What’s up?

-Olen kärsinyt epätoivon hetkistä, kun en ole keksinyt oikein mitään kivaa blogattavaa. Tällaisten kausien jälkeen onneksi tulee aika pian niitä, että kaikenlaista kivaa ilmaantuu. Blogiani on viime aikoina kuitenkin huomioitu paljon somessa, mikä tietenkin ilahduttaa aina.

Tragus-lävistykseni on parantunut ihan älyttömän nopeasti. Jo heti ekan päivän jälkeen uskaltauduin laittamaan nappikuulokkeen korvaan ja nyt jo nukun oikealla kyljellä pää tyynyssä.

-Vaikka kieltäydyn jyrkästi myöntämästä kuuluvani niihin naisiin, joita uudet ja hyvännäköiset jumppavaatteet motivoivat liikkumaan, olen silti viime aikoina ostellut ahkerasti uusia vermeitä salille. En silti käy siellä sen useammin kuin ennenkään. Lorna Janella on kivoja ”inspiraatiotoppeja”, ja jään nyt sitten odottelemaan inspiroitumista.

-Olin vieraana häissä ja niin suloiset häät kuin olivatkin, muistin taas, että: jos minä joskus…niin Las Vegas.

-Kävimme katsomassa Mudin. Alku oli vähän tylsähkö, mutta lopulta leffa oli kuitenkin ihan kohtuullisen kiinnostava.

Kaffa Roasteryn Barista Blend Tauko -kahvi on uusin ihastukseni. En suostu juomaan kotona enää muuta kahvia.

-Aloitin mulperipillereiden syömisen toiveena päästä makeanhimoistani eroon. Niitä kuulemma kiinalaiset nauttivat sokeristen jälkiruokien kanssa. Tämä tieto ei kyllä yhtään vakuuta pillereiden tehokkuudesta, eikös sillon just nimenomaan ne sokeriherkut pitäis jättää kokonaan väliin?

-Löysin viimeinkin liitutaulumaalia, jolla haluan piristää töistä pöllimääni muutosta ylijäänyttä puista laatikostoa. Sellaista pientä kivaa askartelupaskartelua siis suunnitelmissa.

-Vihaan kylmyyttä, joka iskee aina syksyisin asuntoon ja asia korjaantuu vasta sen jälkeen, kun MINÄ olen valittanut huoltomiehelle. Miksi se olen aina minä, kysyn vaan? Ja miksi huoltomies ei voi joskus vaihtua, nolottaa aina vinkua samalle ihmiselle. Toistaiseksi tosin viestiäni ei ole huomioitu mitenkään, ja lattialämmitetty kylppäri on kaikkien asukkien lempparimesta.

Tämmöistä tällä kertaa. Mitä kahvia te juotte? Onko teillä kotona kylmä? Inspiroidutteko urheiluvaatteistanne?

26 Comment

  1. Meillä on ainakin kylmä. Ihan kiukuttaa koko kämppä, voisko joku laittaa sen vesikierron kuumemmalle vaikka?

    En juo kahvia mutta miehelle ostin just jotain tummaa paahtoa.

    En tunnusta inspiroituvani urheiluvaatteista. Vaikka jos joku ostais mulle himoitsemani ruskeat ratsastussaappaat niin voisin kyllä mennä hetkeksi vähän sekaisin.

    1. Tumma paahto on pahaa! 🙁 Valitettavasti ostan sitä välillä myös.

  2. Taru says: Vastaa

    En juo kahvia, oon teenaisia.
    Meillä on kans nyt kylmä. Viime talvena huomas et jos patterit on täysillä, on kuuma, mut jos pisti ihan pikkiriikkisenki pienemmälle, ne kylmeni kokonaan.
    Käytän urheiluvaatteita vaan sen takia ku ne on niin mukavia. 😀 Ehkä tässä jonain päivänä innostun myös kuntoilemaan, kun haavat on parantunu.

    1. No meillä ei saa vielä pattereita päälle, prkl. 🙁

  3. Arja says: Vastaa

    En ole ikinä juonut kahvia, maistanut joskus, pahaa on, kuten teetkin.
    Aika ajoin meillä on kylmä, koska asun kuumakallen kanssa, joka avaa ovea + tuuletusluukkuja alvariinsa ( ja mä kuljen perässä ja suljen ).
    Urheilu – EVVK =D =D =D

    1. Ihana asenne urheiluun. 🙂 On mullakin välillä toi.

  4. Nina says: Vastaa

    No on kyllä vähäsen kylmä. Ja eteisen kivilattia etenkin aamuisin, hrrr. Mutta en mä oikeestaan jaksa siitä kummemmin valittaa vaan vedän villasukkaa jalkaan 🙂 Ja sama tuolla ulkona, siis KUINKA IHANA ILMA oli aamulla?? Just sellanen kirpsakka syyskeli ah ♥

    Ja mä en kyllä inspiroidu urheiluvaatteista mutta jostain muusta olen nyt saanut vauhtia koska oon käyny neljän päivän sisään juoksemassa jo kolme kertaa. Woop woop! (pakko saada se paita :D)

    1. Sä selkeesti menit aamulla ulos vähän myöhempään ku mä…

      Outo tyyppi ku nyt innostut juoksee vaik ulkona alkaa olla jo luvattoman kylmä.

    2. Nina says: Vastaa

      No siinähän sitä kato lämpiää ku juoksee 😉 Ja etenkin jos menee pimeellä juoksemaan keskuspuistoon niin kummasti tulee vauhtia. Aika pelottavaa oli.

  5. Lotta says: Vastaa

    Heiii mieki oo rakastunu Lornan vaatteisiin! Heinäkuussa piipahdin pari kertaa heidän pop up-storessa, kun se oli tuossa melkein naapurissa.
    Lähti vähän turhan paljon vaatteita sieltä mukaan 😀

    1. Mä tilasin kun oli tuossa yks v-loppu postikulut ilmaiset. 🙂 Kalliitahan nuo pirulaiset ovat, mutta selkeesti mukavaa vaihtelua perus-Nikeen…

  6. Mulla on kesällä kämppä ku sauna ja heti syksyllä joutuu pitää sukat yölläkin jaloissa, talvella oon monta kertaa joutunut ottamaan takin päälle jos oon koneella istunut pidemmän aikaa 😀 Uunillakin on yhden kerran tullut lämmiteltyä kun hermot meni kylmyyteen, vaikka olikin energian tuhlausta. Myös kun tekee tunnin välein 5 minsan tanssihyppytuokion täysillä niin saa jotenkin ylläpidettyä lämpöä :DDDD

    1. Okei. Taidan itse valittaa turhasta. 😀 😀

  7. Anonymous says: Vastaa

    Hei raportoi toimiiks ihmepillarit makeanhimoon! Mistä ostit niitä?

    1. No EI AUTA. Ihan samalla tavalla tahdon karkkia. 😀

    2. Ja luontaistuotekaupat myyvät!

  8. Kahviksi kelpaa ihan peruskaffet,mun makunystyrät jo niin kulahtanu ettei eroja tunne.

    Kylmä..no ajoittain vähä viilee.Pohotan ilmapumpulla pari kertaa sisätiloihin hohkaa,lämminvesikiertoa en vielä päälle pistä.Öljysäiliö alkaa vajeta niin pirullista kyytiä siitä lystistä,Villaa päälle vaan itelle ja pennuille.
    Pesutiloissa kirpsakat kymmenen astetta ja alle,onhan siellä hitusen helmeilevää pesulla käydä =D Mutta siihenkin taas tottuu.
    Oli muuten vesipönttö talonnurkalla aamulla komiasti jäässä,niin se talvi tulla tupsuttaa.

    Inspiroitua urheiluvaatteista??
    Sitä en ole kokenut.

    1. Ok. Eli selvästi valitan turhasta. 😀

  9. M says: Vastaa

    En juo kahvia kuin satunnaisesti sillon ku on kylässä jonku luona tms. 😀
    Kämppä on vähän viileä muttei sentää kylmä vielä onneks! Justii muuttanu uuteen kämppään nii en ees tiiä miten tää ”reagoi” sitten talvella 😀
    Jos on tarpeeks kallista nii sittenhä saa kunnon motivaattorin! Ite ajattelin hemmotella itseäni helevetin kalliilla synttärilahjalla eli Better Bodiesin trikoilla. Maksavat semmoset kivat 70-80 e mutta kerrankos sitä.

    1. Mullakin oli ennen noin, että kylässä vaan. Nykyään juon töissä aamulla yhden kupin (perus-Pressaa tai Kultamokkaa) ja viikonloppuisin kotona. Joskus myös viikolla iltaisin jos ei ole muutakaan tekemistä. 😀

  10. Jennipenni says: Vastaa

    Juon ihan perus kahvia, mutta lisään suodatinpussiin nykyään aina kardemummaa 😀 Parasta. Ja inhoan siksi syksyä ja etenkin talvea, kun on kylmä sekä ulkona että sisällä… Pitäs hankkia joku superlämmin talvitakki.

    1. Oho, pitää ehkä testata! Joskus laitan kahviin kanelia 🙂

  11. Anonymous says: Vastaa

    Uudet jumppavaatteet inspiroivat aina 🙂 Tekisi mieli ostaa uusia, mutta pitää tällä hetkellä katsoa mihin rahansa laittaa… Kaikenlainen kahvi kelpaa, eniten tulee kotioloissa juotua perinteisiä Presidentti-, Kulta-Katriina- ja Juhla Mokka-kahveja. Joskus olen ostanut vanilja- ja suklaakahveja ja laittanut niitä tavallisten porojen sekaan, tulee muuten hyvää kahvia silloin 🙂 Ja asunnossa on kylmä. Saisi olla vähän lämpimämpi ettei tarvitsisi nenä tukossa herätä joka aamu 😛 Patteri on päällä makkarissa, mutta jostain syystä lämpö ei kulje vielä putkistoissa täysillä. Ja ihana aloituskuva tällä postauksella!

    1. Jumppavaatteet myös valitettavasti tosi kalliita! 🙁 Ja tylsiä. Siksi mieluummin rahansa laittaakin vähän kivempiin!

  12. ellu. says: Vastaa

    Mulla tohon karkin/makeanhimoon auttoi vaan yksinkertaisesti lakko. Kun tarpeeksi kauan jaksoi lakkoilla, makeanhimo vaan katoaa.. kyllä se aina välillä sieltä jostain tulee uudestaan ja pitää mussuttaa keksejä yms, mutta karkkia ei oikein enää mene ja jos menee, silloinkin yleensä suklaana 😀

    Jos ei pysty lakkoilemaan, niin olikohan se nyt kromi minkä pitäisi edes hillitä.. tosin en tunne ketään, joka olisi sanonut sen auttavan 😀 Eli itsehillintää! 😀

    1. Niin, tiedän. 🙁 Näitä pillereitä en muuten ostanut (niin tyhmä en sentäs ole :P), joten sinänsä se ja sama. Olen kyllä ollut puolisen vuotta ilman mitään herkkuja, joten näin se on, kun on tarpeeksi kauan ilman, ei tee mieli.

      Mutta noh, en tiedä haluanko edes olla ilman karkkia. 😀

Vastaa