Hakusanoja

Blogiini tullaan ylivoimaisesti eniten iho-ongelmiin liittyvillä hakusanoilla: ”roaccutan”, ”akne”, ”hormoninäpyt”, ”suolasaippua”, ”dalacin” ja näistä kaikenlaisia väännöksiä. Pitkästä aikaa katselin Google Analyticsin kautta myös muita hakusanoja, joilla tänne on viime aikoina tultu. Ja pakko se on vaan ilahtuneena myöntää, että ihan oikeaan blogiin on hakijat tulleet! Tai noh, ainakin enimmäkseen.

”hirveä ajokorttikuva”

No siis ajokorttikuvani ei ole oikeasti mitenkään hirveä, mutta passikuva kyllä on!

”saako vielä mansikkaa 2014”

No ei kyllä enää saa, paitsi kalliina pakasteena! Meidän mansikat loppui just. Kestivät pidempään kuin vuosi sitten, mutta silti liian vähän aikaa. Jouduin jo ostamaan pussin pakastealtaasta, ja hinta oli noussut ihan pirusti! Pitää ehkä tehdä muitakin kuin mansikkasmoothieita…

”kissa herättää joka yö” ja ”kissa häiritsee joka yö minua ei miestäni”

Ahhahaha! No näistä on kyllä kokemusta. Joinakin öinä vähemmän, joinakin enemmän. Reiska taitaa kyllä häiritä enemmän miestä, koska miehellä on kiva sänki, johon on kiva puskea päätä… Lisäksi Reiska tykkää istua nukkuvan ihmisen rintakehän päällä vaikka kuinka kauan, miehellä on kyllä omituinen kyky olla heräämättä, vaikka kuusi kiloinen tyyppi istuu päällä.

”ansa banaanikärpäsille” 

Viime syksynä vältyimme suuremmilta banaanikärpäsarmeijoilta. Jossain vaiheessa niitä kyllä keittiössä pörräsi, mutta jostain syystä katosivat suht pian. Olin melkeinpä vähän pettynyt, oli niin hauskaa toissa syksynä katsella miestä raivoissaan imuroimassa niitä ja suunnittelemassa liekinheittimen ostamista. Valitettavasti mitään tosi hyvää ansaa ei ole olemassa, katoavat sitten kun katoavat.

”compactfit crosstraining”

Jee! Mun sali, paras sali! En ole hetkeen (ELI NOIN PUOLEEN VUOTEEN) käynyt, mutta silti, mun sali, paras sali! Aion tehdä kyllä paluun reissun jälkeen, ihan varmasti aion. Olen luvannut tämän ihan julkisestikin.


”minkälainen kissa on burma”

No tosi äänekäs ja vaativa ja rasittava. Ja samalla tosi ihmisrakas, hellyydenkipeä, älykäs ja ihana.

”mitä kysyä ennustajalta” 

No NIINPÄ. Minä kysyin kyllä kaikenlaista, mutta ei ehkä olis kannattanut kysyä yhtään mitään!

”liskogalleria matti”

Joko Liskogallerian Matti googlettaa jatkuvasti omaa nimeään tai sitten sillä on sairaasti ihailijoita (tai/ja asiakkaita)!

”louis vuitton neverfull rikki”

En osaa auttaa. En pidä Luikan laukuista. Yhtään.

”laser kauneus klinikka”

Odotan kieli pitkällä yhteistyöpyyntöä, haha. Tissit, tissit!

”suolasaippua”

En kokenut tästä loppujen lopuksi niin suurta vaikutusta ihooni, että olis jäänyt jatkuvaan käyttöön. Harmi.

”edullinen ruokapaikka tallinnassa”

Niitä on paljon!!! Ja Tallinnaan kannattaa mennä ihan pelkästään syömäänkin! Jälkkärin kera.

”kissan nukkumapaikka”

Meillä katit nukkuvat vähän kuka missäkin. Tällä hetkellä Alman lemppari on yöpöytä mun vieressä, Arskan vakilemppari on mun jalkojen välissä ja Reiska nukkuu milloin missäkin, mutta enimmäkseen kävelee yöt meidän päällä. Aika turha on ainakaan ostaa kissalle mitään nukkumapaikkaa, kun ei se kuitenkaan siinä suostu nukkumaan.

Livbox, Baby Lips, valoimpulssihoito, rikkinäinen nenä ja ruokarahat (niin kissojen kuin ihmistenkin) kiinnostavat myös älyttömästi, jatkuvasti.

P.S. Tämän piti olla ajastettu postaus täksi aamuksi klo 9! Noh, ei ollut, joten täällä Balilla tämän teille näpyttelen julki. Netti vähän takkuaa, mutta yritän ihan pian tulla tänne Sanur-kuvien ja fiilisten kera!

10 Comment

 1. Haha myönnetään olen löytänyt tämän blogin googlettamalla suolasaippua kokemuksia tmv ja löytänyt tän blogin ja jäänyt lukijaksi 😀

 2. Ei jääny suolasaippua mullekkaan käyttöön, Alkuksi vaikutti kivalle, mutta plääh… j

 3. Ihania kuvia kissoista!

 4. Elisa says: Vastaa

  Mun hakusanat on ihan asiallisia, ei mitään sensaatiohakuista 🙁 Edes amisviiksiä ei googleteta, vaikka niistäkin olen ihkaoman foorumipostauksenkin saanut. Yhyy 🙁

 5. ”niin hauskaa toissa syksynä katsella miestä raivoissaan imuroimassa niitä ja suunnittelemassa liekinheittimen ostamista”

  Hahahah :’DD

  Mulla on kans ihan tylsiä ja asiallisia hakusanoja, kamalasti ainakin color maskia ym. 🙁 Ainoa mielenkiintoinen on ehkä ”elastinen ilman paitaa” mutta siihen se sitten jääkin..!

 6. Mulla on kans aika tylsiä hakusanoja, mutta mä taidan muutenkin olla liian asiallinen. 😀

 7. Mun vanhan blogin tärkein hakusana oli varmaan naisia ratsastussaappaissa. Alko vähän ällöttää että millähän asialla niitä niin googlattiin. 😛

 8. Myy says: Vastaa

  Mä suosittelen korvaamaan mansikan puolukalla! Sekin on.. punainen. Eimut oikeesti hyvää. 🙂

 9. Anonymous says: Vastaa

  Kivalla tavalla kirjoitettu 🙂

 10. ellu. says: Vastaa

  Hahaa, luin, että ”ansa baarikärpäsille” 😀

Vastaa