Paras ripsari alaripsille

SENSAI 38

Koska mulla meni aivan liian monta vuotta tän alaripsien parhaimman ystävän, Sensai 38:n, löytämiseen, niin pakkohan tästä nyt on helkkari soikoon blogata. Vaikka mä kyllä jotenkin vähän luulen, että tää on kaikille jo tuttuakin tutumpi ripsari ja mä olen vaan niin tyhmä, kun mulla meni niin kauan ennen kun testasin. Mutta jos sieltä mahdollisesti vielä jokunen raukkaparka löytyy, joka ei ollut tän hyvyydestä tietoinen?

SENSAI 38

Vuosi sitten tän ripsarin löysin, nimittäin Sensaisti-Marin bloggaajabileiden goodie bagista (ja oli muuten paras goodie bag ikinä)! Tuossa yllä olevassa kuvassa on itse asiassa just tää kyseinen ripsari (tosin minikoossa), jonka käytin jo aikoja sitten.

Parhaan tästä ripsiväristä tekee yksinkertaisesti se, että tämä ei oikeasti varise eikä leviä YHTÄÄN MILLÄÄN. Ennen tän löytämistä kärsin päivittäin ripsivärin tummaamista silmänalusista, koska ihan kaikki muut ripsarit sotkivat päivän mittaan. Kun tän kolmekasin on pari minuuttia antanut kuivahtaa ripsiin, se lähtee pois vain ja ainoastaan kuumalla (vähintään 38-asteisella) vedellä.

Tästä ripsiväristä on olemassa kaksi eri versiota, tuo pidempiharjainen tuuheuttava ja pienempiharjainen normaali (kuva alla). Seuraavaksi ostin siis tän normaalin, koska se oli alennuksessa Hulluilla Päivillä. Omassa tapauksessani ei ole oikeastaan väliä, kumpaa käytän, koska käytän ripsiväriä vain alaripsiin. Ehkäpä tämä nyt käytössä oleva, pienempiharjainen, on vähän parempi nimenomaan alaripsiin, just pienuutensa ansiosta:

SENSAI 38

Tämän normaalin kolmekasin harjaan tulee myös värimassaa hillitymmin kuin tuuheuttavaan harjaan, joten se on erinomainen just alaripsiä varten. Olen kuitenkin kuullut, että tuo tuuheuttava ripsari olis parempi yläripsiin, mutta tästä ei ole omakohtaista kokemusta. Vaikka mulla ei ripsienpidennyksiä oliskaan, en käyttäisi tätä kolmekasia yläripsiin. Koska: poistaminen. Alaripset puhdistaa helposti, koska meidän kylppärin hanasta tulee todella kuumaa vettä, mutta yläripsiä en lähtis kyllä hinkkaamaan. Suosittelen putsaamiseen vanulapun kastelemista kuumalla vedellä ja sen asettamista ripsien päälle puoleksi minuutiksi, ennen kuin alkaa hinkkaamaan. Näin ripsari irtoaa hetkessä.

Sensai38

Tämä on lopputulokseltaan jotenkin tosi perusripsari. Alaripsiin nyt en haekaan mitään järkyttävää tuuheutta, vaan tän tuoma parhaus on just nimenomaan se, että levittämisen jälkeen se ei liikahda ilman kuumaa käskyä yhtikäs mihinkään. Helppo ja nopea levittää ja yksi kerros riittää.

Oottehan kaikki muut jo löytäneet tän? Haluan vinkata (ja tämä ei ole maksettu mainos, minähän en koko kuvastoa edes saanut saati mitään alennuslappusia), että perjantaina tuo tuuheuttava versio on Sokoksella (Kutsu Kauneuteen) varsin edullinen, 19,90 e (norm. hinta 29,50 e). Aion itse ostaa ehdottomasti uuden jemmaan.

12 Comment

 1. Looking good! <3

  1. No emmä tiä onkse ulkonäöllisesti niin päräyttävä tulos, eikä alaripsissä onneks tarviikaan 😀

 2. Satu says: Vastaa

  Voi, määki haluaisin tuollaset alaripset, että niihin sais laitettua ripsaria, mutta kiitos geenien, mulla on lähes olemattomat alaripset ja joissain kohin on ripsettömiä kohtia. 😀 Mutta hyvältä kuulostaa. 🙂

  1. Höh. 🙁 No mut eipä se alaripsari oo mitenkään pakollinen!

 3. Paras! <3

  1. Jep. <3

 4. Kerran erehdyin ostamaan, ja inhosin ylikaiken, ei ollut yhtään mun juttu 😀 Ei irronnu vedellä mun naamasta, toki siitä on jo aikaa, mutta toiste en testaa.

  1. No se vaatii todella kuumaa vettä! 🙂 Sillä irtoaa kyllä hyvin.

   1. Ei irronnu multa, kokeilin kyllä usealla lämpötilalla, kaikki ei vaan toimi kaikilla.

    1. Se vaatii TODELLA kuumaa vettä, melkeen polttavaa. 😮 Ja tosiaan, että pitää kostutettua vanulappua ensin hetken päällä.

     1. Minä olen kyllä saanut tuon sensain ihan helposti lämpimällä, siis en kuumalla, vedellä pois. Olen käyttänyt jo varmaan 10 vuotta tuota, mutta nyt viimeiset viitisen vuotta vain just alaripsiin. Yläripsissä mieluummin vesiliukoista ja tuuheuttavampaa. Ehdottomasti maailman paras ripsari alaripsiin, on testailtu aiemmin vaikka mitä muutakin : )

      1. Kyllä.

Vastaa