Neljä tosi kivaa meikkivoidetta

Jos mun pitäis valita vain yksi kosmetiikka, josta kirjoittaisin täällä blogissani, niin se olis ehdottomasti meikkivoiteet! Kaikista eniten tykkään ostaa ja testata uusia meikkivoiteita. En tiedä olisko tilanne sama, jos olis tosi hyvä iho joka ei paljon peittoa kaipaa, mutta sellaistahan multa ei (ikinä) tule löytymään. Ja uusia meikkivoiteita on vaan jotenkin IHANAA kokeilla.

Olen viime aikoina löytänyt neljä tosi kivaa meikkivoidetta, jotka ajattelin nyt teille esitellä! Mulla on aina monta eri meikkivoidepurkkia avattuna ja käytössä samaan aikaan ja aina aamulla fiiliksen mukaan tartun niistä johonkin. Nyt kun Dubain jäljiltä iho on ollut vähän ruskettuneempi, niin olen joutunut käyttämään yhtä vähän tummempaa meikkivoidetta, mutta jahka tästä taas pikkuhiljaa kalpenen, nämä neljä tulevat jälleen käyttöön:

Tällainen, aika erilainen nelikko! Aloitetaan näistä ehkä kiinnostavimmalla:

Nui Cosmetics oli mulle ihan uusi merkki, kun sain Biodellyltä testiin tän Natural Liquid Foundationin. Kiinnostuin tästä alunperin Karkkipäivä -blogin postauksen perusteella (Sannin postaus löytyy täältä). Vaikutti ihan superhyvältä! Mua vähän epäilyttää nestemäiset luomu-meikkivoiteet (tämä 100 % luonnonmukainen ja vegaani), mutta tää todellakin yllätti positiivisesti. Peittää todella hyvin ja tekee ihosta ihanan tasaisen näköisen. Aiemmin kokeilemani nestemäiset luomu-meikkivoiteet eivät ole peittäneet riittävästi ja ovat levittyneet jotenkin tosi kökösti, mutta tässä ei todellakaan ole samoja ongelmia! Sävyjä on yhteensä 7, omani on Intense Taiao, jonka valitsin myös Sannin postauksen perusteella, heh. Tämä tuoksuu hieman vaniljaiselta, ei huono tuoksu lainkaan. Kestää nättinä koko päivän, myös mun rasvoittuvalla iholla. Todella mainio meikkivoide.

Clarinsilla on aina ollut hyviä meikkivoiteita, joten kinusin maahantuojalta tän uutuuden blogiini (ja oikeasti, en kovin usein pyydä blogiini kosmetiikkaa!) Tämä Skin Illusion ei tee poikkeusta, on nimittäin älyhyvä. Tämä on seerumimeikkivoide, ja koostumus on kosteuttava. Todella hyvä siis etenkin näin talviaikaan. En ole kyllä näiden pipettipullojen suurin fani, onnistun sotkemaan näillä usein kylppärissä aika ikävästi ja meikkivoidetta menee hukkaan. Tykkään nykyään levittää meikkivoiteen siveltimellä, joten jotenkin näistä pipeteistä annostelu on hankalaa. Vai oon ainoa? Tää Skin Illusion on myös mukavan peittävä meikkivoide, helppo kerrostaa. Tuoksuu samalta kuin Clarinsin meikkivoiteet, sellainen jännä tuoksu (mikä se on?). Mun sävy on Honey (110).

Tän Too Facedin Dew You -meikkivoiteen klikkasin ostoskoriin vähän bonarina, kun tein sen joulutilauksen. Ainahan netistä tilattaessa nää sävyasiat mietityttää, mutta onneksi tää light beige osui ihan nappiin. Tää tuoksuu vesimelonin ja kurkun yhdistelmältä! En oikein tiedä, onko tuoksu kiva vai ei, mutta ei se nyt häiritsekään. Tää on iholla kuitenkin ihanan raikas! Ja peittää hyvin. Ja nätti puteli. Tykkään.

Viimeisimpänä näistä mun lemppari, Diorin Nude Air. Ai saakeli tää meikkivoide on RAKKAUTTA. Sain Marilta tällaisen puolikkaan pullon, kun ei mukamas tykännyt. Mulle tää on paras meikkivoide ikinä. Tää on jotenkin tosi ”vesimäinen” meikkivoide, vaikuttaa todella kevyeltä mutta ah kun tän levittää iholle! Suorastaan sulaa! Peittää virheet, tekee tasaisen pinnan. Tuntuu ihanalta. En muista millään meikkivoiteella saaneeni niin virheetöntä ja ihanaa ihoa kuin tällä. Eli joo, käytin sen Marilta saamani pullon jämät ja tilasin itselleni heti uuden pullon. Tämäkin on siis ”seerumimeikkivoide”. Oma sävyni on light beige (020). Tässäkin pipetti (murr), mutta ei mahda mitään. RAKASTAN TÄTÄ.

Oliko näistä joku myös sun lemppari? Mikä on sun lempparimeikkivoide?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. En hyödy niiden klikkailusta, mutta ostoksista saan jonkun eurohilun. Ne käytän varmaan Amandan vaippoihin (Libero) tai soseisiin (Piltti ”kasviksia ja porsaanlihaa 5 kk”).

4 Comment

 1. Kirsi says: Vastaa

  Mun ehdoton suosikki on Guerlainin Lingerie de Peau Aqua nude. Olen etsinyt sitä parasta meikkivoidetta ikuisuuden ja tässä tärppäsi, tekee ihon ihan älyttömän kauniiksi ja levittyy sormilla ohuesti ja helposti. Koostumus tässäkin tosi ohut. Ei mikään super peittävä, mutta kerrostuu kauniisti.
  Mun pitää hakea testeri tuosta sun Diorista, kuulostaa tosi hyvältä.

  1. Kissis says: Vastaa

   Kuulostaa hyvältä! Oonkohan mä testannu tätä kans…? Jotain versioo ainakin!

 2. Juuli says: Vastaa

  Minä innostuin Lancomen uudesta Teint idole ultra wear Nudesta! Mahtava!!! Kevyempi kuin orginaali mutta peittää silti hyvin ja EI KIILLÄ! Se on tärkein tekijä meikkivoiteessa, että pitää kiillon kurissa koko päivän. No okei, pitää hieman puuteroida mahdollisesti loppu päivästä vähän (koska haluan pitää kasvot lähes täysin mattana) mutta en usko, että mikään primer tai meikkivoide pitäisi minun kiillon täysin kurissa koko sen 10h kun meikki on kasvoilla. 😀
  Nudesta en löytänyt tilatessa mitään tietoa, koska sitä ei oltu julkaistu vielä jenkeissäkään, muuta kuin mitkä on ne muutamat ominaisuudet, joten toivoin vaan parasta. Nyt saattaisi löytyä jo jotain netin syövereistä. Meinasin jo tehdä oman info-videon ominaisuuksista mutta se nyt jäi…. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Kuulostaa hyvältä! Oon jotain Lancomen meikkivoiteita joskus käyttänytkin…

Vastaa