D

  3. En ois jaksanu alkaa kinaamaan. 🙂

 3. Mari says: Vastaa

  Voi ei sä ostit ne 😀

  1. KYL!

 4. Heeei mäkin kävin pari viikkoa sitten lähimmässä JC:ssä hiplaamassa näitä, mutta en ehtinyt sovittaa! Ma on palkkapäivä, sitten menen kyllä ihan sovittamaan saakka koska mainoksen uhrina ja sinisilmäisenä hölmönä olen himostellut näitä jo vaikka kuinka pitkään! (Ei uskalla mennä aikasemmin, oon muuten siellä Mastercard ojossa että laittakaa sinne luoton puolelle, samaan konkurssiin vaan kiitos)

  1. Joo ei kannata sovittaa näitä jos ei halua menettää rahojaan. 😀

 5. Nova says: Vastaa

  Voi mahdoton sentään, farkut jotka poistaa selluliittia, anna mun kaikki kestää =D Tuo kosteutus kuulostaa järkevämmältä, tosin talvisin siitä ei olis mulle hyötyä koska mun on pakko pitää sukkahousuja ja välkkäreitä, usein jopa molempia yhtä aikaa…

  1. No yhtä paljon uskottavuutta kuin yleensäkin selluliittivoiteilla. Selluliittiin ei auta muu kuin liika rasva kehosta pois -> laihduttaminen.

   Mutta tämä tyhmä mainoskikka ei kuitenkaan yhtään vähennä näiden farkkujen mukavuutta ja hyvännäköisyyttä!

 6. LauraL says: Vastaa

  Jos noi olis oikeesti hyvät jalkaan ja näyttäis hyvälle, voisin noi tummansiniset vaikka ostaakin, en kylläkään tohon höpöhöpöön usko.
  Olis kiva tietää muuttaako toi öljysuihke jotenkin ton kankaan tuntua tai lörpsähtääkö helpommin jne.
  Minkäs kokonen toi öljypullo on?
  Ei tosiaan tuolla Asoksen mallilla näytä kummosilta.

  Ihan persiistä tollanen kuvauskielto, ei nyt varmaan mitään kauheita salaisuuksia tai erikoisia tuotteita tuolla liikkeessä ole.

  1. Joo mä kans katoin et noi farkut ei istu tolle Asoksen mallille yhtään! Mut jos on ees vähän persettä ja muotoa jaloissa niin hyviltä näyttää. Pitää vaan ottaa tarpeeks tiukka koko. Tosin mulla norm. farkkukoko on 26 ja noissa otin kans sen 26 koska 25 ei menny kyl mitenkään jalkaan.

   Öljypullo on 50 ml, ja sitä pitäis ohjeen mukaan suihkutella uusiin farkkuihin 4-6 pesukerran jälkeen tai 15 käyttökerran jälkeen. Ja suihkeen vaikutus farkuissa kestää noin 5 käyttökertaa. Mutta mä en tosiaan pese farkkuja oikeestaan melkeen koskaan, enkä oikeen ymmärrä et miks pitäis pestä jos ne ei mee likasiks? En mä housuja helposti likaa 😀

   En oikeen usko, että tolla suihkeella on vaikutusta kankaan lörpsähtämiseen. Tai että noi farkut välttämättä tota suihketta ees tarttis. Eivät vaikuta farkuilta, jotka lörpsähtää, eli aika laadukkaan tuntuset kyllä ovat. Saatan toki olla väärässäkin. Oon näistä muutamia arvioita lehdistä lukenut ja positiivisia ovat olleet. 🙂

 7. Jennipenni says: Vastaa

  Haha hyvä idea, mutta en tietenkään usko moiseen 😀 Mulla on aina ollut sellua, oli painoa sitten 47 tai 57. Ihan yläasteelta asti. Monesti kun selluliitti mielletään vanhojen ja lihavien vaivaksi 😀

  1. Oon sitä mieltä et selluliitti on ainakin useimmilla tosi paljon kiinni ruokavaliosta. Sokerit ja valkoset viljat ja muut turhat hiilarit kun karsii pois niin auttaa paljon.

  2. Jennipenni says: Vastaa

   Oot varmaan oikeassa, noita pitäs muutenkin mun rajottaa! 🙂

  3. Mulla lähti vuosi sitten laihtuessa selluliitit, kun rasvastahan se on kii. Tosin enää ei tilanne ole niin onnellinen. 😀

 8. Senni says: Vastaa

  Ei hitsit, mä haluun kokeilla noita! 🙂 Laita ihmeessä kuvaa päällä!

  Mitens muuten lahkeenpituudet, riittääkö lahjetta myös metrisäärelle?

  http://my-very-own-inspiration.blogspot.fi

  -Senni

  1. Mun koko noissa tummissa on 26/32, enpäs tullut katsoneeksi oisko tätä pidempääkin. Toi pituus on kyllä tämmöselle 167 senttiselle ihan jees, vaikka mulla on farkuissa 32 ja 34, tykkään kyllä että lahkeissa on pituutta…Kannattaa kyllä käydä ihan sovittamassa.

 9. Anitra says: Vastaa

  Kuka pystyy talvella pitämään PELKKIÄ farkkuja? Hrrr! Mulla menis öljyt aika harakoille 😀

  1. No mitäs sitte? 😛

 10. Panda says: Vastaa

  ”ei saa kuvata!”
  ”no miks?”
  ”no ei vaan saa!”

  😀

  Kaupoissa kuin kaupoissa saa kuvata eli julkisilla paikoilla mihin kuka tahansa tallaaja voi mennä. Julkaisu on sitten eri juttu jos kuvassa näkyy esimerkiksi tunnistettavasti ihmisiä.

  Sellupöksyt!

  1. Joo no mä en oikeen näistä lakijutuista tiennyt enkä ois kyllä jaksanut asiasta kinatakaan…ehdin kuvia napsia tarpeeksi muutenkin. 😛 Ja näissähän ei ketään ihmisiä näy, saati liikettä nyt mitenkään muutenkaan. Ihan hienostihan nuo housut on tuolla järkättynä. 🙂 Ja palvelu ym. kyllä jc:ssa on aina pelannut tosi hienosti, ei mitään moitittavaa.

 11. Anonymous says: Vastaa

  Moikka!

  Tässä on tainnut sattua väärinkäsitys meidän puolelta, todella isot pahoittelut! Tottakai olet tervetullut kuvaamaan juttuja blogiisi myös meidän liikkeeseen. Kivat farkut löysit, toivottavasti olet ollut tyytyväinen!

  Terkuin JC Kampin jengi 🙂

  Aurinkisin kevätterkuin,

  Kampin JC:n jengi

  1. Kiitos viestistä! Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen farkkuihin kuin myös myyjienne asiantuntevaan palveluun, vakioasiakas jo monen monta vuotta. 🙂 Kiva tietää, että tarvittaessa voin ottaa myös kuvia. 🙂

 12. Anonymous says: Vastaa

  Hehe, tulipas terkut tuplana ja vielä kirjoitusvirheen kanssa..

  /JC Kamppi

  1. Kerran tuli ja virhettä en edes huomannut. 😛

Vastaa