Pois pakkelipelko

joe blasco

Joe Blasco! Mulle erittäin tuttu merkki tietenkin, mutta vähään on jääneet käyttökokemukset. Olen pitänyt tätä enemmän sellaisena ”teatterimaskimerkkinä”, etenkin, mitä tulee meikkipohjiin. Olen ymmärtänyt, että Joe Blascon meikkivoiteet ovat todella paksua kamaa. Muistan, kuinka huonoihoisena teininä katselin kaihoisasti Joe Blasco -tiskiin päin, mutta eipä ollut silloin varaa, peitettävää olisi kyllä ollut. Ja on siis vieläkin, mutta en kaipaa liian meikatun näköistä ihoa, pelkään pakkelinaamaa!

Mutta kun nyt sain tilaisuuden kokeilla Joe Blascon Ultrabase -meikkivoidetta, toki siihen tartuin, vaikkakin hieman epäileväisin mielin. Mutta olin lukenut muiden blogien kommenteista, että kiinnostusta Joe Blascoa kohtaan on, joten ajattelin siksikin, että pakkohan tämä on nyt testata! Ja jos mä jotain rakastan, niin meikkivoiteiden testailua!

Joe Blasco

Hämmennyin hieman tästä purkista, niin pieni ja kevyt! Luulin ensin, että tämä onkin vaan peitevoide, mutta ei, kyllä tää ihan meikkivoide on. Ja on tässä kuitenkin 9,5 g tavaraa. Muistin toki myös, että Joe Blascon meikkivoiteet ovat kuulemma todella riittoisia ja pieni määrä riittää per käyttökerta. Ohjeen mukaan tästä riittää n. 300 käyttökertaan! Beautyblenderin olen kokenut parhaimmaksi tällaisten pohjien levittämiseen, joten siihen tartuin nytkin.

Joe Blascon meikkivoide tosiaan lupaa erittäin peittävää ja pysyvää pintaa. Korkean väripigmenttipitoisuutensa takia sen pitäisi kestää urheilut, saunomiset, vesipärskeet ja tuulen tuiverrukset. Minä toivoin lähinnä, että se peittäisi kasvojen arvet, mutta ei tukkisi ihoa eikä tekisi meikistä liian paksun näköistä.

Joe Blasco

Saamassani meikkivoiteessa sävy on Olive Beige 2, joka oli ilokseni mulle ihan täysin sopiva. Yllä olevassa kuvassa mulla on yksi kevyt kerros tätä Ultrabase -meikkivoidetta, ei mitään muuta ihomeikkiä. Ja kylläpä yllätyin positiivisesti: en ole hetkeen kokeillut meikkivoidetta, joka näin nopeasti ja kevyesti peittää kasvojen isoimmat ja punaisimmat arvet. En yleensä käytä peitevoidetta, joten todellakin arvostan, jos meikkivoide peittää arpia riittävästi! Ihon kunto oli tuon kuvan ottamishetkellä itse asiassa melko näppyläinen ja rasvainen, mutta omiin silmiin ei näytä tässä lainkaan pahalta! Se BB on tän meikkivoiteen levittämiseen tosiaan ihan täydellinen: kevyt hipaisu meikkivoiteeseen riittää puolikkaisiin kasvoihin. Puuteri kyllä vasta kunnolla ”kiinnittää” tän, enkä yleensä ole tyytyväinen meikkipohjaan ennen kevyttä puuterikerrosta, mutta haluan laittaa kuitenkin aina kuvan ennen puuteria ja muuta meikkiä.

Sanoisin, että tää on mukavan peittävä ja nopea perusmeikkivoide, ja ihan normaalilla levityksellä tällä saa hyvin kestävän mutta luonnollisen näköisen meikkipohjan, joka ei kuitenkaan tuki ihoa eikä ole todellakaan mikään pakkeli! Missään ääriolosuhteissa en ole tätä päässyt nyt testaamaan (valitettavasti ja onneksi), mutta ihan ns. peruskäytössä ”aikaisin aamulla töihin ja harrastusten kautta kotiin” tää kyllä kestää oikein kivasti. T-alue mulla on todella nopeasti rasvoittuva, joten sitä kyllä joutuu korjailemaan iltapäivästä, jos täysin mattapintaa haluaa kasvoillaan ylläpitää. Tää on silti mun parhaiten t-liejua ehkäisevä meikkivoide tällä hetkellä.

Voisin suositella tätä oikeastaan ihan kaikille, myös hyväihoisille. Sävyvalikoima on laaja ja hintaa tällä on esim. Sokoksen verkkokaupassa 58,30 euroa. Tämä kyllä muutti mun ennakkoluulot Joe Blascon meikkivoiteita kohtaan! Onko teillä kokemusta? Tai samoja ennakkoluuloja? Millaisen meikkipohjan te haluaisitte?

P.S. Lupasin teille kivaa arvostaa täksi viikoksi, mutta saankin sen tänne vasta ensi viikolla, pahoitteluni! 🙁 Hyvää kuitenkin kannattaa odottaa, eiks juu!

17 Comment

 1. Linda says: Vastaa

  Sun iho näyttää tosi, tosi hyvältä! 🙂 Mulla on ollut tämä joskus muutama vuosi sitten, mutta harmillisesti vähän väärässä sävyssä, joten ei ihan päässyt oikeuksiinsa. Tuntumasta kyllä tykkäsin, kunhan vaan levitti tarpeeksi ohueksi. Silloin ei vielä ollut bb:a, joten se oli haasteellisempaa ainakin mulle. 😉

  1. Mä pelkäsin, että tätä olis jotenkin ”raskasta” levittää, että olis jotenkin tosi paksua, mut ei ollut kyllä lainkaan tällasta ongelmaa! Mitään sivellintä en oo käyttänyt pitkään aikaan nestemäiseen pohjaan (tai no täähän on tosiaan voidemainen), kostea BB on niin nopee ja helppo!

 2. Mä en oo koskaan kokeillut Blascoa myöskään, mutta muutamia muita samantyyppisiä vahamaisia kyllä. En tiedä onko niissä paljon eroja, tää on mulle aika vierasta meikkivoidemaastoa. Mä olen totaalisen koukussa meikkipuutereihin, joiden epäilen olevan vielä nopeampi vaihtoehto kuin voidemaisen pohjan – mutta mitäpä sitä toisaalta huutelemaan kun ei tarkaksi osaa sanoa. Kiva oli kuitenkin kuulla kokemuksia tästä. 🙂

  1. Mut sulla onkin niin kadehdittavan hyvä iho!! <3 Meikkipuuteri olis kyllä ihanan helppo, mutta mun on vaikeeta saada sellasella haluttua lopputulosta. 🙁

 3. Kuorotipu says: Vastaa

  Mä käytin Blascoa pari purkkia teininä ja tykkäsin kovasti. Sitten löysin Revlonin Colorstayn ja hurahdin täysin, Blascot ja kaikki muutkin jäi pitkäksi aikaa. Nykyään kun on vähän ongelmia ton kasvomeikin pysyvyyden kanssa, niin tekis mieli kokeilla. Tosin eka vois testaa uudelleen Colorstayta!

  1. Teininä mäkin tän perään tosiaan huokailin! 😀

 4. Onpas kiva lopputulos! Kuivaihoisena oon tykännyt sekoittaa tota Blascoa seerumin kanssa, tulee ihana lopputulos ja tosi kauniisti kuultava. Mut tarvii kokeilla blenderillä kanssa ihan ehdottomasti 🙂

  1. Aijaa, hyvä vinkki!

 5. RH says: Vastaa

  Luottotuotteeni jo vuosia. Paljon parjattu syystä, että ihmiset käyttävät tätä liikaa. Sitä laitetaan TODELLA vähän. Tulos on loistava. Pysyy kuin unelma.

  1. Joo, oikeessa oot!

 6. Näyttää tosi nätiltä, myönnän olevani jopa yllättynyt tosta peittävästä, mutta kuulaasta lopputuloksesta. Mulla on tää sama sävy testissä, mutta taitaa olla mulle liian tumma, (vaikka epäilin sävyä jo ottaessa), jos oli sulle sopiva. 🙁 Joten menee omat testailut ensi kesään…

  1. Jep, yllättynyt olin minäkin. Joo, tää sävy on mulle nyt ihan täysin sopiva, mut kesällä (tai toivottavasti ennen sitä jossain reissussa ruskettuessa!!) jää hieman liian vaaleaksi…

 7. sari says: Vastaa

  Olen käyttänyt Blascon meikkivoidetta varmaan 20 vuotta ilman katkoja. Tänä vuonna, kun hurahdin näihin kosmetiikkablogeihin, halusin kyseenalaistaa tämän tottumuksen. Sekin vaikutti, että Blascon tuotteista löytyi aika vähän kirjoituksia ja ajattelin olla tuotemerkille viimein uskoton. Nyt on tullut kaikenlaista kokeiltua, Blasco on edelleen vahva, mutta Armanin silkkisestä meikkivoiteesta taisi tulla sen manttelinperijä.

  1. Oho! No mutta en mä yhtään ihmettele, koska hyvää kamaa tää on.

   Hauskaa muuten kuulla, että olet hurahtanut kosmetiikkablogeihin. 🙂 Niitä tulee itsekin luettua nykyään enemmän kuin lifestyleblogeja.

 8. Salka says: Vastaa

  Näyttää tosi hyvältä! Ei todellakaan pakkelilta, myönnän omien mielikuvieni juontavan sinne ysärille. Varmaan moni on käyttänyt tätä väärin, voin kuvitella BB:n todellakin toimivan tällaisen vahamaisen meikkivoiteen kanssa kuin unelman!

  1. Jep, BB on ihan elementissään tämmösten voidemaisten meikkivoiteiden kanssa!

 9. Käytin nuoruudessani (teininä/n. 20v) tätä vaikka ihoni hyväkuntoinen olikin. Tutulta kosmetologilta sain joskus purkin, joka kesti kyllä KAUAN. Ainut vaan, että olen -todella- kalpea ja vaaleinkin sävy näistä on minulle jonkin verran liian tumma. Mieleni tekisi kokeilla vielä… josko…

Vastaa