Kiss’a!

Selailin eilen hieman Suomen Elle Accessories -lehteä ja bongasinkin sen sivuilta jotain kiinnostavaa. Uusi, aikas hauska laukkumerkki Kiss’a tietenkin veti huomioni puoleensa (jo nimenkin puolesta), lehdessä kun esiteltiin tämän merkin suunnittelija ja tottakai oli kuvia myös itse laukuista (laadukasta italialaista nahkaa!). Heti tietenkin klikkasin itseni Kiss’a Fashionin kotisivuille, sillä olen jo pidemmän aikaa etsinyt persoonallista, kohtuuhintaista nahkalaukkua, joka kestäisi myös hieman aikaa.

Laukkuja on monen mallisia ja värisiä, mutta erityisesti nämä kaksi ovat minun mieleeni:

Laukkuja löytyy myös todella rohkean värisinä! Käykääpä vilkuilemassa: http://www.kissafashion.fi (kuvat napattu myös täältä).
Erityisesti tämä jälkimmäinen, Arlotti Ash, voisi olla meikäläisen juttu. Ja hei, Joulu tulla jolkottaa! Pitäneekin pistää heti kirje (eli sähköposti) Joulupukille (eli isälle)!

Mielipiteitänne saanko pyytää?

Mukavaa päivän jatkoa! Ja osallistukaa kisaan tuossa hieman alempana.

3 Comment

  1. Oi että, olihan kivan näköisiä laukkuja ja kyllä tuolta omaan tyyliin sopivia laukkuja ja värejä löytyi melko monta :D. Oikeastaan kaikista laukkutyypeistä löytyi joku ihana jossain värissä :D.
    Pitää melkein itsekin kyseisestä nettikaupasta tehä omaan blogiin juttu 🙂

  2. Kyllä vain, itsekin voisin riemuiten montakin noista itselleni kelpuuttaa 🙂 Erityisesti värikkäät laukut ovat tosi hienoja, mutta ehkä itselleni turhankin räväköitä. Tuon Arlotti Ashin perään kuitenkin suorastaan kuolaan!

  3. PS says: Vastaa

    Noista ylläolevista pidän enemmän Arlottista, mutta mun oma suosikki tuolta saitilta on Mentana. Täytyy kuitenkin sanoa, että en tule ostamaan, nuo ovat aivan liian tyyriitä laukkuja mulle.

Vastaa