Joulu on taas

Näihin aikoihin kauppareissuilla alkaa jo intoilemaan lähestyvästä joulusta. NYT on nimittäin jo ihan sopiva aika tehdä joulutorttuja, juoda kuumaa glögiä rusinoiden ja manteleiden kera ja syödä luumurahkaa niin paljon että napa raikaa. JOULU ON IHANA. Aion muuten saada tänä jouluna paljon kivoja lahjoja, olen ollut niin kiltti koko vuoden!

(Ja sitten pian joulun jälkeen pitääkin aina kaupassa tehdä vaikea päätös: ostaako laskiaispullan vai runebergintortun? Ehkä molemmat. Mutta onneksi siihen on vielä hetki aikaa.)

4 Comment

 1. LauraL says: Vastaa

  Koskakohan tänne tulee noi luumurahkavaahdot myyntiin, oon jo monesti tiiraillut, muttei ole näkynyt. Torttuja täytyy varmaan viikonloppuna tehdä..vihdoin ja viimein. Glögi on jo odottamassa.

  Luomiväri muuten oli kolahtanut postiluukusta jo alkuviikosta (kiitos!), täytyy tässä joskus testata, niin kerron sitten miten pelitti.

 2. No pöh, täällä ne on ollu jo kauan 🙁

  Kiva että luomiväri tuli perille, ei saa sitten tappaa kun(/jos) se ei ole hyvä! 😀

 3. Tänään Lidlissä käydessä suunnittelin, että huomenna kun käydään siellä uudelleen, niin ostan itselleni 300g joulukalenterin !! 😀
  Mulla ei oo kunnon joulukalenteria ollut varmaan 10 vuoteen :D. Nyt mä tahdon sen 😀

 4. Anzu-Anssu haha, GO FOR IT! 😀 Mä toivoin Kinder-joulukalenteria, mut toivon, etten oikeasti sitä saa! 😀 Mulla on aina niitä Veikkauksen arpakalentereita, ne on hauskoja, vaikka voitankin aina max 5 euroa 🙁

Vastaa