Tammikuun Jolie Box

Nyyyyh, mun vika Jolie Box! Blogiyhteistyössä siis sain tämän 3 kk ajan. Ja joo, vähän kesti tän tammikuun boksin kanssa, koska Dubai ja tultiin sitten koko perhe kipeiksi. Amanda nuohosi varmaan lentsikasta jonkun taudin meille kaikille kotiin viemisiksi ja olipahan tosi persiistä.

Mutta nyt boksiin! Ihana kissavahtimme ja ystäväni Elisa kävi sen hakemassa lomamme aikana, muuten olisi loota jo ehtinyt palautua lähettäjälle.

Sisältö ei näytä yhtään hullummalta! Boksin teema on luonnonkosmetiikkaan vaihtaminen.

Neal’s Yard Remedies Calendula Cleanser on puhdistusvoide, joka sopii etenkin näin talvipakkasiin, koska lupaa tehokkaan puhdistuksen lisäksi rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tosin hieman mietityttää tän käyttöohje, eli voidetta hierotaan kuiville kasvoille, pyyhitään pois musliiniliinan avulla (en omista moista) tai sitten vanulapun avulla pyyhitään kasvot läpi. Hmm, luulen, että mun meikki tarvitsee järeämmän putsarin? Vai oonko vaan tottunut hirveeseen hinkkaamiseen?

Oilixia Amazonian Cacay Facial Oil oli mulle vähän plaa, kun en edelleenkään kasvoöljyistä niin piittaa. Pitäis kai kuitenkin joskus testata jotain uutta, että sopisko mun iholle? Enemmän epäilen.

Neal’s Yard Remedies Bee Lovely -käsivoide tulee kyllä käyttöön! Mä katsoin ensin, että onko tää Burt’s Bees, aika samanlainen look! ”Bee Lovely -tuotteista lahjoitetaan yli 10 000 puntaa vuodessa mehiläisten pelastamiseen.” Hyvä hyvä!

Mádaran hoitoaineen käytän toki, vaikka jossain seuraavalla matkalla. Nää mininäytteet tosin vähän aina masentaa, mutta just Dubaissa sain näitä jonkin verran käytettyä.

Sóley EyGLÓ Pure Organic Moisture oli boksin ilahduttavin tuote! Tää kasvovoide lupaa kiinteyttää, eliminoida epäpuhtauksia, hoitaa auringon jättämiä jälkiä ihossa sekä kirkastaa ihon väriä. Oon nyt kiinnostunut erityisesti kasvojen kosteusvoiteista, joten riemulla otan tämän käyttöön.

Tällainen oli tammikuun Jolie Box. Mitä mieltä? Oman, kuukausittaisen boksinsa voi tilata täältä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 Comment

 1. Olipa kiva sisältö tässä! 🙂 Nää Jolie Boxit on vähän hintavia, muuten varmasti tilaisin itsellekin. Ehkä ennemmin laitan sen rahan kuitenkin sellaisiin tuotteisiin, joita tiedän haluavani 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, ymmärrän tuonkin ja vähän sama ollut itselläkin näiden boksien kanssa viime vuosina. Mutta on näissä kuitenkin se yllätys-meininki, kuten joulukalentereissakin. 🙂

  2. Kissis says: Vastaa

   Plus löytää usein uusia lemppareita, joita ei muuten ehkä löytäisi.

 2. Elisa says: Vastaa

  Oon niin kauan miettinyt, tilaisko itsellekin tän. Tuntuu aina tulevan jotain uutta ja kiinnostavaa!

Vastaa