LivBox-lempparini +arvonta!

LivBox

Purkkimafian neitokaiset ovat esitelleet tällä viikolla LivBox -lemppareitaan, ja nyt on mun vuoro! Aika monta boksia olen jo ehtinyt vastaanottaa ja kyllä mä olen jokaisesta ilahduttavia juttuja löytänyt. Tää boksi on ollut mulle joka kuukautinen, ihana ylläri. Olen boksia tilannut omakustanteisesti, saanut lahjaksi tai saanut blogiin (kun sain kunnian olla Tähtibloggaajana!). Nyt tämä, isoveljen mulle lahjaksi ostama tilaukseni päättyy seuraavaan, toukokuun boksiin, ja saas nähdä, selviänkö kuinka kauan ilman…

Mutta nyt niihin lempparituotteisiin!

LivBox

Yes, pinkki kuosi viehättää mua! Mutta näiden sisältökin on täyttä timanttia. Osis+ Glamination -hiuslakka tuli lokakuun boksista. Otin sen käyttööni aika vasta äskettäin ja ihastuin siihen ihan täysillä. Antaa hiuksiin just sopivasti pitoa ja sopivan määrän kiiltoa. Mulla on tällainen jemmassa täysikokoisenakin, tämä boksista saatu alkaakin olla jo loppu. Batisten XXL Volume -kuivashampoo tuli bloggaajaboksista, tosin minikoossa. Siitä lähtien olen ostanut näitä täysikokoisia, tää on Maailman Paras Kuivashampoo.

LivBox

Bloggaajaboksissa oli myös tämä, jonka monet muutkin ovat nostaneet lempparikseen, Lumenen aurinkopuuteri. Omani tosin sain vaaleammassa sävyssä, tässä kuvassa on tummempi, joka piti heti ostaa ja joka sopii paremmin omalle hipiälle. Aivan älyttömän hyvä! Tykästyin myös hirmuisesti helmikuun boksin Paesen luomiväriin. Ihana mattapintainen luomiväri, joka ei kuivata silmäluomia lainkaan, kuten mulla monet mattaluomivärit tekevät… Tätä käytän nykyään lähes jokaiseen silmämeikkiin edes pohjalle tai sitten ihan vaan yksinäänkin.

LivBox

Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit -kosteusvoide on täällä blogissa usein näkynyt ja ihan syystä. Käytän tätä joka ikinen aamu meikin alle. Lokakuun boksista tämäkin. Mulla on menossa nyt jo ties kuinka mones tuubi… Herbinan kaura-suklaa -vartalokuorinta tuli maaliskuun boksista, ja meinaan aina kuolla tän tuoksuun, niin tajuttoman hyvä. Ja sitten taas siitä bloggaajaboksista tullut Cliniquen All About Eyes -silmänympärysvoide, joka oli mulle tuttu ennestään, mutta joka on vaan tosi tosi tosi hyvä.

Selkeesti siis bloggaajaboksi ja lokakuun boksi ovat olleet mun suurimmat lempparit!

Huhtikuun boksin sain yllättäen jo keskiviikkona! Testailen vähän ensin ja raportoin sitten. Ihana Minna Glitz&Glamista on sen sijaan fiilistellyt jo toukokuun boksia, sillä sieltä löytyy yksi hänen lempparimeikkituotteensa! Arvaatko, mikä se on? Minna antoi yhden vihjeen: ”Sillä voi freesata ilmettä hyvin helposti sekä arkeen, että juhlaan”. Kaikkien alla olevaan kommenttiboksiin arvanneiden kesken arvon yhden 3 kk:n tilauksen LivBoxia. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 15.4. klo 12. Voittajan julkistan täällä 17.4. ja otan yhteyttä myös s-postitse, joten jättäkäähän toimiva s-postiosoitteenne sille varattuun kenttään (se ei näy muille kuin mulle).

glitz&glam

179 Comment

 1. Joku mikälie hohtopuuteri on veikkaukseni. 🙂

 2. Nora says: Vastaa

  Huulipuna on mun arvaus!

 3. piipu says: Vastaa

  Huulipuna?

 4. hei mahis kyynikollekkin testata jos voittaa 😀 veikkaan jotain kuultotuotetta 🙂 Kröhm onkohan sopivan epämääräinen veikkaus, kattaa meinaan aika laajan skaalan tuoteita 😀

 5. Minna says: Vastaa

  Huulipunaa veikkaan minäkin!

 6. Veikkaan jotain eyelineria!

 7. Jotain huulihuotetta mäkin veikkaisin. Ihanan pirtee toi rusettikuva 🙂

 8. Kyllä mä veikkaan täälläkin huulipunaa – sillä kun voi freesata huulien lisäksi myös poskia 😉 Ja aivan ihana tuo rusettikuva!

 9. tinde says: Vastaa

  lähdetään arvontaan veikkaamalla valokynää!

 10. Veikkaan jotain kajalin tyyppistä luomiiväriä tms. jolla voi rajata silmiä/värittää luomia.

 11. Jusu says: Vastaa

  Ehdottomasti jokin huulituote, huulipuna, tai -kiilto!

 12. Caz says: Vastaa

  Joku klassinen punainen huulipuna modernilla twistillä. 🙂

 13. Jotenki tää nyt huuliin liittyy! Punaa, kiiltoa?

 14. Kyllä sen on pakko olla joku herkkukarkkihuulikiilto/puna <3

 15. Reeta says: Vastaa

  Veikkaan jonkinlaista hohtotuotetta, ja sellaista haluaisin myös joskus itse päästä testaamaan! 🙂

 16. Joku hohtopuuteri ehkäpä!

 17. Kata says: Vastaa

  Aurinkopuuteri!

 18. Miisu says: Vastaa

  Joku kiva huulipuna tai puuteri 🙂

 19. Huulipuna tai korostustuote

 20. sanna says: Vastaa

  Huulipuna tai kuultovoide..

 21. Huulipuna se on

 22. Veikkaan valokynää

 23. joku syötävän ihana ja räväkkä huulipuna kesän juhliin 🙂

 24. momo says: Vastaa

  taisi arvonta umpeutua jo päivällä, mutta siltä varalta, että noudattaisitkin vaikka jenkkitapaa merkitä ajat (haha, toiveajattelua :D) niin heitetäänpä vielä arvaus!

  veikkaan, että mysteerituote on valokynä! ehkä pikkaisen tylsää, mutta takuulla toimivaa 🙂

Vastaa