Syyskuun loppuneet

Syyskuun loppuneet

Se on kuulkaas naiset ensimmäinen lokakuuta ja täällä jo innoissani esittelen syyskuun loppuneita tuotteita. Innoissani siksi, että nyt loppui (tai meni rikki…) tosi kivoja juttuja. Eli lähinnä siis sääli, että loppuivat. Yleensä en kyllä kuukaudessa saa kamaa näin paljon loppumaan!

Syyskuun loppuneet

Ihonpesupuolelta loppuivat nämä yllä näkyvät kolme kaunokaista. Victoria’s Secretin Aqua Kiss -suihkugeelin ostin lentokentältä matkallamme kohti Espanjaa. Haluan ostaa aina jonkin hyvän suihkugeelin hotellihuoneeseen, sillä siellä olevat ovat yleensä tylsiä tai liian ihoa kuivattavia. Rantalomalla suihkussa tulee suorastaan ravattua, joten tämä loppuikin nopeasti (loput toin siis kotiin). Ihan mukava, fresh tuoksu, mutta poikaystävä ei tästä pitänyt, kun ei kuulemma vaahtonnut riittävästi…olen eri mieltä. Molton Brownin Rhubarb & Rose -käsisaippua oli niiiiin hyvän tuoksuista! Enemmän raparperi kuin ruusu! Ja kuinka nätti pullo! The Body Shopin Sweet Lemon -suihkugeeli on taattua laatua Body Shopista. Kaikki TBS:n suihkugeelit ovat vaan tosi hyviä ja tuoksuvat ihanilta.

Loppuneet syyskuu

Hiuspuolelta loppui kolme hiuslakkaa: Osis+ Glamination Strong Glossy Hairspray, KMS Californian Hair Stay Maximum Hold Spray ja LivBoxista tullut Dermosil Hair Spray Structure & Volume. Kaks ekaa oikein hyviä, vaikka KMS:n suutin meni jatkuvasti tukkoon. Osis+:sta tykkäsin ehkä hieman enemmän, näppärämpi pullo ja kiva tuoksu. Tämä matkakokoinen Dermosil taas ei kyllä yltänyt näiden tasolle, mutta kyllähän tuon reissussa käytti. Batisten XXL volume -kuivashampoo on mun jatkuva suosikki, joten tän korvasi heti seuraava samanlainen. Less is Moren Aloe Mint Volume -shampoo meni lopulta miehen käyttöön, vaikka pidin siitä kyllä itsekin. Raikas kiva tuoksu. EVOn ritual salvation shampoo ja hoitoaine tulivat käytettyä enimmäkseen Espanjassa ja tykkäsin ihan älyttömästi molemmista!! Shampoo pesi hiukset ihanan puhtaiksi mutta ei kuitenkaan kuivattanut. Hoitoainetta oli hieman vaikea saada pois pullosta, mutta niin hyvää kamaa ettei haitannut tämä pieni kiusa. Voisin helposti ostaa nämä samat isompina versioina.

Loppuneet syyskuu

Kräämipuolelta loppui pari Clarinsia: Daily Energizer Cream ja HydraQuench Cream. Tykkäsin molemmista ja toimivat myös meikin alla. HydraQuench on selkeästi kosteuttavampi ja sitä käytinkin lähinnä iltaisin tai kuiviin kohtiin. La Roche-Posayn Lipikar Gel-Fluide on varmaan aika monille tuttu LivBoxista ja sieltä tämäkin yksilö taitaa olla tullut. Mulla on näitä miniversioina jemmassa useampikin kiitos goodie bagien, ja kyllä mä ne kaikki käytän. Tosi hyvä perusvoide kuivalle iholle. Olen tätä laittanut sekä naamaan että kroppaan. Mutta sit mun lemppari: Soap&Gloryn The Righteous Butter!!! Siis miten voi olla näin hyvän tuoksuinen voide! Poikaystäväkin jaksoi aina kysyä, että ”mikä hyvä täällä tuoksuu?” kun olin tätä käyttänyt. Tosi pehmeetä ja imeytyi nopeesti. Sääli, että loppui! Tätä haluaisin lisää.

Syyskuun loppuneet

Ja sit viimeisenä tää, jonka perään instagramissakin rääyin: mun lemppari aurinkopuuteri! Tämä Lumenen aurinkopuuteri on ollut päivittäisessä käytössä siitä asti kun tän ostin kunnes viimein onnistuin tiputtamaan kylppärin lattialle ja mäsäks meni. Onneksi tää oli ihan lopussa muutenkin, eli pannutusvaihe oli tän kanssa menossa. Tää on siitä kiva, että ei oo yhtään mitään kiiltoa tai glitteriä mutta ei oo myöskään sellanen tumma ja ylimattainen. Mun lemppari varjostuksiin ja käytän tästä tummempaa sävyä. Uusi on jo käytössä.

No mitäs tuumaatte mun loppuneista tuotteista? Kai teitä vielä kiinnostaa nää?

Osa tuotteista saatu blogiin.

12 Comment

 1. Mari says: Vastaa

  Oon vähän outo..mutta uuden kuukauden parasta..on lukee kaikkien roskapostit. Ja sit pitää taas kuukausi odottaa.. 😉

  1. Hehe. 😀 Onneks näitä sentäs tulee monilta. 😀

 2. Soap&Gloryt tuoksuu kyllä överihyvälle 😉 tuntuu niin spesiaalilta, kun tietää, ettei niitä saa niin helposti Suomeen!

  1. Niinpä! Pitäis miettiä esim. jotain Lontoon matkaa. 😀

 3. Lily says: Vastaa

  Nämä loppuneet- ja livbox-postaukset on varmaan blogien parasta antia 😀
  Itselläni oli Soap&Gloryn matkasetti missä oli tuo vartalovoi ja samantuoksuinen suihkugeeli. Tuoksu ei napannut kyllä yhtään ja oli itselle ihan liian voimakas… Onko niitä olemassa muun tuoksuisena?

  1. Aijaa?! On kai näitä muitakin tuoksuja…?

 4. The Righteous Butter <3<3<3 MILJUUNA SYDÄNTÄ!

  1. Eikä riitä! <3

 5. Wau, mahtavan paljon oot saanu loppumaan syyskuussa purkkeja!!
  Nyt vaan saattaa käydä niin, että lokakuu on hiljaisempi? Ainaki ite oon sen huomannu, että jos jossain kuussa loppuu hirveästi purkkeja, niin seuraavat pari kuukautta on sitten tosi ankeita loppuvien osalta :).
  Ja kyllä kiinnostaa nämä edelleen!!

  1. No en tiijä, on jo itse asiassa pari loppunu! 😀

   1. No pidän peukkuja, että olisi myös tää kuukausi yhtä kiva loppuvien osalta ^_^.

    1. Ans kattoo 😀

Vastaa