Superihanat minilakat

Otin tänne Indonesiaan mukaan vain kaksi kynsilakkaa, vaikka heh, nämäkin olivat teidän mielestä ihan liikaa. Reissussakin kuitenkin lakkaan kynsiä ainakin kerran-pari, riippuen siitä, missä sitä oikeen milloinkin tulee möyrittyä ja miten hyvin tai huonosti lakat kestävät.

Olen aivan rakastunut näihin Sensinityn minikynsilakkoihin. Ihanainen Salla mulle osti näistä ensimmäisen, kun muistaakseni hälle olin näistä vinkannut, että kovasti tahtoisin kokeilla. Vai olikohan se vaan just tää sävy, mistä kerroin tykkääväni, en enää muista. Nää mukaan ottamani sävyt on niin pirtsakoita, sopivat tähän ilmastoon hyvin.

Sormien kynsissä mulla on tällä hetkellä sävy 46, joka on täydellinen. Kuvassa, hurjassa auringonpaisteessa se näyttää kyllä ihan oranssilta, vaikka siellä Suomen pimeydessä ja loskassa se on kyllä enempi tosi kivan kirkas punainen. Aivan ehdottomasti mun lempparisävy kynsilakkaan.

Varpaissa on sävyistä toinen, nro 47, joka on ihan vähän violettiin vivahtava, mutta kuitenkin pinkki. Koostumus näissä lakoissa on tosi kiva, yksi kerros peittää ja kuivahtaakin mukavan nopsaan. Laitan itse kuitenkin päälle pikakuivattajan (HK Girl on paras), oli kyseessä mikä lakka vaan. Nää lakat ei sisällä formaldehydiä.

Niin, ja näähän siis tosiaan myös tuoksuvat! Lakka itsessään ei hirveästi tuoksahda muulta kuin peruskynsilakalta, mutta kynnelle kuivahtaessa se tuoksuu. Mulla nää molemmat on ruusun tuoksuisia. Tuoksuja on näissä lakoissa muitakin, ja sävyjä, niitä on sairaasti! Näitä myydään apteekeissa ja hinta on semmoisen 3-4 euroa/pullo. Eli edullisia ovat, joskin kooltaan pieniä (7 ml). Kyllä yhdestä putelista kuitenkin lakkaa tosi monta kertaa.

Näitä lakkoja löysin netin syövereistä ainakin täältä.

Oliko nää lakka-söpöliinit teille jo ennestään tuttuja?

16 Comment

 1. Mulla on yks, yllättäen violetti, sisko toi jostain tuliaiseks 🙂 Ja nätti banneri 🙂

  1. Heh, täysin violetti on mulle kynsissä edelleenkin no-no! 😀

   Banneri on ihana. <3

 2. Hanne says: Vastaa

  Minullakin on muutama, hempeä laventeli on lempparini.
  Näitä muuten saa Prismastakin 🙂

  1. Aijaa, kiva!

 3. Ihanan värisiä 🙂

  1. Joo, nää punaisen eri sävyt on kyllä tällä merkillä kaikki tosi kivoja. 🙂

 4. Mulla on sininen Sensinity ja on hyvä kyllä. Täällä Oulussa noita myydään Paljekirppiksellä. Sielä on oikein telineellinen näitä!

  1. Se vaaleansininen on ihana, kuolaan sitä aina apteekkikäynneilläni. 😀

 5. Salla says: Vastaa

  Sun jollain tutulla oli Instassa kuva jostain näistä, ja näytit miten ihana se oli. Noh, niitä sävyjä oli miljoona, mutta otin sellaisen, josta arvelin, et tykkäät 🙂

  Mä tykkään, että saa olla pieni pullo kynsilakassa, ei niitä pieniäkään meinaa loppuun saada 😀

  1. No niin, joo, entisellä työkaverilla! 🙂

   Mä voisin kyllä näitä sävyjä ottaa isommankin pullon!

 6. Nina says: Vastaa

  Pasilan aseman apteekissa näin näitä telineellisen verran tänään. Hinta tais olla jotain kolmen ja puolen euron kieppeillä. Katselin vaan kaukaa 🙂 En uskaltanut lähemmäs mennä, sillä en tod. tarvitse yhtään uutta lakkaa seuraavaan kymmeneen vuoteen 🙂

  1. No mut eihän näin pieniä lasketa! ;D

 7. nea says: Vastaa

  Ihania! Pienet pullot on mun mielestä kynsilakoissa käytännöllisiä, noi värit on tosi herkullisia ja vielä tuoksu, tahdon! Ja noin edullisia 🙂

  1. Joo, vaikka tuoksuu ruusulta, niin tää on kyllä kiva tuoksu. 🙂

 8. eekku says: Vastaa

  Itsellä ei kokemusta noista,mut taisin nähdä kesällä noita myös kärkkäisellä myynnissä

  1. Joo, Kärkkäinen tuli Googlella vastaan kans. 😀

Vastaa