Parhaimmat postaukset

Tässä lähiaikoina on tullut sellaisia hetkiä, että uuden postauksen aloittamisen sijaan olenkin selaillut vanhoja ja välillä tuskaillut, että mitä helevettiä sitä oikein on tullut kirjoitettua. Mutta joukossa on myös joitakin itselleni tärkeitä ja hauskoja. Ajattelin nyt nostaa esille kahdeksan lempparipostaustani (ei missään järjestyksessä).

1. Tämä on varmasti yksi parhaiten muistetuista postauksistani, josta saan edelleenkin kuulla jatkuvasti läheisiltäni. Eli lastenvaunutilitys.

2. Delhi-postauksistani tykkään, vaikka kuvat eivät olekaan mitenkään erityisen hyviä. Tässä niistä ensimmäinen.

3. Jännäkakkahetki on tärkeä postaus. Siitä alkoi elämäni Arabianrannassa (ja siellä vaikutan edelleen).

4. Arska tuli taloon.

5. Rock the Beach oli ehdottomasti viime kesän yksi kohokohdista.

6. Tämä Poltergeist-tapaus on edelleenkin tosi hämärä.

7. Lista, josta olen päässyt jo muutaman kohdan vetämään yli ja pian lisää.

8. Postaus, jonka takia blogiini tullaan hakukoneiden kautta useita kertoja päivässä. Pakko siitä kai on olla vähän ylpeä.

Muistatteko te näistä yhtäkään? Tai kenties jotakin muuta?

16 Comment

 1. Hehe, tuo Poltergeist-tapaus onkin eka postaus minkä olen täältä lukenut. 😀 Kaveri linkkasi sen mulle silloin ja tapaus kyllä mietityttää minua vieläkin aina silloin tällöin.

  1. Aina kun meillä kummittelee, niin syytetään Poltergeistia. 😀

 2. Marsa says: Vastaa

  Meikä on edelleen sitä mieltä tosta Poltergeist- tapauksesta, että Arska on vaan pyöriskelly ittesä loukkuun sinne. Ainaki mun kissat saa jottai random pyörimis-hepuleita välillä, niin jos Arska on saanu semmosen tuolla laatikossa ja jääny jumiin siksi :D.

  1. Mahdollista. 😀

 3. Ruu says: Vastaa

  Ihan kun mä olisin lukenut tätä jo pitkään, muistan kaikki kahdeksan postausta 😀

  1. No sä ootki kyl ihan alusta asti 😀

 4. Lastenvaunutilitys ♥

 5. nasse says: Vastaa

  Aina vaan jaksaa naurattaa tuo Poltergeist-postaus 😀 (toki jos meillä jotain vastaavaa tapahtuisi, olisin ihan pissat housussa kauhusta…)

  1. 😀

 6. Nina says: Vastaa

  Ihan kaikki muistan!

 7. Taru says: Vastaa

  Muistan kaikki 🙂

 8. Lastenvaunutilitys oli kulttiklassikko jo syntyessään – eikä näemmä VIELÄKÄÄN kukaan ”sä et voi vaan ymmärtää kun sulla ei ole lapsia” -kotiäippä ole uskaltautunut paikalle puolustamaan pirjopetterinsä menopelin kuraista kunniaa, vaikka postaus nousee hämmästyttävän korkealle jo Googlessa mm. hakusanoin ”perkeleen lastenvaunut”.

  Liittyen tuohon ”The Listaan”, koska te pakkaatte Rumpan, Rempan ja Rompan poltergeistinne kanssa taas allergiatehokkaasti pakastinlokeroon, niin voidaan järjestää noi vohvelibileet? Voin tuoda nonparellit, kinuskikastikkeen ja marsipaanit.

  1. Pitää kyllä pitää ne ens kesänä. Eläimiä ei oikein voi mihinkään tunkea, joten paikalle tulee varmaan sit ne, jotka niiden kanssa voi samassa tilassa olla. 😛 (ja niitä on aika vähän)

 9. Sissi says: Vastaa

  Pakastinkissa-mysteeristä olen kertonut kaveripiirissäkin. Ihan huippua, eikä kukaan ole ratkaissut mysteeriä.

  1. Hahah, no se onkin ikuinen mysteeri! 😀

 10. Anonymous says: Vastaa

  Lastenvaunutilitys oli erittäin hyvä postaus. Googlailin nimittäin tietoa lastenvaunujen oikeasta säilytyksestä ja niin löysin blogisi ja suloiset kisusi. Mulla nousee aina verenpaine kun näen vaunut rapussa…

  Elena

Vastaa