Ihania uutuuksia

En ole viime aikoina missään pr-tapahtumissa käynyt ja nyt kun Amanda ei vaunuissakaan välttämättä nuku saati viihdy, olen ollut erittäin ilahtunut, jos olen saanut kotiin toimitettuna kosmetiikkauutuuksia, jotta olen edes vähän pysynyt kärryillä näistä. Tässä muutamia superkivoja juttuja:

Essence on IHANA. Näistä Essencen kevään meikkiuutuuksista poimin muutamia erityisen kiinnostavia, ylläripylläri highlighter on näiden joukossa. Korostustuotteet ovat mun lempparimeikkejä, ne on usein niin nättejä ja niitä osaan jopa käyttää! Ja mites tää ”Glow like a mermaid”? Niin söpö! Otin tän käyttöön heti ja on ihollakin aivan ihana.

Viime aikoina en oo paljon primereilla pelaillut, hyvä jos on jotain meikkiä ehtinyt naamaansa sutia ennen vaunulenkkeilyä tai kaupassa käyntiä. Ja salilla en oo käynyt kohta vuoteen! Joten saliolosuhteissa en tätä ”You better work!” -primeria ole päässyt testaamaan, mutta tuon vauvan kanssa säätäessä hiki ja punoitus on naamassa aika usein, haha. Väriltään tämä on vihreää ja tarkoitus siis neutraloida punaista nassua. Ei kuitenkaan jätä ihoa vihreäksi, vaan sulautuu kivasti ja antaa tosi hyvän pohjan meikille. Tykkään!

Tämä!!! KÄSIVOIDEVAAHTO! Ihanan tuoksuinen!!! Kuivahtaa tosi nopsaan ja kosteuttaa jopa mun korppukäsiä. Aika valitettavan usein tulee otettua ulkona lapaset pois käsistä vaunulenkeillä kun pitää puhelinta räpeltää…ei hyvä.

It’S SKINin puhdistusvaahdot ovat hirvittävän hyväntuoksuisia ja toimivia. Sain testiini banaanin ja viinirypäleet, tuoksultaan bansku on kyllä näistä paras! Molemmat ovat kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Sarjaan kuuluu muitakin: appelsiini, granaattiomena, kananmuna. Näiden puhdistusvaahtojen makuun päästyäni kaikki muut koostumukset ovat aika mälsiä, tällaisella koostumuksella on vaan tosi pehmeä ja mukava puhdistaa kasvot. Näistä tulee mieleen Sensain creamy soap, ja pesun jälkeen iho tuntuu myös aika samalta, todella puhtaalta! Nämä ovat siis ihan päivittäiseen ihonhoitoon tarkoitettuja, aamuin illoin voi käyttää. Ja toimivat myös Foreon kanssa!

Tää oli eka kerta, kun sain blogiini testiin The Body Shoppia, vaikka TBS:n tuotteita oon käyttänyt jostain 14-vuotiaasta asti ja ovat ihan lemppareita. Nämä vartalojugurtit siis ilahduttivat mua suuresti ja olen nyt hölvännyt näitä vartalooni ihan huolella. Ihania, kosteuttavia ja tuoksuvat ylihyviltä. Ja kuivuvat todella nopeasti! Muitakin tuoksuja löytyy kuin saamani mango ja banaani, täältä löytyy!

Oliko nämä kiinnostavia? Essencen kevät-uutuudet myynnissä NYT mm. Tokmanneilla, ja kyllä kannattaa olla nopea, nää myydään aina tosi nopsaan! It’S SKINiä myy mm. Eleven.fi, tästä klikkaamalla löytyy valikoima, nuo pesuvaahdot maksavat siellä 6,80 euroa. Todellakin suosittelen kokeilemaan. Ja The Body Shoppia myydään vaikka ja missä, myös netissä.

Postaus sisältää mainoslinkin.

17 Comment

 1. Mira says: Vastaa

  Mielenkiintoinen uutuus tuo Essencen käsivoidevaahto, en oo koskaan edes kuullut vaahdon muodossa olevasta voiteesta 😀 Ihan pakko testata ihan vaan jo tuotteen erikoisuuden vuoksi, varsinkin kun essencen tuotteet eivät kukkaroa paljoa verota 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   En mäkään, tosi kiva tämä! Ja joo, edullisuus on iso plussa!

 2. Kiva, ettälöysin blogisi! Menen lukemaan kissajuttuja seuraavaksi.

  Mutta siis nuo Body Shopin vartalojugurtit! Niitä haluaisin testata. Vartalovoit jo aikoinaan olivat sellaisia, että hyvä kun ei lusikalla vetänyt naamaansa niitä… Kiva, että sait ne esittelyyn blogiisi!

  Ja mitä, käsivoidevaahto? Ois just mun juttu, tekee mieli kokeilla!

  1. Kissis says: Vastaa

   Kääk, kissajuttuja ei ookaan hetkeen ollu! 🙁 Pitäiskin tehdä! Mutta tervetuloa toki <3

 3. Tiina says: Vastaa

  Siis apua, mistä tuota Body Shopin banaanivartalojogurttia saa, sitä ei ollut tuolla verkkokaupassa.. Onkohan se joku erikoisversio! Kuulostaa vaan niin ihanalta!

  1. Kissis says: Vastaa

   No eipä ollutkaan, höh! Kannattaa myymälässä pistäytyä! Toi kookos kiehtois mua!

 4. Sonja says: Vastaa

  Ihania uutuuksia! Body shop on aina yhtä ihana ja pitäis itekin hommata noita uutuuksia. Mulla on tällä hetkellä käytössä toi It’s Skin banaaniputsari ja tykkään tosi paljon! 🙂 Ostin myös sen appelsiinin mut sitä en oo viel käyttäny. On kyl tosi edullisia ja se koostumus noissa vaahdoissa on vaan niin kiva! Essencen korostuspuuteri on kyllä kaunis <3

 5. TBS:n vartalojogurtit on ihania, mutta tossa banaanissa on ehdottomasti hauskin purkki, olisivat rohkeasti tehneet muistakin samantyylisiä, nyt on vähän kuka ei kuulu joukkoon. 😀

  1. Anonyymi says: Vastaa

   Banaani on erikois erä joka tulee myyntiin muutaman viikonpäästä. Mutta super makea kyllä on purkki!

 6. Kata says: Vastaa

  Kasivoidevaahto ja vartalojugurtti, naita on pakko paasta kokeilemaan! 🙂

 7. Hanna says: Vastaa

  Essencen meikit on kyllä hyviä! Oletko muuten kokeillut mitään tuotteita Catricelta? On myöskin ”halpismerkki” jota saa esim. Cittareista ja itse olen ollut tosi positiivisesti yllättynyt miten laadukkaita kynsilakkoja ja meikkejä merkiltä löytyy. Lukisin mielelläni arvosteluja niistä, hinta ei tosiaan päätä huimaa kun on markettikamaa 🙂

 8. Oii nuo vartalojugurtit näyttää kyllä niin herkullisilta! 😀 <3 Ja tuosta essencen primerista tuli munkin uusi suosikki, se on kyllä ihan loistava tuote 🙂

 9. TBS says: Vastaa

  Toi TBS vartalojugurtin Banaani versio tulee myyntiin parin viikon päästä, siksi ei ole verkkokaupassa vielä saatavilla.
  T. TBS työntekijä 🙂

 10. Ai hitsi tuo Essence korostuspuuteri ja käsivoidevaahto alkoi kiinnostaa! Ja noh, kaikki muutkin :D.
  Oon nuita TBS-jugurtteja kuolannu uutiskirjeissä, mutta kun mulla on kroppavoiteita ihan jäätävä määrä tällä hetkellä varastossa, niin en vaan voi tähän väliin ostaa uusia, pakko käyttää vanhat ensin pois :/…

 11. africlegacy says: Vastaa

  Ihana Lea, kiitos. 3

 12. Marjo K says: Vastaa

  Öö, mulla on mennyt ihan ohi toi puhdistusvaahto jutska. Mitä ihanuuksua sieltä linkin takaa löytyikään. ? kiitos vinkeistä!

  (Ihana kategoria)

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä oon ihan koukussa näihin, toi banaani etenki <3

Vastaa