Hyvät halpikset

Vaikka täällä blogissani pyöriikin jonkin verran arvokkaampaa kosmetiikkaa, käytän myös paljon edullisempiakin purtiloita. Ja itse asiassa tällä hetkellä ihan jatkuvassa käytössä on enemmän edullisempaa kuin sitä arvokkaampaa kosmetiikkaa ja nää on sen verran hyviä, että haluan vinkata teillekin. Yhtäkään näistä en ole blogiini saanut, eli kyse ei ole minkäänmoisesta yhteistyöpostauksesta.

Meikkauksen puolelta löytyy todellisia Löytöjä. Kun rikoin aiemman, onneksi jo aika lopussa olleen kulmavärini, enkä halunnut laittaa montaa rahaa uuteen kulmaväriin, marssin lähimpään Arabian ostoskeskukseen ja kävin tsekkaamassa H&M:n kulmavärivalikoiman läpi. En löytänyt ihan sävyäni, joten tsekkasin vielä vieressä olevan Seppälän. Bingo! The Perfect Eyebrow Kit toki epäilytti, mutta päätin, että kyllä näistä sävyistä varmaan jokin toimii mulla niin kauan, kunnes on varaa ostaa parempi. Mutta täähän on paras kulmaväri KOSKAAN. Koostumus on mukavan pehmeä, helppo levittää, tarttuu ja pysyy hyvin, täydellinen. Kuten kuvastakin huomaatte, tuo keskitumma on mulle paras sävy. Näissä monen sävyn paleteissa on usein se ongelma, että muita sävyjä ei tule sitten käytettyä lainkaan. Ja tuota vahaakin olen käyttänyt todella vähän. Mutta, tämä taisi maksaa 7 euroa, jos sitäkään, joten todella tyytyväinen olen. Tilasin just Anastasian kulmavärin, mutta en kyllä osaa käyttää sitä yhtään! Pitää ostaa toinen tällainen jemmaan.

L’orealin Infallible 24H -meikkivoiteen sain töistä. Mulla on vähän ongelmaa nestemäisten meikkivoiteiden kanssa, kun pirulaiset tykkäävät tukkia mun ihoa, mutta tämäpä ei niin tee. Sävy sattui just eikä melkeen kohdilleen, ja oon käyttänyt tätä nyt ties miten monta viikkoa päivittäin. Tää on ihan huippu: peittää sopivasti, levittyy Beautyblenderillä täydellisesti ja kestää hienosti. Katsoin kaupasta, että tällä on hintaa n. 14 euroa. On muuten ihan super-riittoisaakin.

Lumenen aurinkopuuterin ostin LivBoxin innoittamana tummemmassa sävyssä. Käytän tätä varjostuksiin. Tässä ei ole kuultoa, mutta ei kuitenkaan ole liian matta, eli helppo levittää. Lumene ei ole enää niin kovin edullinen merkki, tällä taitaa olla hintaa lähimmäs 20 euroa? Ei siis ole ehkä ihan niin halpis, mutta todella hyväksi aurinkopuuteriksi tällä on mielestäni tosi hyvä hinta-laatusuhde.

Haluan vielä hehkuttaa tätä Neutrogenan Visibly Clear -kosteusvoidetta, vaikka siitä ihan vasta postauksen teinkin. Hitto vieköön, tää on vaan niin mainio. Kommenteista päätellen tästä joko tykkää tosi paljon tai sit se ei sovi omalle iholle lainkaan. Mulla tää ei kuivata ihoa lainkaan, oon ne pahimmat pakkaskelitkin tän kanssa selvinnyt. Väittäisin, että tän ansiosta mun ihon kunto on parantunut. Tämä maksaa ihan ostopaikasta riippuen 7-9 euroa. Tarjoustalosta saa kai halvimmalla.

Lumenen Matt Touch Deep-Cleansing Peat Mask on mun vanha lemppari. Muistin tän syksyllä kun harkitsin kasvonaamion ostamista ja riemastuin, kun löysin tätä vielä kaupan hyllyltä! Ihan paras turvenaamio, joka oikeesti syväpuhdistaa! Tämä maksaa noin kympin. Ja on pirun riittoisaa.

Parempaa suolasuihketta ei ole, kuin tää Biozellin Volumizing Seawater Spray. Ja monia, todella monia oon kokeillut. Tää tekee just sen, minkä lupaakin, eli tuuheuttaa ja tuo sairaasti rakennetta. Maksaa kuusi-seitsemän euroa. Saatiin tällaiset Tampereen bloggaajamiitin goodie bagista, mutta tää kuvassa näkyvä on jo ihan oma ostos.

Kicksin Gone baby gone… on nykyään näköjään mun silmämeikinpoistosuosikkini. Olin tän suhteen aluksi niiiin epäileväinen, kun myyjä sanoi, ettei tää sisällä öljyä. Se näyttää ihan pelkältä öljyltä!!! Mutta koska pidennykset pysyvät, pakkohan se on uskoa. Tällä lähtee kyllä kaikki silmämeikki nopeesti ja kivuttomasti veke. Pullo kustantaa noin seitsemän euroa. Oliskohan tämä nyt mun kolmas pullo.

Kertokaa omia lemppareitanne halvemmasta kosmetiikasta? Oliko joku näistä teille tuttu tai jopa oma lemppari?

23 Comment

 1. Tuo Biozellin suolasuihke on kyllä ihan huippu! Infalliblea käytin silloin kun se ekan kerran tuli markkinoille, eli joskus vuoden 2006 tienoilla ja oli ihan OK, mutta aika paksu ja tönkkö. Tätä uudistettua Inflalliblea en oo kokeillut.

  1. Ei oo paksu eikä tönkkö! Koostumus on omalle iholle just eikä melkeen sopiva! Peittää, mutta ei tee pakkelia.

  2. Koostumusta on sitten ilmeisesti pikkuisen päivitetty tässä uudelleen lanseerauksessa 😉

 2. Iiny says: Vastaa

  Mä tykkään ihan hulluna siitä Rimmelin uudesta meikkivoiteesta… se joku Lasting finish nude. En oo varmaan koskaan kokeillut mitään niin hyvää meikkivoidetta! Just sopivan peittävä ja pystyy kerrostamaan jos tarve vaatii, eikä saa mun ihoa kukkimaan. Ja plussaa siitä että sitä saa niin helkkarin vaaleena. 😀

  1. Joo kyl näistä halvemmistakin löytyy iloisia yllättäjiä. 🙂

 3. Biozellin suolasuihke kyllä peittoaa kallimmatkin. Ja Lumenen turvenaamio on ollut suosikki sitten teinistä asti. Se vaan puhdistaa naaman tosi hyvin ja pidän myös siitä turpeen tunnusta iholla 😀

  1. Turpeen tunnusta. 😀 Mut joo, totta!!!

 4. Mun edullisiin lemppareihin kuuluu ainakin Rimmelin Lasting Finish Nude 25H -meikkivoide, E.l.f:in Studio Blush -poskipunat, Wet’n’Wild:in huulipunat ja NYX:n huultenrajauskynät.

  Täytyy ottaa testiin toi Biozellin suolasuihke sitten, kun mun Balmainin suihke loppuu. Tosi monet on kehuneet tota!

  1. Joo, koska se on yksinkertaisesti paras. 😀

 5. Salla says: Vastaa

  Nivean huulivoi on tän hetken paras halpis <3 Ihan parasta!

  1. Onks ne niitä eri makuisia/hajuisia?

 6. Elisa says: Vastaa

  Lumenen aurinkopuuteri on kyllä hyvä. Benecosin huulipunat on kivoja, halpoja ja vielä luonnonkosmetiikkaa. Oriflamen Illuskin Foundation on parhautta arkimeikkiin, just sopivan kevyttä mutta tarpeeksi tasoittavaa.

  1. Jep, mutta se LivBoxista tullut oli aivan liian vaalee mulle. 🙁

 7. eekku says: Vastaa

  Toi neutrogenan rasva on ihana.Se tuli jossain livboxissa mulle ja otin hiljattain käyttöön.Rakastan myös sitä tuoksua =)

  1. LivBoxissa nimenomaan!

 8. nasse says: Vastaa

  En muistanutkaan siihen varsinaiseen neutrogena-postaukseen kommentoida, mutta sen innoittamana sitten hankin oman greippirasvani ja tykästyin kyllä 🙂 Olen laiska rasvailija ja aikasemmin lähinnä käyttänyt jotain perusvoidetta siinä kohtaa, kun iho vetää jostain kohtaa kuivaksi (eli harvoin), mutta tollahan onkin oikein kiva aloittaa aamu! Se tuoksu, nam <3

  Yleisesti ottaen en muuta käytäkään kuin halpiskosmetiikkaa, mutta yleisesti voisin nimetä lumenen natural coden. Meikkipuuteri on ihan vakiovaruste ja luomivärikynistä tykkään kovasti. Myös lempparihuulipunani oli samaa merkkiä, mutta sitä sävyäpä ei enää ole ja muistaakseni uudet sävyt oli ihan tyhmiä 🙁

  1. Joo, mä tykkään kans myös tuoksusta. 🙂

 9. Toi Neutrogenan voide on mullakin käytössä ja oon tykänny kovasti. Ja se tuoksu on ihana! Myös Lumenen turvenaamio on yks mun lempparini kuten Lumenen tuotteet muutenkin.

  1. Jep, tykkään kans kovasti. Mutta riittoisampaa se vois olla! Siis tuo voide. Turvenaamio kyllä kestää ikuisuuden.

 10. Anonymous says: Vastaa

  Enpä ole tullut ajatelleeksi, että nestemäinen meikkivoide voisi tukkia ihohuokoset. Hitsi vie, onko tosiaan näin?

  1. MULLA näin on. Jauhemaiset mineraalit toimii aina paremmin.

 11. Jännä että kulmaväripalettiin on valittu normaali sivellin mikä ois luomivärille sopivampi eikä viistopäistä 😀

  1. Joo no toi sivellinhän nyt ois täysin kehno luomivärinkin levittämiseen, eli siis todellakin käytän ihan erillistä, viistopäistä sivellintä. 😀

Vastaa